Krydstogtsplaner

Klassisk krydstogtplan "Sydlige perler" (Dubrovnik - Split)

Der er intet mere afslappende end at sejle på Adriaterhavet om bord på et af vores skibe. Dette krydstogt til de sydlige perler transporterer dig langs en smuk kystlinje til maleriske øer. Pak din badedragt, et par shorts og T-shirts, og spring ombord på en mindeværdig otte dages drømmerejse. Du fortjener total afslapning i hænderne på vores dygtige kaptajn, hans besætning og selvfølgelig kokken. På menuen er der svømning, snorkling og solbadning med eftermiddage og aftener, hvor du kan gøre ..

0 kommentarer
Klassisk krydstogtplan "Sydlige opdagelsesrejsende" (Split - Split)

Denne rejse tilbyder at hoppe fra ø til ø, på den bedste måde. Det eneste du har brug for er din badedragt, et par T-shirts og shorts, og så er du er klar til en uforglemmelig oplevelse. Forestil dig otte dages ren afslapning, mens kaptajnen, hans besætning og kokken tager sig af ethvert behov. På det sydlige Explorer-krydstogt tilbringer du dine morgener med svømning, snorkling og solbadning, og eftermiddagene er dine, der kan du vælge enten at fordybe dig i gastronomiske lækkerier i gode re..

0 kommentarer
Klassisk krydstogtplan "Kvarner - Bugt af Øer" (Opatija - Opatija)

Tag dit badetøj, en sarong, et par t-shirts og shorts med, og så er du klar til at tage på en fornøjelig og mindeværdig otte dages krydstogt til de spektakulære øer i det nordlige Adriaterhav. Lad vores meget dygtige besætning og kaptajn tage sig specielt af dig, for at give dig en helt afslappende oplevelse. Vi skal heller ikke glemme kokken, der vil tilfredsstille dine smagsløg. Dage tilbringes med at svømme, sole dig og snorkle i de smukke bugter i det krystalklare Adriaterhav. Om aftenen ..

0 kommentarer
Krydstogtsplan Deluxe "Vidundere i en retning" (Dubrovnik - Split)

Hvilken bedre måde at nyde den udsøgte kroatiske kystlinje og de frodige øer på end at tage på et luksuriøst mini-krydstogt. Morgenen bruges på at slappe af på det rummelige dæk eller dykke ned i det uberørte Adriaterhav, og eftermiddage og aftener tilbringes med at opdage de historiske byer. Dette “Envejs underværker”, krydstogt tager dig fra Adriaterhavets perle, Dubrovnik, til den største dalmatiske by med lige så stor historie, Split, og vil sikre en dejlig oplevelse af vin, fest og kultu..

0 kommentarer
Krydstogtsplan Deluxe "Vidundere i en retning" (Split - Dubrovnik)

Hvis du leder efter en personlig intim måde at stifte bekendtskab med den smukke kroatiske kystlinje og dens øer, er denne mini-cruise med al sin luksus dit svar. Dage tilbringes med at slappe af på dækket eller svømme i det krystallinske Adriaterhav og om aftenen besøger du hyggelige byer, der er stolte over deres interessante historie. Dette krydstogt, “Envejs underværker”, som er en ensvej fra Split til Dubrovnik, tilbyder lokal vin og gastronomiske fester, plus mange ekstra ting og omfatt..

0 kommentarer
Krydstogtsplan Deluxe "Dalmatiner Paradis" (Split - Split)

Der er ikke noget bedre end et besøg på den smukke, maleriske kroatiske kystlinje med sine mange øer på en luksuriøst designet, fuldt klimatiserede småskibskrydstogt. Du vil blive indkvarteret i komfortable, rummelige kabiner, hver med badeværelse en-suite. Din rejseplan for “Dalmatian Paradise”, som vi kort beskriver nedenfor, garanterer ugentlige afgange (maj til oktober) med gastronomiske oplevelser og sightseeing. Dette krydstogt sejler til Split, Peljesac-halvøen, Mljet, Dubrovnik, Korcu..

0 kommentarer