Klassisk krydstogtplan "Sydlige opdagelsesrejsende" (Split - Split)

Klassisk krydstogtplan "Sydlige opdagelsesrejsende" (Split - Split)
24.01.2021

Denne rejse tilbyder at hoppe fra ø til ø, på den bedste måde. Det eneste du har brug for er din badedragt, et par T-shirts og shorts, og så er du er klar til en uforglemmelig oplevelse. Forestil dig otte dages ren afslapning, mens kaptajnen, hans besætning og kokken tager sig af ethvert behov. På det sydlige Explorer-krydstogt tilbringer du dine morgener med svømning, snorkling og solbadning, og eftermiddagene er dine, der kan du vælge enten at fordybe dig i gastronomiske lækkerier i gode restauranter eller at svælge i antikken i de historiske byer, du kan besøge.

Krydstogtsplan

SPLIT - MAKARSKA - MLJET - DUBROVNIK - SIPAN/TRSTENIK - KORCULA / HVAR / (BOL) SPLIT

 

Forespørgsel til kabine KABINPRISER FOR DENNE CRUISE

 

REJSEPLAN

Dag 1 | SPLIT - MAKARSKA (frokost)

Split, Kroatien

Vi forlader Split havn klokken 13.00 og begiver os sydpå til Makarska. (Sene ankomster kan indhente os i Makarska). Frokost serveres, mens du sejler forbi den naturskønne dalmatiske kystlinje. Så kan du køle ned, når vi stopper for en svømmetur i en af bugterne. Makarska vil være vores anløbshavn om aftenen, og du er fri til at slentre langs havnefrontens ekspansive promenade eller kigge på fyrtårnet eller det store torv, der er omgivet af historiske monumenter, herunder en interessant kirke i barokstil. Eller du kan bare besøge en af de omgivende pubber eller bistroer. Vi overnatter i havnen.

Dag 2 | MAKARSKA - MLJET (morgenmad, frokost)

Makarska, Kroatien

Vi sejler mod øen Mljet i det tidlige morgensolskin med et stop for en dukkert i havet ud for halvøen Peljesac. Om eftermiddagen besøger vi den vestlige flanke af Mljet, som er hjemsted for en uberørt nationalpark. Den kan prale med at have fantastiske saltvandssøer, hvor vi vil blive transporteret til den lille holm i centrum af den største af dem, St. Mary’s, på en båd. Der vil vi udforske det maleriske benediktinerkloster og kirken. Jeg anbefaler en gåtur eller at leje en cykel til at udforske og fordybe dig i skønheden af denne park. Vi overnatter enten i Polača eller Pomena havn.

Dag 3 | MLJET - DUBROVNIK (morgenmad, frokost)

Mljet, Kroatien

Vi sejler igen efter morgenmaden langs med en vidunderlig kyststrækning for at ankomme til, hvad nogle måske anser højdepunktet for vores krydstogt, og bestemt én af mine yndlingsbyer, den berømte Dubrovnik. Denne gamle by er kendt som 'Adriaterhavets perle' og George Bernard Shaw kaldte den 'himmerige på Jorden'. Du får mulighed for at gå rundt alene eller deltage i vores guidede tur (inkluderet i Premium-kategorier). Gå en tur langs Stradun, Dubrovniks hovedvej, som også fungerer som et torv, og se de historiske springvand, klokketårne og klostre, der ligger foran den. Jeg vil virkelig anbefale, at du går de 1.940 m langs bymurene, der omgiver byen, eller i det mindste en del deraf, for det er virkelig sejt, at få et nærbillede af den gamle bydel. Der er gangbroer, storslåede bygninger og røde hustage fra det aspekt på den ene side og det blå hav på den anden. Jeg ville ikke gå glip af den valgfri svævebanetur op ad Srđ-bjerget, for at få en utrolig fugleperspektivudsigt over byen og havet og øerne. Vi forbliver i havnen natten over.

Dag 4 | DUBROVNIK - SIPAN / TRSTENIK (morgenmad, frokost, kaptajnsmiddag)

Dubrovnik, Kroatien

Vi rejser fra Dubrovnik sent om morgenen, og vores næste stop er enten den lille by Trstenik på halvøen Peljesac eller øen Sipan, hvor vi også overnatter. Dette vil være en doven dag, der tilbyder dig idylliske steder, hvor du kan svømme og sole dig. Vi kan muligvis også besøge en lokal vingård, og aftenen afsluttes med den overdådige kaptajnsmiddag om bord. 

Dag 5 | SIPAN / TRSTENIK - KORCULA (morgenmad, frokost)

Sipan, Kroatien

Morgenmad først og derefter sejler vi til øen Korcula. Kendt som Marco Polos fødested, er det en af Dalmatiens mest populære øer. Før vi kommer der, serveres frokost ombord i en bugt tæt på Korcula by. Efter vores ankomst om eftermiddagen kan du hoppe ombord på den valgfri sightseeingtur (inkluderet i Premium Superior-kategorier) eller vinsmagning på en lokal vingård med traditionelle snacks serveret. Eller bare gå rundt i kirkerne og museerne i denne gamle bydel, hvis forsvarsmure og bastioner blev bygget i det 13. århundrede. Spis i en af de mange restauranter ved strandpromenaden eller konobas (taverner) der er at vælge imellem. Vi overnatter i havnen.

Dag 6 | KORCULA - HVAR (morgenmad, frokost)

Korcula, Kroatien

Efter en tidlig start forlader vi til Paklinski-øerne, hvor vi stopper for en dukkert i havet og frokost. Når vi når den længste ø i Adriaterhavet med sine lilla lavendelmarker, Hvar, har du igen mulighed for at deltage i en guidet tur i byen (inkluderet i Premium Superior-kategorier). Byen er fortryllende og har en renæssancekatedral med sit originale tårn og det ældste samfundsteater i Europa, bygget i 1612, blandt andre gamle monumenter. Byen er en favorit blandt verdens rejsende, og byen har et væld af imponerende spisesteder, pubber og bistroer med nonstop underholdning og diskoteker, hvor du kan danse hele natten. Overnatning i Hvar havn.

Dag 7 | HVAR (BOL) (morgenmad, frokost)

Hvar, Kroatien

Den sidste dag sejler vi til øen Brač med et stop undervejs for at springe ned i havet ved den mest berømte strand i Dalmatien, Zlatni Rat (Det Gyldne Horn), hvor vind- og vandelementerne kontinuerligt ændrer formen på klinten. Derefter ind på Bol, en malerisk fiskerby, der har bevaret sin fredelige ægthed, selvom det er blevet et populært rejsemål på turistkortet. Efter frokost tager vi videre med endnu et stop for en svømmetur i en af de mange bugter på Brač-øen, hvorefter vi sætter kurs mod byen Split med en valgfri river rafting-oplevelse eller zip-line på Cetina-floden undervejs. Nyd de fantastiske udsigter, når vi nærmer os den panoramiske Split Riviera. Efter ankomsten har du mulighed for at deltage i en guidet tur i denne storslåede by med dens kulturarv steder og du må ikke gå glip af det romerske Diocletian-palads, beskyttet af UNESCO. Om aftenen kan du tilbringe med at nyde lokale delikatesser på en af mange restauranter eller nyde nattelivet i en bar eller klub.

Dag 8 | SPLIT (morgenmad)

Split, Kroatien

Desværre får alt godt en ende, men du får lidt tid til en tidlig morgenmad og sige farvel til besætningen og alle de nye venner, du har fået undervejs.

HVILKEN KATEGORI VIL DU VÆLGE?

Premium kategori

Premium kategori

Traditionelt moderne udseende, staalskrog, 29 til 35 meter lang. Indkvarteringen er i rummelig 8 til 14m 2 kabiner med eget badeværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, hårtørrer og miniboks.

Inkluderet her:

 • Morgenbuffet, frokoster er tre-retters, kaptajnens middag
 • Te / kaffe og kiks om eftermiddagen plus gratis vand
 • Rundvisning i Dubrovnik
 • Vin og oliven oliesmagning ombord
 • Kabinen rengøres dagligt og rene håndklæder og sengelinned leveres midt i ugen
 • Bagagehåndtering
 • Gratis Wi-Fi

Premium Superior skibe

Premium Superior skibe

Disse er nybyggede mini deluxe-skibe, der tilbyder lignende faciliteter som de støre skibe, men er mindre - 38 til 41 meter lange. Kabiner er 8 til 14 m 2 med dobbelt eller to enkeltsenge, har aircondition, en hårtørrer og mini pengeskab.

Inkluderer det samme som Premium plus:

 • Ombord engelsktalende tour manager
 • Tre guidede ture: Dubrovnik, Korcula og Hvar

Traditionelle skibe

Traditionelle skibe

Træskibe med klimaanlæg og kabiner (ingen aircondition) med køjesenge og håndvask.

Inkluderer:

 • Kontinental morgenmad
 • Tre retters frokoster
 • Gratis vand
 • Gratis Wi-Fi

Traditionelle skibe med en-suite

Traditionelle skibe med en-suite

Træskibe med værelse og kabiner med aircondition. Kabiner har for det meste køjesenge og dit eget private bad / toilet.

Omfatter det samme som Traditionelle plus:

 • Privat brusebad / toilet

Valgfri ekstraydelser på traditionelle skibe:

 • Bemærk: Disse er allerede inkluderet i andre kategorier (netto)

Tillæg for engelsk morgenmad - € 40 per uge

 • Inkl. 2 æg, bacon, tomat og champignon eller yoghurt og frugt (eller lignende).
 • Almindelig kontinental morgenmad inkluderet i krydstogtprisen består af: kaffe, te, mælk, et glas juice, morgenmadsprodukter, brød, forskelligt pålæg - smør, marmelade, honning, blød ost;
 • daglige tilføjelser f.eks. skinke og ost eller kogte æg, hot dogs, salami osv.).
 • Varm og kold morgenbuffet inkluderet på Premium-kategori skibe.

Kaptajnens middag

 • € 25 - valg af fisk eller kødmenu - skibets specialitet serveres også (inkluderet i prisen på Premium-skibe)

Ekstra håndklæder

 • Du får to håndklæder om ugen.
 • Ekstra badehåndklæder kan lejes for € 3, og badehåndklæder € 5 per uge / håndklæde.

Daglig kabineservice

 • € 15 per person pr. uge - (inkluderet i prisen for Premium-skibe - daglig kabinerengøring, rent sengelinned og håndklæder midt i ugen; tilbydes ikke på traditionelle skibe, men du kan bestille på forhånd).

Vigtige ting at bemærke

 • Hvis vejret bliver dårligt, forbeholder kaptajnen sig ret til at ændre ruten.
 • Krydstogtafgange er garanteret, medmindre færre end 10 gæster foretager en reservation, i hvilket tilfælde og om nødvendigt forbeholder krydstogtselskabet sig ret til at ændre skibets afgang og navn.
 • Vær opmærksom på skibets regler og respekter dem, især med hensyn til at bringe dine egne drinks om bord.
 • Uacceptabel opførsel eller forseelse kan resultere i, at kaptajnen anmoder en sådan gæst om at forlade skibet.
 • Vi anbefaler, at du overvejer at tegne forsikring mod annullering af reserverede tjenesteydelser samt en omfattende rejseforsikringspakke (inkl. rejsesundhed, personlig ulykke, værdigenstande / bagage, privat ansvar) - alt sammen tilbudt af krydstogtselskabet.
 • Kroatiske havne har forskellige fortøjningsforhold og krav, og til tider kan det være nødvendigt for krydstogtskibe at fortøje ved siden af hinanden. Dette ville kræve krydsning via en bro over afstanden mellem skibe. Dette sker på egen risiko. Som altid er besætningen tilgængelig om nødvendigt.
 • Krydstogter anbefales ikke til personer i kørestol eller til personer med begrænset mobilitet.

 

Forespørgsel til kabine KABINPRISER FOR DENNE CRUISE

 


0 Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *
Navn: *

Email: *

Websted:


Kommentar: Note: HTML er ikke oversat!

Indtast koden i boksen nedenfor:Deluxe krydstogtskib (Admiral)
20%
05.06.2021 - 12.06.2021
Senge: 2
2.800€ 2.240€/ 7 dage
per person 1.120€/ 7 dage
Kab.: 8 / WC: 1
Beliggenhed: Opatija, Dubrovnik, Split
Deluxe Superior krydstogtskib (Futura)
20%
05.06.2021 - 12.06.2021
Senge: 2
3.000€ 2.400€/ 7 dage
per person 1.200€/ 7 dage
Kab.: 8 / WC: 1
Beliggenhed: Split, Dubrovnik, Opatija
Deluxe krydstogtskib (Admiral)
20%
05.06.2021 - 12.06.2021
Senge: 2
3.400€ 2.720€/ 7 dage
per person 1.360€/ 7 dage
Kab.: 11 / WC: 1
Beliggenhed: Opatija, Dubrovnik, Split
Deluxe krydstogtskib (Admiral)
20%
05.06.2021 - 12.06.2021
Senge: 2
3.400€ 2.720€/ 7 dage
per person 1.360€/ 7 dage
Kab.: 1 / WC: 1
Beliggenhed: Split, Dubrovnik, Opatija
Deluxe Superior krydstogtskib (Futura)
20%
05.06.2021 - 12.06.2021
Senge: 2
3.600€ 2.880€/ 7 dage
per person 1.440€/ 7 dage
Kab.: 1 / WC: 1
Beliggenhed: Opatija, Dubrovnik, Split
Deluxe krydstogtskib (San Antonio)
20%
12.06.2021 - 19.06.2021
Senge: 2
3.000€ 2.400€/ 7 dage
per person 1.200€/ 7 dage
Kab.: 8 / WC: 1
Beliggenhed: Opatija, Dubrovnik, Split
Klassisk krydstogtplan "Sydlige perler" (Dubrovnik - Split)
17.02.2021
Kabine reservationer til en uges krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Dubrovnik og ankomst til Split. Krydstogten besøger byen Makarska og øerne Mljet eller Korcula, Vis (Bisevo) og Hvar (Brac). Indkvartering på traditionelle træ- eller moderne krydstogtskibe.
Klassisk krydstogtplan "Sydlige opdagelsesrejsende" (Split - Split)
24.01.2021
Krydstogtrute på traditionelle træ- eller moderne krydstogtskibe i Kroatien med afgang/ankomst fra Split. Krydstogten besøger Dubrovnik og Makarska og øerne Hvar (Brac), Korcula og Mljet. Reserver din hytte ...
Klassisk krydstogtplan "Kvarner - Bugt af Øer" (Opatija - Opatija)
17.01.2021
7-dages krydstogt i Kroatien på traditionelle træ eller moderne krydstogtskibe med afgang / ankomst fra Opatija, Kvarner. Krydstogt når Zadar og øerne Krk, Rab, Cres og Losinj. Reserver din hytte ...
Krydstogtsplan Deluxe "Vidundere i en retning" (Dubrovnik - Split)
02.01.2021
Uge krydstogt i Kroatien plan. Envejs krydstogt med afgang fra Dubrovnik og ankomst til Split. Krydstogten besøger byen Ston og øerne Mljet, Korcula, Vis (Bisevo) og Hvar (Brac). Hytteudlejning til indkvartering på små luksus krydstogtskibe.
Krydstogtsplan Deluxe "Vidundere i en retning" (Split - Dubrovnik)
29.12.2020
Rute i syv dages krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Split og ankomst til Dubrovnik. Krydstogten besøger øerne Hvar (Brac), Korcula, Mljet og Vis (Bisevo). Reservation af indkvartering på små luksuskrydstogtskibe.
Krydstogtsplan Deluxe "Dalmatiner Paradis" (Split - Split)
28.12.2020
Krydstogtsrute i Kroatien, der varer 7 dage. Afgang til krydstogt fra Split og tilbage til Split. Krydstogten besøger Dubrovnik og øerne Hvar, Korcula, Mljet og Brac i Dalmatien. Reservation af indkvartering på luksus små krydstogtskibe.