Overskrifter Overskrifter

Motorsejlads - Vælg din stil

Savner du følelsen af kraft under dine fødder og foretrækker du at komme hurtigt frem til din destination fremfor at nyde en langsom rejse – så er en motorbåd nok noget for dig. Vælg din stil Motorbåde, eller powerbåde, byder på en helt anderledes cruising oplevelse, og mere plads og komfort under dækket. De varierer en del i størrelse og funktioner. Forskellige motorbåde rangerere fra fire meter med åbent styrerum, til både udrustet til sports fiskeri eller luksuriøse megayachts som ..

0 kommentarer
Sikker sejlads i solen

Maj måned er dedikeret til bekæmpelse og forebyggelse af hudkræft. Som sejlere udsættes vi for solens stråler i timevis af gangen: på dækket, på strandende, og når vi tager del i vandsportsaktiviteter. Heldigvis er hudkræft, selvom det er en af de mest almindelige kræfttyper, også en af de nemmeste at forebygge og – når den er opdaget – bekæmpe. Her er et par råd til hvordan du forebygger hudkræft. Helioterapi             &n..

0 kommentarer
Grøn Sejlads

Det behøver ikke nødvendigvis at være skadeligt for miljøet at leje en båd denne sommer. Det er et privilegie at kunne bevæge sid igennem vandet og naturen, et privilegie som kommer med et ansvar om at passe på vores miljø. Fra plastikposer til oliespild i vandet, der er mange farer som sejlads kan medføre til naturen. Her har vi samlet nogle tips til hvordan du kan følge sejlernes kode for miljøbevidst handling og sørge for at din båd har så grønt et spor som muligt. De tre ’R’er “Re..

0 kommentarer
Derfor skal du bastille en sejlferie i Kroatien denne sommer

Hvis du ikke allerede har skrevet en sejlferie til Kroatien på din bucket list, så skal du gøre det nu! Enestående sejlads Det er ikke første gang du hører os sige det, men det bliver det ikke mindre sandt af: Sejlads i Kroatien er en uforglemmelig oplevelse. At cruise på det vidunderlige Adriaterhav som er hjem til over 1000 øer, glidende igennem de blågrønne vande i solskin. Når du oplever et land fra en båd, får du et andet perspektiv på dets kultur og folk og Kroatien er simpelthe..

0 kommentarer
Lefkadas leukadiske spring

Med vaklende ben og en følelse af, at vindstødende ville skubbe os ud over klippekanten strakte vi os fremad, og så ned på det skummende Ioniske hav. Vi var spændte over endleig at være her, på Lefkata, Lefkadas sydligste spids. Vi havde vandret de 16 lange og snoede kilometer fra Vasiliki, hvor vi havde efterladt vores båd. Vi ville se med ejne øjne, klippen hvor de leukadiske spring fandt sted – hvor kriminelle var blevet kastet i døden, og hvor sjæle med knuste hjerter havde gjort det samm..

0 kommentarer
Gratis T-shirts for holdånden!

Vi giver denne sæson (2018) alle vores kunder gratis Yacht Rent T-shirts til hele mandskabet! Alt hvad vi ønsker af dig er, at du sender mindst to (men jo flere desto bedre) seje billeder eller videoer ind fra din ferie til søs, sammen med et par sætninger om jeres oplevelser. Jeres Yacht Rent T-shirts vil vente på jer i jeres valgte base. De vil være kreative og funky, perfekte til rigtige sømænd :). Billederne behøver ikke (men må gerne) indeholde snaps af jeres T-shirts. Det står dig f..

0 kommentarer
Kvinder til søs

Skibe og sejlbåde har længe været anset som mændenes domæne. Bare det, at lade en kvinde stige ombord blev igennem århundreder set som et dårligt tegn, men, det samme gjaldt et møde med en rødhåret eller en platfodet (mand eller kvinde) før en sejltur! Sætter vi overtroen til side, så findes der en lang historie af modige kvinder som overvandt traditioner og satte nye standarder for sø’kvinder’ verden over. I anledningen af den Internationale Kvinde Dag, deler vi her et par historier som insp..

0 kommentarer
Den romantiske side af sejlads

For os med romantiske tendenser, er sejlads uden tvivl en speciel oplevelse. Sejl ferier giver den ultimative stemning for den perfekte romantiske miniferie, bryllupsrejse eller fejring af bryllupsdag. Utopiske solnedgange over øer, uspolerede strande og en mulighed for at fortabe sig i hinanden – en yacht giver jer muligheden for alt dette og meget mere. På det åbne hav bliver du bragt tættere på moder natur i al hendes skønhed- og hun vil ikke blot slå bene væk under din Valentine! En u..

0 kommentarer
Yacht Rent er medlem af Yacht Pool - hvilken betydning har det for dig?

Vores yacht charter bero holder et Yacht Pool insolvensforsikrings certifikat for 2018, hvilket giver vores kunder en ekstra sikkerhed. Konkret betyder certifikatet at, et hvis vi som et charter bero der er medlem af Yacht Pool går konkurs, så refunderer Yacht Pool det fulde beløb til kunden. Det er altid vigtigt at beskytte dine betaleringer, hvilket andre uheldiges tidligere erfaringer skulle bevise. Derfor er det en god idé at vælge et charter bero som er medlem er Yacht Pool.&nbs..

0 kommentarer
Når dit yacht charter ikke får medvind

For mange lyder en chartret yacht i Middelhavet som en drømmeferie. Det betaler sig dog altid, hvis du tager dig tid til at finde en god lokal udbyder, som kan tager sig af de problemer som muligvis opstår. Når du rejser udenlands uden kendskab til det lokale sprog og de lokale normer, kan regler og procedurer hurtigt ændre drømmen til et mareridt. Som det følgende casestudie vil demonstrere, kan det derfor spare dig både tid, penge og frustrationer, at vælge en udlejer med et godt omdømme. ..

0 kommentarer
Oplev det smukke og skøre karneval i Venedig fra din yacht!

Lej en båd med opvarmning (til et godt tilbud!) og tag del i en af verdens mest berømte karnevaller på traditionel vis. 7 dages ugentlig charter fra 09.02-16.02 eller 10.02-17.02.2018, med udgangspunkt fra Izola (Slovenien). Det er også muligt at leje en yacht i en kortere periode på 2-3 dage. Se overblikket over vores ugentlige charter priser og tilgængelige både i dette specielle tilbud.   Både med opvarmning ELAN Impression 50 (4+1 kab, 8+2+1 personer)..

0 kommentarer
Med kristjørn og julehjerter ombord!

Julesejlads i Kroatien og Grækenland Selvom det første du forestiller dig når du tænker på Europæisk vinter måske ikke er hvide sejl og vidstrakt blåt hav, er en jule-sejltur på Middelhavet en unik og uforglemmelig oplevelse. Søger du sol og varme er bedst at indfri disse forventninger i Carribien eller et andet sted sydpå, men for dig som ikke ønsker at rejse så langt, og som vil undgå mængderne og få det bedste ud af lavsæsonstilbud er en sejlferie i Europa denne jul ikke noget dårligt ..

0 kommentarer