Overskrifter Overskrifter

Lefkadas leukadiske spring

Med vaklende ben og en følelse af, at vindstødende ville skubbe os ud over klippekanten strakte vi os fremad, og så ned på det skummende Ioniske hav. Vi var spændte over endleig at være her, på Lefkata, Lefkadas sydligste spids. Vi havde vandret de 16 lange og snoede kilometer fra Vasiliki, hvor vi havde efterladt vores båd. Vi ville se med ejne øjne, klippen hvor de leukadiske spring fandt sted – hvor kriminelle var blevet kastet i døden, og hvor sjæle med knuste hjerter havde gjort det samm..

0 kommentarer
Kvinder til søs

Skibe og sejlbåde har længe været anset som mændenes domæne. Bare det, at lade en kvinde stige ombord blev igennem århundreder set som et dårligt tegn, men, det samme gjaldt et møde med en rødhåret eller en platfodet (mand eller kvinde) før en sejltur! Sætter vi overtroen til side, så findes der en lang historie af modige kvinder som overvandt traditioner og satte nye standarder for sø’kvinder’ verden over. I anledningen af den Internationale Kvinde Dag, deler vi her et par historier som insp..

0 kommentarer
Den romantiske side af sejlads

For os med romantiske tendenser, er sejlads uden tvivl en speciel oplevelse. Sejl ferier giver den ultimative stemning for den perfekte romantiske miniferie, bryllupsrejse eller fejring af bryllupsdag. Utopiske solnedgange over øer, uspolerede strande og en mulighed for at fortabe sig i hinanden – en yacht giver jer muligheden for alt dette og meget mere. På det åbne hav bliver du bragt tættere på moder natur i al hendes skønhed- og hun vil ikke blot slå bene væk under din Valentine! En u..

0 kommentarer
Yacht Rent er medlem af Yacht Pool - hvilken betydning har det for dig?

Vores yacht charter bero holder et Yacht Pool insolvensforsikrings certifikat for 2018, hvilket giver vores kunder en ekstra sikkerhed. Konkret betyder certifikatet at, et hvis vi som et charter bero der er medlem af Yacht Pool går konkurs, så refunderer Yacht Pool det fulde beløb til kunden. Det er altid vigtigt at beskytte dine betaleringer, hvilket andre uheldiges tidligere erfaringer skulle bevise. Derfor er det en god idé at vælge et charter bero som er medlem er Yacht Pool.&nbs..

0 kommentarer
Når dit yacht charter ikke får medvind

For mange lyder en chartret yacht i Middelhavet som en drømmeferie. Det betaler sig dog altid, hvis du tager dig tid til at finde en god lokal udbyder, som kan tager sig af de problemer som muligvis opstår. Når du rejser udenlands uden kendskab til det lokale sprog og de lokale normer, kan regler og procedurer hurtigt ændre drømmen til et mareridt. Som det følgende casestudie vil demonstrere, kan det derfor spare dig både tid, penge og frustrationer, at vælge en udlejer med et godt omdømme. ..

0 kommentarer
Oplev det smukke og skøre karneval i Venedig fra din yacht!

Lej en båd med opvarmning (til et godt tilbud!) og tag del i en af verdens mest berømte karnevaller på traditionel vis. 7 dages ugentlig charter fra 09.02-16.02 eller 10.02-17.02.2018, med udgangspunkt fra Izola (Slovenien). Det er også muligt at leje en yacht i en kortere periode på 2-3 dage. Se overblikket over vores ugentlige charter priser og tilgængelige både i dette specielle tilbud.   Både med opvarmning ELAN Impression 50 (4+1 kab, 8+2+1 personer)..

0 kommentarer
Med kristjørn og julehjerter ombord!

Julesejlads i Kroatien og Grækenland Selvom det første du forestiller dig når du tænker på Europæisk vinter måske ikke er hvide sejl og vidstrakt blåt hav, er en jule-sejltur på Middelhavet en unik og uforglemmelig oplevelse. Søger du sol og varme er bedst at indfri disse forventninger i Carribien eller et andet sted sydpå, men for dig som ikke ønsker at rejse så langt, og som vil undgå mængderne og få det bedste ud af lavsæsonstilbud er en sejlferie i Europa denne jul ikke noget dårligt ..

0 kommentarer
Sådan bestiller du seafood på din sejlferie

Få ting kan måle sig med det øjeblik, hvor du efter en hård dags sejlads kaster anker og vender dig mod havnen. Vindblæste og møre, ser vi frem til en aften til lands. Uden videre falder tankerne på aftensmad og vi vender blikket mod havnens mange seafood- og fiskerestauranter. Duften af grillet fisk er allerede ved at lokke os i land. Fisk og skaldyr, eller seafood, er populært spise blandt sømænd, og mange Middelhavnsrestauranter byder på spændende traditionelle opskrifter tilberedt med..

0 kommentarer
Tal Sproget –  Maritim Terminologi for begyndere

Kommunikation er vigtigt når du sejler på det åbne hav, og ingen bør give sig i kast med sejlads uden i det mindste at kende til de mest basale maritime udtryk. Terminologi som blev brugt af sømænd for århundreder siden bruges stadig i dag, de er spredt igennem det danske sprog, og nogle udtryk daterer helt tilbage til det 16. og 17. århundrede. Her har vi samlet et sæt af de mest basale maritime termer som enhver sømand bør kende til, samt et par sjove og skøre udtryk som har sneget sig ind ..

0 kommentarer
Livet på en festbåd! Grækenland og Kroatien

Hvis afslappet sejlads i afsides områder, rolige havne og stille aftener ikke lige er dit bud på den perfekte sejlferie, men du derimod godt kan lide at leve livet lidt vildere, så er der heldigvis masser af alternativer: og du kan sejle direkte derhen hvor det hele foregår! Både Kroatien og de Græske øer kommer årligt på top ti listerne over de bedste party øer, og de er samtidig fantastiske steder at charter en båd. Denne kombination giver dig et væld af muligheder for at sejle fra ø ti..

0 kommentarer
Tinos "Tamata" – Miraklernes ø i Grækenland

Den gamle dame stønnede, hendes hoved lagt i de rynkede hænder, en guldkæde med et kors hængende imellem dem. ’Vær god’ bad hun, hviskende, men tåre strømmende ned af hendes ansigt. Hendes skrøbelige skikkelse lå knælet på den støvede vej. Vi var allerede gået forbi hende en gang tidligere på dagen på vores vej up til Hvor Frues Kirke, (the Church of Our Lady) en storslået, hvid marmor struktur omringet af tilstødende bygninger. Nu, imens vi var på vej ned, var den gamle dame stadig på vej op..

Sådan forankrer du – en guide for begyndere

Alle der har prøvet at chartre en båd ved, at at så snart du bevæger dig væk fra marinaen for at finde en mere afsides plads, er der én tanke so fylder: din næste ankerplads. Ankre som bliver slæbt med og andre fejl i forankringen som kan forekomme er ikke for de sarte, men på den anden side er noget det bedste ved sejlads at komme væk fra tumulten i travle havne, til dit helt eget tilflugtssted. Vi har her samlet nogle tips som kan hjælpe dig opbygge dine færdigheder når det kommer til f..

0 kommentarer