Overskrifter Overskrifter

Kroatiens vind

Har du allerede bestilt dit charter i Kroatien? Så er det tid til at begynder at tænke på vinden. Vinden i Kroatien skifter med årstiden, og det er en god ide at vide hvad der venter på de forskellige tider af året. Her får du en lille vejledning, som du kan bruge til at beslutte hvor du vil sejle i Kroatien hvornår. De mest almindelige vinde Det mest almindelige vinde i Adriaterhavet er Bura, Jugo og Maestral vindene. Mindre kendte er Ostro, Lebic, Pulenat, Tramontana og Levant, samt..

0 kommentarer
Tidlig sommer sejlads i Kroatien

Sejlads sæsonen i Kroatien løber officielt fra april til oktober, men højsæsonen midt på sommeren er som regel travl. Det er derfor en god idé, at booke et charter tidligere på sæsonen, i maj og juni, hvis du både vil undgå hede og mængder, få god vind i sejlene og samtidig få en god pris på din sejlbåd. Her finder du vores råd til sejlads i maj og juni måned.   Kom udenom mængderne Selvom sejlads sæsonen officielt er begyndt, så er maj og juni noget mere stille end midt på ..

0 kommentarer
De ultimative destinationer for sejlads i Europe i 2019

Med det rige udvalg af sejlferier nu til dags har du et væld af muligheder. Du kan chartre en bareboat yacht, leje en motorbåd med fuldt mandskab, tage på eventyr med en Tyrkisk gullet, eller en sejlbåd med en skipper, eller sejle sammen med et erfarent mandskab. Her er de ultimative destinationer for europæisk sejlads i 2019. Ø hop i Kroatien Øverst på de fleste lister over bedste sejlferie destinationer, ligger Kroatien. Det milde klima, den friske luft, det safirblå hav, den v..

0 kommentarer
Nyhed! Interaktive sejlruter og anbefalede rejseplaner

Vi har netop tilføjet to nye funktioner til vores hjemmeside: Sejlrute planlægger Anbefalede rejseplaner Brug vores online ruteplanlægningsværktøj til at forberede ruten til din yacht charter ferie. De anbefalede seværdigheder har links til vores blogposts og artikler, for at hjælpe dig med at vælge hvad du skal besøge. Afstanden imellem de forskellige punkter er beregnet i sømil, så du kan se hvor langt du skal og udregne din rutes længde. På vores hjemmeside finder d..

0 kommentarer
Heroes Nearby – det perfekte sikkerhedsnet til yacht fællesskabet

Kan du forestille dig at være i en situation på havet, hvor du har pressende har behov for assistance fra en anden båd nær ved? Vi kan komme i tanke om flere, så som motorstop, ødelagte sejl, et tabt anker, svære skader, mand overbord, skibsbrud, søgen efter en beskyttet ankerplads eller mangel på mand eller vand. Der er mange situationer på havet, fra hverdagsproblemer til de livstruende af slagsen, hvor du kan have brug for hjælp. Til undsætning kommer et nyt innovativt projekt: Heroes ..

0 kommentarer
Grækenlands vinde

Oldtidens ’vogter af vindende’ Aeolus, blev berømt i Homers Odysseus. Han forbindes ofte med de fire vind guder – Astraeus’ børn, Titanen, skumringens gud og morgengryets gudinde, Eos, også kendt som Aurora. Disse fire vindguder blev kendt som Anemi; opkaldt efter kompassets kardinalpunkter. Deres eftermæle lever endnu i moderne tider i sprog og mytologi. Årtusinder senere, er Anemi det græske ord for vind, og de græske navne for vindens retninger er stadig li de gamle vind guder. Planlægger ..

0 kommentarer
Er du på udkig efter et charter fra onsdag til onsdag?

Sejlere som er vandt til charter sejlbåde, ved at det fleste charter firmaer kun tilbyder lejeperioder lørdag til lørdag. Efter flere efterspørgsler på udlejning midt på ugen har vi besluttet os for at tilbyde netop dette. Fra Punat Marina på Krk øen kan du nu samle din båd op onsdag. Tilbuddet er også muligt på et udvalg af andre marinaer langs Adriaterkysten. Derudover tilbyder vi nu også 10-dags charter perioder. For mere info og booking, kontakt os på info@yacht-rent.com. ..

0 kommentarer
Ti gode bøger til sejlferien

Hvad end du har rolige eller udfordrende vande, så der der ikke meget der slårafslapning på dækket med en god bog, når du har kastet anker og alt det hårde arbejde, rebning, tacking og navigation er overstået. Her er vores liste med et udvalg blandt mange gode bøger om sejlads, med lidt til hver en smag. Cruising til søs Ønsker du at forbedre din sejlteknik, eller lære noget helt nyt, så vil disse bøger hjælpe dig på vej på dit bareboat charter. 1. Nigel Calder’s Cruising Hand..

0 kommentarer
Grækenlands maritime historie – kort fortalt - Del 1

Mytologi og oldtidens søfarer Som med meget andet i Grækenland, daterer landets maritime historie tusinder af år tilbage. Samtlige af oldtidens civilisationer har deres egen historie om søfart, udforskning og handel. En del af charmen  ved at sejle i Grækenland er, at levn fra denne oldgamle historie findes overalt. Samtidig gør tanken om, at dit græske charter følger de samme ruter som oldtidens handelsmænd, oplevelsen til noget helt specielt. Europas første sømænd De første..

0 kommentarer
Yacht Rent er medlem af Yacht Pool - hvilken betydning har det for dig?

Vores yacht charter bero holder et Yacht Pool insolvensforsikrings certifikat for 2019, hvilket giver vores kunder en ekstra sikkerhed. Konkret betyder certifikatet at, et hvis vi som et charter bero der er medlem af Yacht Pool går konkurs, så refunderer Yacht Pool det fulde beløb til kunden. Det er altid vigtigt at beskytte dine betaleringer, hvilket andre uheldiges tidligere erfaringer skulle bevise. Derfor er det en god idé at vælge et charter bero som er medlem er Yacht Pool.&nbs..

0 kommentarer
Spændende sejlads destinationer i Kroatien

Kroatiens Dalmatinske kystlinje er spækket med omkring tusind øer, deriblandt alt fra grønne små-paradiser til store golde klippeøer. Områdets magiske kombination af oldtid og moderne, gør det til en unik destination med noget for alle. Selv om Kroatiens plads iblandt verdens mest populære sejlads destinationer er veletableret, er der stadig masser af afsides øer, stille bugte og vige, små fiskebyer af maleriske stenhuse, som vil give dig en følelse af, at du besøger Europas skjulte kroge. De..

0 kommentarer
De bedste film om sejlads

De varme sommerdage som vi tilbragte til søs er til blevet koldere og kortere dage og den Europæiske vinter har nået os. Minder om chartreferier på Middelhavet falmer, alt imens vejret bliver mørkere og koldere. Derfor har vi lavet en liste over de bedste film om sejlads, som du kan underholde dig med på de lange vinteraftener. Døden ombord (1989) Thriller Et australsk par tager på en sejlferie ombord på en smuk 60 fod ketch, som skal hjælpe dem med at finde hinanden efter en tragisk ..

0 kommentarer