Overskrifter Overskrifter

Klassisk krydstogtplan "Sydlige perler" (Dubrovnik - Split)

Der er intet mere afslappende end at sejle på Adriaterhavet om bord på et af vores skibe. Dette krydstogt til de sydlige perler transporterer dig langs en smuk kystlinje til maleriske øer. Pak din badedragt, et par shorts og T-shirts, og spring ombord på en mindeværdig otte dages drømmerejse. Du fortjener total afslapning i hænderne på vores dygtige kaptajn, hans besætning og selvfølgelig kokken. På menuen er der svømning, snorkling og solbadning med eftermiddage og aftener, hvor du kan gøre ..

0 kommentarer
Klassisk krydstogtplan "Sydlige opdagelsesrejsende" (Split - Split)

Denne rejse tilbyder at hoppe fra ø til ø, på den bedste måde. Det eneste du har brug for er din badedragt, et par T-shirts og shorts, og så er du er klar til en uforglemmelig oplevelse. Forestil dig otte dages ren afslapning, mens kaptajnen, hans besætning og kokken tager sig af ethvert behov. På det sydlige Explorer-krydstogt tilbringer du dine morgener med svømning, snorkling og solbadning, og eftermiddagene er dine, der kan du vælge enten at fordybe dig i gastronomiske lækkerier i gode re..

0 kommentarer
Klassisk krydstogtplan "Kvarner - Bugt af Øer" (Opatija - Opatija)

Tag dit badetøj, en sarong, et par t-shirts og shorts med, og så er du klar til at tage på en fornøjelig og mindeværdig otte dages krydstogt til de spektakulære øer i det nordlige Adriaterhav. Lad vores meget dygtige besætning og kaptajn tage sig specielt af dig, for at give dig en helt afslappende oplevelse. Vi skal heller ikke glemme kokken, der vil tilfredsstille dine smagsløg. Dage tilbringes med at svømme, sole dig og snorkle i de smukke bugter i det krystalklare Adriaterhav. Om aftenen ..

0 kommentarer
Krydstogtsplan Deluxe "Vidundere i en retning" (Dubrovnik - Split)

Hvilken bedre måde at nyde den udsøgte kroatiske kystlinje og de frodige øer på end at tage på et luksuriøst mini-krydstogt. Morgenen bruges på at slappe af på det rummelige dæk eller dykke ned i det uberørte Adriaterhav, og eftermiddage og aftener tilbringes med at opdage de historiske byer. Dette “Envejs underværker”, krydstogt tager dig fra Adriaterhavets perle, Dubrovnik, til den største dalmatiske by med lige så stor historie, Split, og vil sikre en dejlig oplevelse af vin, fest og kultu..

0 kommentarer
Krydstogtsplan Deluxe "Vidundere i en retning" (Split - Dubrovnik)

Hvis du leder efter en personlig intim måde at stifte bekendtskab med den smukke kroatiske kystlinje og dens øer, er denne mini-cruise med al sin luksus dit svar. Dage tilbringes med at slappe af på dækket eller svømme i det krystallinske Adriaterhav og om aftenen besøger du hyggelige byer, der er stolte over deres interessante historie. Dette krydstogt, “Envejs underværker”, som er en ensvej fra Split til Dubrovnik, tilbyder lokal vin og gastronomiske fester, plus mange ekstra ting og omfatt..

0 kommentarer
Yacht Rent certificering

Yacht Rent er indehaver af Yacht Pool-certifikatet, hvilket er en garanti for gode forretningsresultater. Det er kun verificerede og relevante virksomheder, der er indehavere af dette certifikat som en forudsætning for at levere kvalitetsservice med henblik på beskyttelse og sikkerhed for deres kunder. Dette certifikat udstedes kun til de virksomheder, hvis balancer kontrolleres årligt af forsikringsselskaber.   “Kontrolleret og betroet” af Yacht Pool indeholder en liste over all..

0 kommentarer
Krydstogtsplan Deluxe "Dalmatiner Paradis" (Split - Split)

Der er ikke noget bedre end et besøg på den smukke, maleriske kroatiske kystlinje med sine mange øer på en luksuriøst designet, fuldt klimatiserede småskibskrydstogt. Du vil blive indkvarteret i komfortable, rummelige kabiner, hver med badeværelse en-suite. Din rejseplan for “Dalmatian Paradise”, som vi kort beskriver nedenfor, garanterer ugentlige afgange (maj til oktober) med gastronomiske oplevelser og sightseeing. Dette krydstogt sejler til Split, Peljesac-halvøen, Mljet, Dubrovnik, Korcu..

0 kommentarer
King Arthur – Lær mere om legenden i Podstrana

Elsker du ikke bare legender fra King Arthur? Denne farverige personlighed hvirvler i mystisk historie og hans riddere ved det runde bord fremkalder billeder af slag, sammenstødende sværd, lanser og trylledrik. De er muligvis den største årsag til efterforskning og debat blandt historikere og er blevet fremhævet som centrum for så mange fabler, litterære værker, tegneserier, teater og film. Men det er aldrig blevet bevist historisk, videnskabeligt og endeligt, at kong Arthur eksisterede, undt..

0 kommentarer
Vela Spila - Afslører tidens hemmeligheder

Det, der gør sejlads i Adriaterhavet til et så eftertragtet eventyr, er det udsøgte rolige blå hav, mens du sejler mellem tusindvis af øer fyldt med mystik og folklore. Selvfølgelig ved enhver sømand, at du altid skal holde øje med vejret, hvis et pludselig uventet vindskift skulle bringe en storm. I sommerens varme midt i juli, efter en dag med nem sejlads omkring Korčula, en populær ø i det sydlige Dalmatien, og stemt som den smukkeste ø i Kroatien, satte vi sejl mod den lille by Vela L..

0 kommentarer
Ston og Den Europæiske Store Mur

Han stirrer ned fra sin post på det høje udsigtspunkt og drejer langsomt 360 grader. Skarpe øjne skanner for eventuelle forstyrrelser i den fredelige livsrytme nedenfor. Folk har travlt i gaderne og på placa (markedspladsen) mellem stenbygninger med røde brostensbelagte tage inden for sikkerheden ved høje mure, der omgiver byen. Deres stemmer svæver op på brisen, der berører roen, der omslutter ham. Tilfreds med at alt er i orden, justerer han hjelmen og mærker varmen dunkle på hovedet og løf..

0 kommentarer
En dag i byen Šibenik med sine to UNESCO-monumenter

Enhver sømand sætter pris på at være på en yacht, glide på bølgerne med god vind i sejlene og kompasset der peger mod nye og interessante destinationer. Jeg har altid været et barn af havet og elsker simpelthen den følelse af frihed - mine øjne på fjerne horisonter og smagen af salt på mine læber. Hvad jeg også har en passion for er, at opdage steder, der har historie og gamle kulturer. Mens jeg sejlede op af den flerfacetterede kroatiske kystlinje, hvor floden Krka strømmer ind i Adriat..

0 kommentarer
En guide til sejlads på Sporadesøerne, Grækenland

Sporades fjerntliggende og spredte grønne øer tilbyder sublim sejlads i koboltblå farvande med god, konstant vind og charmerende havne. Hvad er der ikke at elske? Med mere udfordrende sejlads end de Joniske øer, men ikke helt Kyklades-forholdene er det godt for begyndere, der ønsker at få mere erfaring og for erfarne sømænd. Her er vores guide for at sikre, at du kan opleve den bedste sejltur i Sporaderne. Beliggenhed og charterbaser Sporades-øerne ligger i det centrale Grækenland og ..

0 kommentarer