Overskrifter Overskrifter

Sejle gennem Kornati National Park

Der er en grund til, at Kornati National Park kaldes et maritimt paradis. Det er et område med uforglemmelig skønhed, og for fuldt ud at nyde det, bør du reservere mindst et par dage til dit besøg, hvis ikke mere. Vi chartrede en 45-fods sejlbåd og begav os på vej gennem de 89 spektakulære øer, holme og rev. Det enestående landskab og de ujævne og havbugter egner sig til ekstraordinære fotomuligheder. Du kan ikke undgå at bemærke de betagende klipper på nogle af øerne. Den højeste top, der ka..

0 kommentarer
King Fisher 6.50 Weekend - En Lystbåd Af Høj Kvalitet

Hvis du er interesseret i at chartre en motorbåd til en dagstur eller måske en overnatning, går du ikke galt med King Fisher 6.50 Weekend motorbåd, fremstillet i Grækenland. Det er bygget til de højeste standarder ved hjælp af moderne teknologi og et moderne design. Hvis du gerne vil chartre denne båd til en fisketur, kan King Fisher 6.50 Weekend udstyres med et livewell-system, så du kan holde din fisk og madding i live. Denne tank fungerer ved at pumpe vand fra det omkringliggende vand ind ..

0 kommentarer
Q Yachts - Den intelligente mulighed i konstruktion og ydeevne - Green charter

Vi er gået ind i en ny æra for yacht design og produktion på grund af de høje standarder, der er fastsat af moderne sejlere  og det presserende behov for at være miljøvenlig, selv i yacht charter. Helt tilbage i 2004 grundlagde Janne Kjellman Oceanvolt i Finland. De er kendt som forløberen for elektrisk fremdrifts bådsejlads og har vundet flere priser globalt. Q Yachts - synonym med stille sejlads Nu bringer Janne Kjellman os en ny innovation i form af Q Yachts. Grundlagt af ham ..

0 kommentarer
Galeon 375 GTO - Fremtidens motorbåde

Galeon 375 GTO er den nyeste motorbåd, der slutter sig til GTO-serien. Det er den perfekte yacht, man kan chartre for dagsrejser samt overnatninger. Galeon har fyrre års yacht-bygningserfaring, og dette er tydeligt, når du ser dens imponerende slanke og sporty design. Karakteristiske træk inkluderer et todelt bevægeligt soltag, der giver rorgængeren en fremragende sigtbarhed. Sidevinduerne kan åbnes, hvilket giver passagererne en forbedret fornemmelse af hastighed og nydelse af havluften...

0 kommentarer
Salona 46 - en game changer inden for sejlbranchen

Til verdenspremieren blev denne smukke sejlbåd vist frem på Southampton Boat Show i september 2021. Anmeldelserne var meget positive, og vi kan se hvorfor. De mest karakteristiske træk ved Salona 46 er dens unikke elektriske fremdrivningssystem med to Oceanvolt elektriske motorer, der muliggør nem manøvrering med begrænset plads, og hydrogensystemet, der sender strøm tilbage til batteribankene, mens du sejler. Stilfuld opmærksomhed på detaljer, med udsøgte teak gulve og beslag, findes..

0 kommentarer
Sejlads charter til Rhodos

Vi var ankommet til Rhodos!! Er det ikke fantastisk, når du kan stryge noget fra din ønskeliste?! Jeg har været fascineret af antikkens græske historie, deres legender om magtfulde guder og gudinder, siden jeg var ung... og her var jeg endelig. En gruppe af sejlende venner og jeg havde chartret en yacht til at sejle i det Ægæiske Hav, som er en oplevelse i sig selv, og de smukke solnedgange og turkisfarvede hav vil altid forblive ætset i vores minder. Da vi nærmede os byen Rhodos (Ródos),..

0 kommentarer
Pegasus 50 - Ocean Sejlads på sit fineste og nemmeste

Har du drømt om at købe en yacht, men vil ikke risikere det forkerte valg? Der er en spændende ny mulighed – du kan leje en Pegasus 50 til en kort testsejlads og se, hvordan det er at sejle den, før du beslutter dig for at investere i en. Uanset om du er en erfaren sømand eller nybegynder, ved du, at de tre vigtigste krav til enhver sejltur er sikkerhed, hastighed og komfort for skipperen og hans gæster. En båd, der er nem at håndtere og er velegnet til underbemandet sejlads på det blå va..

0 kommentarer
Sæt sejl til et land af legender og skønhed - Rovinj, Istrien

Mange af jer kender Kroatien som en meget eftertragtet turist- og sejlads destination. Men har du hørt om et guldkorn på Istrienhalvøen, der hedder Rovinj? Vi var henrykte over denne gamle og maleriske by med sit turkise hav, maleriske farverige huse og skinnende, slidte brostensbelagte gader, der overraskede os hver gang. Rovinj har en interessant og rig historie, der går tilbage til, da det var en bosættelse for de venetianske eller illyriske stammer, gennem det byzantinske og derefter ..

0 kommentarer
Monachus Yachts - Ære den tidløse filosofi om bådebygning

Hovedpersonen i den ultramoderne sejlsportsstil i Middelhavet I Dalmatien, Kroatien i 2004 blev en eksklusiv motorbåd og yacht produktionsskibsværft født fra én mands vision. Lad mig præsentere dig for Monachus Yachts og manden, der skabte dem. Grundlæggeren af Monachus Yachts brand, Mr. Hari Tabak, har været betaget af navigations egenskaber og hydrodynamik af forskellige typer af både og yachts lige siden han gik på deres sejlerskole i 1972. Monachus Yachts' grundlæggervision ..

0 kommentarer
ACI Marina, Rovinj - Tag en pause fra at sejle midt i luksuriøs skønhed

Wow! Bare WOW! Det var mit første indtryk, da vi sejlede mod Rovinj på den vestlige kyst af Istrien-halvøen i Kroatien. Byen er pragtfuld og gammel, og i modsætning hertil er ACI Marina på den sydøstlige side, hvor vores kompas blev peget, et moderne vidunder! En vidunderlig og slående blanding af gammelt og nyt! Vores chartrede yacht havde været en fornøjelse at navigere rundt på øerne langs Kroatiens nordlige kystlinje. Det var behageligt og veludstyret, og vores dage var fyldt..

0 kommentarer
Sejle i Brijuni-øgruppen: Verige - Kædebugten

"Og på Brijuni-øerne blev Venus født af havets skum! I Verige-bugten (langs den østlige kyst ved Veliki Brijun) er hun forstenet i kannelerede (rillede) stensøjler med korintiske søjlehoveder, en af tempelresterne af en villa fra det første århundrede", skriver den istriske forfatter og digter Daniel Načinović. Vi nød en sejltur rundt i denne naturskønne del af verden - øgruppen af øer ud for det nordlige Kroatien kendt som Brijuni. Vores yacht lå fortøjet i havnen ved Veliki Brijun,..

0 kommentarer
Yacht Rent certificering

Yacht Rent er indehaver af Yacht Pool-certifikatet, hvilket er en garanti for gode forretningsresultater. Det er kun verificerede og relevante virksomheder, der er indehavere af dette certifikat som en forudsætning for at levere kvalitetsservice med henblik på beskyttelse og sikkerhed for deres kunder. Dette certifikat udstedes kun til de virksomheder, hvis balancer kontrolleres årligt af forsikringsselskaber.   “Kontrolleret og betroet” af Yacht Pool indeholder en liste over all..

0 kommentarer