Overskrifter Overskrifter

Senior sejlads – Så du tror du er for gammel til at sejle?

Tro om ige en. Mange i deres gyldne alder forsætter med at sejle, eller tager sejlads op som en ny hobby. De ældre sømænd er ofte godt inde i 60’erne og 70’erne, nogle endda i 80’erne og 90’erne. Somme tider bliver vi nødt til at vente til senere i livet før vi kan indfri vores drømme; når virvaret af familie og karriere har trukket sig en smule tilbage, og vi igen har tiden på vores side. Sejlads holder dig i god form – både fysisk og mentalt. Hvis du er i nogenlunde form, så er alder ik..

0 kommentarer
8 grunde til at sejle omkring Peljesac halvøen, Kroatien

Kroatiens andenstørste halvø, som mest minder om en rigtig ø, Peljesac ligger stadig relativt væk fra alfarvej. Den grønne halvø med sin unikke kombination af bjerge og hav er et skønt og spændende sted at sejle. Den afslappede atmosfære gør Peljesac til et velegnet stop på et yacht charter, som bonus så ligger halvøen blot en kort sejltur fra Dubrovnik, hvor du kan hente din charter yacht. Alternativt kan du sejle ned langs Peljesac kanalen fra Korcula øen. De bedst beskyttede ankerpladser e..

0 kommentarer
6 nemme måder at nedsætte dit plastikforbrug på sejlferien

Havene er fulde af plastik. Vi har produceret plastik i over 100 år, og millioner af tons af det hårdføre materiale har fundet vej til havet. Det kan være svært overhovedet at komme i tanke om et produkt, som ikke indeholder, eller er pakket ind i, plastik. Plastik har mange gode funktioner. Blandt andet sørger det for, at vores transport forbruger mindre CO2, hjælper os med at undgå madspil, og er grunden til, at vi kan se igennem kontaktlinser. Dog har denne utroligt brugbare opfindelse ogs..

0 kommentarer
Oplev Kroatiens kultur denne sommer

Når det kommer til underholdning, har de kulturglade sejlere masser at komme efter i Kroatien denne sommer. Selvom Kroatien er bedst kendt for sine musikfestivaller og strandfester, og ligger på højde med destinationer som Ibiza, er der mange andre typer af festivaller at besøge i løbet af sommer månederne. Sejl i havn, kast anker og oplev Kroatiens kulturelle begivenheder. Her er nogle af de bedste: Den Internationale Børnefestival Šibenik, juni og juli Har i små sømænd med ombo..

0 kommentarer
Motorsejlads - Vælg din stil

Savner du følelsen af kraft under dine fødder og foretrækker du at komme hurtigt frem til din destination fremfor at nyde en langsom rejse – så er en motorbåd nok noget for dig. Vælg din stil Motorbåde, eller powerbåde, byder på en helt anderledes cruising oplevelse, og mere plads og komfort under dækket. De varierer en del i størrelse og funktioner. Forskellige motorbåde rangerere fra fire meter med åbent styrerum, til både udrustet til sports fiskeri eller luksuriøse megayachts som ..

0 kommentarer
Sikker sejlads i solen

Maj måned er dedikeret til bekæmpelse og forebyggelse af hudkræft. Som sejlere udsættes vi for solens stråler i timevis af gangen: på dækket, på strandende, og når vi tager del i vandsportsaktiviteter. Heldigvis er hudkræft, selvom det er en af de mest almindelige kræfttyper, også en af de nemmeste at forebygge og – når den er opdaget – bekæmpe. Her er et par råd til hvordan du forebygger hudkræft. Helioterapi             &n..

0 kommentarer
Grøn Sejlads

Det behøver ikke nødvendigvis at være skadeligt for miljøet at leje en båd denne sommer. Det er et privilegie at kunne bevæge sid igennem vandet og naturen, et privilegie som kommer med et ansvar om at passe på vores miljø. Fra plastikposer til oliespild i vandet, der er mange farer som sejlads kan medføre til naturen. Her har vi samlet nogle tips til hvordan du kan følge sejlernes kode for miljøbevidst handling og sørge for at din båd har så grønt et spor som muligt. De tre ’R’er “Re..

0 kommentarer
Derfor skal du bastille en sejlferie i Kroatien denne sommer

Hvis du ikke allerede har skrevet en sejlferie til Kroatien på din bucket list, så skal du gøre det nu! Enestående sejlads Det er ikke første gang du hører os sige det, men det bliver det ikke mindre sandt af: Sejlads i Kroatien er en uforglemmelig oplevelse. At cruise på det vidunderlige Adriaterhav som er hjem til over 1000 øer, glidende igennem de blågrønne vande i solskin. Når du oplever et land fra en båd, får du et andet perspektiv på dets kultur og folk og Kroatien er simpelthe..

0 kommentarer
Lefkadas leukadiske spring

Med vaklende ben og en følelse af, at vindstødende ville skubbe os ud over klippekanten strakte vi os fremad, og så ned på det skummende Ioniske hav. Vi var spændte over endleig at være her, på Lefkata, Lefkadas sydligste spids. Vi havde vandret de 16 lange og snoede kilometer fra Vasiliki, hvor vi havde efterladt vores båd. Vi ville se med ejne øjne, klippen hvor de leukadiske spring fandt sted – hvor kriminelle var blevet kastet i døden, og hvor sjæle med knuste hjerter havde gjort det samm..

0 kommentarer
Gratis T-shirts for holdånden!

Vi giver denne sæson (2018) alle vores kunder gratis Yacht Rent T-shirts til hele mandskabet! Alt hvad vi ønsker af dig er, at du sender mindst to (men jo flere desto bedre) seje billeder eller videoer ind fra din ferie til søs, sammen med et par sætninger om jeres oplevelser. Jeres Yacht Rent T-shirts vil vente på jer i jeres valgte base. De vil være kreative og funky, perfekte til rigtige sømænd :). Billederne behøver ikke (men må gerne) indeholde snaps af jeres T-shirts. Det står dig f..

0 kommentarer
Kvinder til søs

Skibe og sejlbåde har længe været anset som mændenes domæne. Bare det, at lade en kvinde stige ombord blev igennem århundreder set som et dårligt tegn, men, det samme gjaldt et møde med en rødhåret eller en platfodet (mand eller kvinde) før en sejltur! Sætter vi overtroen til side, så findes der en lang historie af modige kvinder som overvandt traditioner og satte nye standarder for sø’kvinder’ verden over. I anledningen af den Internationale Kvinde Dag, deler vi her et par historier som insp..

0 kommentarer
Den romantiske side af sejlads

For os med romantiske tendenser, er sejlads uden tvivl en speciel oplevelse. Sejl ferier giver den ultimative stemning for den perfekte romantiske miniferie, bryllupsrejse eller fejring af bryllupsdag. Utopiske solnedgange over øer, uspolerede strande og en mulighed for at fortabe sig i hinanden – en yacht giver jer muligheden for alt dette og meget mere. På det åbne hav bliver du bragt tættere på moder natur i al hendes skønhed- og hun vil ikke blot slå bene væk under din Valentine! En u..

0 kommentarer