Overskrifter Overskrifter

Certificering til yacht charter

Yacht Rent er indehaver af Yacht Pool-certifikatet, hvilket er en garanti for gode forretningsresultater. Det er kun verificerede og relevante virksomheder, der er indehavere af dette certifikat som en forudsætning for at levere kvalitetsservice med henblik på beskyttelse og sikkerhed for deres kunder. Dette certifikat udstedes kun til de virksomheder, hvis balancer kontrolleres årligt af forsikringsselskaber.   “Kontrolleret og betroet” af Yacht Pool indeholder en liste over all..

0 kommentarer
Bådtransport - hvad skal man overveje?

Overvejer du at udforske fjerne steder på din yacht? Er der en kapsejlads du altid har ønsket at deltage i, men valgte ikke at gøre det, da den var på den anden side af kloden? Eller måske er din yacht i øjeblikket fortøjet i Caribien, og du vil krydse Middelhavet uden at skulle sejle Atlanterhavet først. Er du en yacht charter virksomhed, der forsøger at flytte sine yachter over hele kloden? Hvis noget af ovenstående gælder for dig, kan det ar hyre et bådrederi være løsningen for dig. De..

0 kommentarer
Saxdor 270 GTO - Day Cruiser Båd Til Den Kræsne Kunde

Måske overvejer du at købe eller leje en båd for at se de skjulte destinationer langs kysten. Måske vil du tage på krydstogt med venner for at snakke, få en drink og nyde havluften. Med dette for øje er Saxdor 270 GTO et fremragende valg, hvis du vil nyde en kompakt båd til dagen eller weekenden. Saxdor, der er baseret i Helsinki, Finland, og med et skibsværft i Elk, Polen, bygger både af højeste kvalitet, med banebrydende design, brændstofeffektivitet og et signaturskrog, der fungerer go..

0 kommentarer
Chania - der skal du tage hen, når du sejler i farvandet ved Kreta, Grækenland

Vi kom endelig til Kreta efter vores sejlads omkring de græske øer i vores chartrede yacht. Det er den største af de græske øer. Den ligger kun 2727 km fra Nordafrika, og da vi var der i juni, var der garanteret blå himmel, solskin og klart turkisfarvet vand. Vi havde hørt, at Chanias havn i det vestlige Kreta er den smukkeste havn på øen, så vi sejlede dertil i vores sejlbåd. Havnen er omgivet af en havmur fra det 16. århundrede med en smal indsejlingskanal. Der er et fyrtårn for enden af mu..

0 kommentarer
Sejle gennem Kornati National Park

Der er en grund til, at Kornati National Park kaldes et maritimt paradis. Det er et område med uforglemmelig skønhed, og for fuldt ud at nyde det, bør du reservere mindst et par dage til dit besøg, hvis ikke mere. Vi chartrede en 45-fods sejlbåd og begav os på vej gennem de 89 spektakulære øer, holme og rev. Det enestående landskab og de ujævne og havbugter egner sig til ekstraordinære fotomuligheder. Du kan ikke undgå at bemærke de betagende klipper på nogle af øerne. Den højeste top, der ka..

0 kommentarer
King Fisher 6.50 Weekend - En Lystbåd Af Høj Kvalitet

Hvis du er interesseret i at chartre en motorbåd til en dagstur eller måske en overnatning, går du ikke galt med King Fisher 6.50 Weekend motorbåd, fremstillet i Grækenland. Det er bygget til de højeste standarder ved hjælp af moderne teknologi og et moderne design. Hvis du gerne vil chartre denne båd til en fisketur, kan King Fisher 6.50 Weekend udstyres med et livewell-system, så du kan holde din fisk og madding i live. Denne tank fungerer ved at pumpe vand fra det omkringliggende vand ind ..

0 kommentarer
Q Yachts - Den intelligente mulighed i konstruktion og ydeevne - Green charter

Vi er gået ind i en ny æra for yacht design og produktion på grund af de høje standarder, der er fastsat af moderne sejlere  og det presserende behov for at være miljøvenlig, selv i yacht charter. Helt tilbage i 2004 grundlagde Janne Kjellman Oceanvolt i Finland. De er kendt som forløberen for elektrisk fremdrifts bådsejlads og har vundet flere priser globalt. Q Yachts - synonym med stille sejlads Nu bringer Janne Kjellman os en ny innovation i form af Q Yachts. Grundlagt af ham ..

0 kommentarer
Galeon 375 GTO - Fremtidens motorbåde

Galeon 375 GTO er den nyeste motorbåd, der slutter sig til GTO-serien. Det er den perfekte yacht, man kan chartre for dagsrejser samt overnatninger. Galeon har fyrre års yacht-bygningserfaring, og dette er tydeligt, når du ser dens imponerende slanke og sporty design. Karakteristiske træk inkluderer et todelt bevægeligt soltag, der giver rorgængeren en fremragende sigtbarhed. Sidevinduerne kan åbnes, hvilket giver passagererne en forbedret fornemmelse af hastighed og nydelse af havluften...

0 kommentarer
Salona 46 - en game changer inden for sejlbranchen

Til verdenspremieren blev denne smukke sejlbåd vist frem på Southampton Boat Show i september 2021. Anmeldelserne var meget positive, og vi kan se hvorfor. De mest karakteristiske træk ved Salona 46 er dens unikke elektriske fremdrivningssystem med to Oceanvolt elektriske motorer, der muliggør nem manøvrering med begrænset plads, og hydrogensystemet, der sender strøm tilbage til batteribankene, mens du sejler. Stilfuld opmærksomhed på detaljer, med udsøgte teak gulve og beslag, findes..

0 kommentarer
Sejlads charter til Rhodos

Vi var ankommet til Rhodos!! Er det ikke fantastisk, når du kan stryge noget fra din ønskeliste?! Jeg har været fascineret af antikkens græske historie, deres legender om magtfulde guder og gudinder, siden jeg var ung... og her var jeg endelig. En gruppe af sejlende venner og jeg havde chartret en yacht til at sejle i det Ægæiske Hav, som er en oplevelse i sig selv, og de smukke solnedgange og turkisfarvede hav vil altid forblive ætset i vores minder. Da vi nærmede os byen Rhodos (Ródos),..

0 kommentarer
Pegasus 50 - Ocean Sejlads på sit fineste og nemmeste

Har du drømt om at købe en yacht, men vil ikke risikere det forkerte valg? Der er en spændende ny mulighed – du kan leje en Pegasus 50 til en kort testsejlads og se, hvordan det er at sejle den, før du beslutter dig for at investere i en. Uanset om du er en erfaren sømand eller nybegynder, ved du, at de tre vigtigste krav til enhver sejltur er sikkerhed, hastighed og komfort for skipperen og hans gæster. En båd, der er nem at håndtere og er velegnet til underbemandet sejlads på det blå va..

0 kommentarer
Sæt sejl til et land af legender og skønhed - Rovinj, Istrien

Mange af jer kender Kroatien som en meget eftertragtet turist- og sejlads destination. Men har du hørt om et guldkorn på Istrienhalvøen, der hedder Rovinj? Vi var henrykte over denne gamle og maleriske by med sit turkise hav, maleriske farverige huse og skinnende, slidte brostensbelagte gader, der overraskede os hver gang. Rovinj har en interessant og rig historie, der går tilbage til, da det var en bosættelse for de venetianske eller illyriske stammer, gennem det byzantinske og derefter ..

0 kommentarer