Blog

Salona 46 - en game changer inden for sejlbranchen

Til verdenspremieren blev denne smukke sejlbåd vist frem på Southampton Boat Show i september 2021. Anmeldelserne var meget positive, og vi kan se hvorfor. De mest karakteristiske træk ved Salona 46 er dens unikke elektriske fremdrivningssystem med to Oceanvolt elektriske motorer, der muliggør nem manøvrering med begrænset plads, og hydrogensystemet, der sender strøm tilbage til batteribankene, mens du sejler. Stilfuld opmærksomhed på detaljer, med udsøgte teak gulve og beslag, findes..

0 kommentarer
Sejlads charter til Rhodos

Vi var ankommet til Rhodos!! Er det ikke fantastisk, når du kan stryge noget fra din ønskeliste?! Jeg har været fascineret af antikkens græske historie, deres legender om magtfulde guder og gudinder, siden jeg var ung... og her var jeg endelig. En gruppe af sejlende venner og jeg havde chartret en yacht til at sejle i det Ægæiske Hav, som er en oplevelse i sig selv, og de smukke solnedgange og turkisfarvede hav vil altid forblive ætset i vores minder. Da vi nærmede os byen Rhodos (Ródos),..

0 kommentarer
Pegasus 50 - Ocean Sejlads på sit fineste og nemmeste

Har du drømt om at købe en yacht, men vil ikke risikere det forkerte valg? Der er en spændende ny mulighed – du kan leje en Pegasus 50 til en kort testsejlads og se, hvordan det er at sejle den, før du beslutter dig for at investere i en. Uanset om du er en erfaren sømand eller nybegynder, ved du, at de tre vigtigste krav til enhver sejltur er sikkerhed, hastighed og komfort for skipperen og hans gæster. En båd, der er nem at håndtere og er velegnet til underbemandet sejlads på det blå va..

Sæt sejl til et land af legender og skønhed - Rovinj, Istrien

Mange af jer kender Kroatien som en meget eftertragtet turist- og sejlads destination. Men har du hørt om et guldkorn på Istrienhalvøen, der hedder Rovinj? Vi var henrykte over denne gamle og maleriske by med sit turkise hav, maleriske farverige huse og skinnende, slidte brostensbelagte gader, der overraskede os hver gang. Rovinj har en interessant og rig historie, der går tilbage til, da det var en bosættelse for de venetianske eller illyriske stammer, gennem det byzantinske og derefter ..

0 kommentarer
Monachus Yachts - Ære den tidløse filosofi om bådebygning

Hovedpersonen i den ultramoderne sejlsportsstil i Middelhavet I Dalmatien, Kroatien i 2004 blev en eksklusiv motorbåd og yacht produktionsskibsværft født fra én mands vision. Lad mig præsentere dig for Monachus Yachts og manden, der skabte dem. Grundlæggeren af Monachus Yachts brand, Mr. Hari Tabak, har været betaget af navigations egenskaber og hydrodynamik af forskellige typer af både og yachts lige siden han gik på deres sejlerskole i 1972. Monachus Yachts' grundlæggervision ..

0 kommentarer
ACI Marina, Rovinj - Tag en pause fra at sejle midt i luksuriøs skønhed

Wow! Bare WOW! Det var mit første indtryk, da vi sejlede mod Rovinj på den vestlige kyst af Istrien-halvøen i Kroatien. Byen er pragtfuld og gammel, og i modsætning hertil er ACI Marina på den sydøstlige side, hvor vores kompas blev peget, et moderne vidunder! En vidunderlig og slående blanding af gammelt og nyt! Vores chartrede yacht havde været en fornøjelse at navigere rundt på øerne langs Kroatiens nordlige kystlinje. Det var behageligt og veludstyret, og vores dage var fyldt..

0 kommentarer
Sejle i Brijuni-øgruppen: Verige - Kædebugten

"Og på Brijuni-øerne blev Venus født af havets skum! I Verige-bugten (langs den østlige kyst ved Veliki Brijun) er hun forstenet i kannelerede (rillede) stensøjler med korintiske søjlehoveder, en af tempelresterne af en villa fra det første århundrede", skriver den istriske forfatter og digter Daniel Načinović. Vi nød en sejltur rundt i denne naturskønne del af verden - øgruppen af øer ud for det nordlige Kroatien kendt som Brijuni. Vores yacht lå fortøjet i havnen ved Veliki Brijun,..

0 kommentarer
Yacht Rent certificering

Yacht Rent er indehaver af Yacht Pool-certifikatet, hvilket er en garanti for gode forretningsresultater. Det er kun verificerede og relevante virksomheder, der er indehavere af dette certifikat som en forudsætning for at levere kvalitetsservice med henblik på beskyttelse og sikkerhed for deres kunder. Dette certifikat udstedes kun til de virksomheder, hvis balancer kontrolleres årligt af forsikringsselskaber.   “Kontrolleret og betroet” af Yacht Pool indeholder en liste over all..

0 kommentarer
På krydstogt i Brijuni-øgruppen: Bådehuset

Er der noget bedre end at sejle rundt i Kroatien? Ikke mindst fordi der er over 1.000 øer spredt mellem dens kystlinje. En af mine favoritter er en øgruppe med 14 øer i det nordlige Adriaterhav kendt som Brijuni-øerne. Hele denne øgruppekan kan prale af et feriested i verdensklasse, der har tiltrukket mange berømte mennesker gennem tiden, og udgør en værdsat kroatisk nationalpark. Da vi sejlede fra Istrien på vores chartrede 40 fods sejlbåd, krydsede vi det smalle Fažana-stræde, hvor vore..

0 kommentarer
Overtro blandt sømænd - Held og det overnaturlige

Overtro! Den udbredte, men irrationelle, tro på overnaturlige indflydelser - specielt når det kommer til godt eller dårligt held. Sømænd har troet på disse helt tilbage til dengang hvor de helt var overladt til havets rå barmhjertighed. Nogle af disse trosretninger giver mening og andre er direkte underlige - her er en samling af havets overtro fra overalt i verden, som du kan have i tankerne på din næste sejltur. Pas på den Blodrøde Solopgang “Rød himmel om aftenen, sømænds glæde; Rø..

0 kommentarer