Krydstogtsplan Deluxe "Vidundere i en retning" (Split - Dubrovnik)

Krydstogtsplan Deluxe "Vidundere i en retning" (Split - Dubrovnik)
29.12.2020

Hvis du leder efter en personlig intim måde at stifte bekendtskab med den smukke kroatiske kystlinje og dens øer, er denne mini-cruise med al sin luksus dit svar. Dage tilbringes med at slappe af på dækket eller svømme i det krystallinske Adriaterhav og om aftenen besøger du hyggelige byer, der er stolte over deres interessante historie. Dette krydstogt, “Envejs underværker”, som er en ensvej fra Split til Dubrovnik, tilbyder lokal vin og gastronomiske fester, plus mange ekstra ting og omfatter vidunderlige besøg til udvalgte øer i det sydlige Dalmatien.

Krydstogtsplan

SPLIT - (BOL) HVAR - BISEVO (BLÅ GROTTE/BLUE CAVE) / VIS - KORCULA - MLJET - SLANO (STON) - DUBROVNIK


Forespørgsel til kabine KABINPRISER FOR DENNE CRUISE


REJSEPLAN

Dag 1 | SPLIT (middag)

Split, Kroatien

Når du er blevet overført fra Split lufthavn til havnen og har tjekket ind fra kl. 14.00, har du lidt tid til at slappe af. Derefter er det tid til at udforske denne fantastiske, historiske by, der er under UNESCOs verdensarvsstatus og beskyttelse. Nyd den fascinerende romerske arkitektur, som du vil se rigeligt omkring dig, samt gotiske og barokke kirker, forter og paladser fra det 12. og 13. Århundrede. Højdepunktet i denne guidede tur vil være det bemærkelsesværdige og imponerende Diocletian-palads, der engang var hjemsted til den romerske kejser. Tilbage om bord på skibet er der en velkomstmodtagelse og cocktail. Overnatning vil være i Split.

Dag 2 | SPLIT - (BOL) HVAR (morgenmad, frokost)

Hvar, Kroatien

Tag tidligt afsted mod øen Brać for en forfriskende svømmetur ved Zlatni Rat, som er den mest populære strand i Kroatien. Den ligger tæt på Bol, en malerisk fiskerby, hvis charme ikke er blevet påvirket af, at det er blevet et turistmål. Bol er berømt for sine stenklinter, der konstant ændrer sig på grund af vind og bølger fra den ene ende til den anden. Frokost nydes ved Pakleni-øerne og derefter videre til spektakulære Hvar, hvor fest og solsøgere ankommer fra hele verden. Det er kendt som den længste og én af de mest solrige af de 1000 plus Adriaterhavsøer såvel som for sine store lavendelmarker, der giver landskabet lilla nuancer. Du vil opdage antikken, såsom det ældste offentlige teater i Europa (grundlagt i 1612) og beundre det arkitektoniske mesterværk - en katedral med dets oprindelige tårn intakt, bygget i renæssancetiden. Følg stien zigzaggende op ad bakken for at nå fortet på toppen og kortlæg den fantastiske scene nedenfor - havnen, dit flotte krydstogtskib og Pakleni-øerne. Der er gang i nattelivet i Hvar, så du kan bare vælge én af restauranter / barerne, eller danse hele natten på én af mange klubber. Du bliver i havnen den nat.

Dag 3 | HVAR - BISEVO (Blue Cave) / VIS (morgenmad, frokost, smagning)

Vis, Kroatien

Nyd den tidlig morgenafgang og den friske adriatiske luft, når du tager til Bisevo, en lille ø med en kæmpe hemmelighed - Den blå hule. Et unik ikke-at-gå glip af naturlig begivenhed! Der betales et indgangsgebyr på ca. € 10-15. Bemærk: Hvis vejret bliver upålideligt og ikke egner sig til sejlads, får du besked i god tid inden eventuelle ændringer i planen. At sejle til Vis er det næste på dagsordenen. Denne ø har sin egen karakter defineret af resterne af den tid, den dannede en vigtig base for den jugoslaviske flåde. Dette og dets afsides beliggenhed gør det til en god anløbshavn for at opleve, hvordan man levede førhen i Middelhavet. Det allerførste byknudepunkt i Kroatien var Issa, og byen Vis sidder tæt på ruinerne af det, der er tilbage af det. Der tilbydes udflugter til museet, ruinerne af de romerske termiske bade eller en tur langs kysten, hvor du kan beundre villaerne og havet, og smage de lokale vine. Du bliver i Vis-havnen.

Dag 4 | VIS - KORCULA (morgenmad, frokost)

Korcula, Kroatien

Igen vil du rejse om morgenen, og denne gang til Korčul-øen, der er berømt som værende Marco Polos fødested. Skibet lægger til ved en idyllisk bugt med frokost undervejs. Når du ankommer, tilbyder vi en guidet vandretur om eftermiddagen. Korcula er en fængslende middelalderby, omgivet af mure og kendt som én af Middelhavets mest velbevarede byer. Gader blev anlagt i en sildbenstil for at påvirke beboernes hjem med et naturligt kølemiddel. Hvis du vil, kan du vove dig ud med gruppen til en lille landsby tæt ved for at prøve en traditionel dalmatisk middag og den livsstil, denne ø tilbyder. Prisen for middag € 35 pp. Dit skib forbliver i Korcula om natten.

 Dag 5 | KORCULA - MLJET (morgenmad, frokost)

Mljet, Kroatien

Du tager afsted om morgenen for at rejse længere sydpå til Mljet. Ifølge legenden skyllede den græske gud af underfundigt intellekt, Odysseus, den eneste overlevende efter et skibsvrag op på denne ø. Han blev tvunget af Calypso, havnimfen, til at forblive hos ham i syv år som hendes elsker! Krydstogtschefen tager dig rundt på en tur til de berømte saltsøer i den maleriske Mljet National Park og på en båd til Isle of St. Mary, som ligger i centrum af den største sø. Her finder du en kirke, og et kloster fra det 12. århundrede. For dem, der nyder at tage på eventyr, kan du leje cykler, kajakker, scootere eller en cabriolet for at rejse rundt på den rolige ø og se, hvad du vil. Men hold øje med de onde nymfer! Overnatning vil være i én af havnene på øen, enten Polača eller Pomena.

Dag 6 | MLJET - SLANO (STON) (morgenmad, frokost, smagning, kaptajnens middag)

Ston, Kroatien

Et krydstogt til fastlandet og ankomst til Slano, en lille, søvnig fiskerlandsby, der fører dig ind på Ston. Denne landsby er kendt for sine østerser og saltværker og var engang befæstet. Når du har haft en chance for at gå langs og nyde de middelalderlige forsvarsmure med mange tårne, vil du blive ført hen til en østersfarm for at lære lidt om dyrkning af østers og nyde en eksklusiv prøvesmagning af denne havdelikatesse. Smagen af havet på dine læber! Tilbage om bord begynder aftenens sjov med kaptajnens farvelmiddag ledsaget af live underholdning. Overnatning i Slano.

Dag 7 | SLANO (STON) - DUBROVNIK (morgenmad, frokost)

Ston, Kroatien

Tidligt op til den sidste del af rejsen til Dubrovnik. Først kan du nyde at sejle ved siden af de gamle bymure, mens du nyder frokost på dækket. Efter vi har lagt til i Gruž-havn, bliver du ført ind i byen til en guidet vandretur for at smage på de utallige lækkerier, der tilbydes. Renæssance-stilarter, med en smule gotisk, vil blive observeret i arkitekturen i mange bevarede monumenter, der går helt tilbage til Dubrovnik-republikkens gamle æra. Én af mine yndlingsbyer i verden og en mest passende ramme for en del af den moderne tv-serie, “Game of Thrones”, der blev filmet her. Endelig løftes du med svævebane til Srđ-bjerget for at nyde panoramaudsigten over byen, dens mure og Elaphiti-øerne. Hvis du stadig har tilstrækkelige kræfter på dette tidspunkt, skal du blot gå den 1940 m lange gåtur oven på de gamle mure med brostensbelagte gader og tagene på den ene side og det smukke blå Adriaterhav, der skyller mod den anden. Overnatning i Dubrovnik.

Dag 8 | DUBROVNIK (morgenmad)

Dubrovnik, Kroatien

Efter morgenmaden vil de afsluttende øjeblikke på dette spektakulære ”Envejs underværker”; krydstogt blive brugt til at sige farvel til at alle de nye venner, du har fået, og den venlige besætning. Du bliver nødt til at tjekke ud før kl. 09.00 og derefter tage af sted med alle de minder, du har fået.

Inkluderet i prisen

 • Begge overførsler fra Split og til Dubrovnik lufthavne ved ankomst og afgang
 • Syv nætter langt krydstogt i en deluxe- eller super deluxe-kabine med aircondition og en-suite badeværelse
 • Velkomstmodtagelse med cocktail

Dagligt om bord

 • morgenbuffet
 • 3-retters frokost plus salat og ostebar
 • en drink til frokosten
 • gratis drikkevand, te og kaffe hele dagen
 • masser af frisk frugt
 • rengøring af kabinen med håndklædeskift
 • Kaptajnens middag med underholdning

Om board

 • olivenolie og vinsmagning
 • gratis wi-fi

Og mere

 • Vores professionelle tour manager service med guidede vandreture i: Split, Hvar, Korcula og Dubrovnik
 • Håndtering af bagage
 • Gæsters havneafgifter og skatter

OPLEVELSER

DUBROVNIKS MONUMENTALE ARV

 • Busoverførsler fra havnen til Dubrovnik til sightseeing
 • Svævebanegebyr

STON ERFARING

 • Halvdagsudflugt i Ston inklusive besøg på østersfarm og smagning (Inkluderer også adgangsgebyrer til Ston-væg og saltværk)

OPDAG MLJET

 • Entré til Mljet National Park

Kroatien luksus krydstogter

Kroatien luksus krydstogter

Valgfrie ekstraydelser

 • Drikkepenge og gratialer
 • Traditionel middag i Korcula landsby: € 35 pp
 • Indgangsgebyr til Blue Cave: ca. € 10 - 15 s

Information til dig

 • Hvis vejret bliver dårligt, kan ruten ændres efter kaptajnens eget skøn. Ligeledes kan det være nødvendigt at ændre ruten eller den planlagte rækkefølge på ture og havne, da der kan være megen sejltrafik i sæsonen. Dette gøres med det formål at give dig en stressfri, ultraafslappende og vidunderlig oplevelse.
 • Garanterede afgange afhængig af en kvote på mindst 10 gæster der har reserveret, i hvilket tilfælde forbeholder vi retten til at annullere krydstogtet eller om nødvendigt ændre skibets navn.
 • Du finder skibets regler i din kabine og bemærk afsnittet om at bringe dine egne drinks om bord
 • Det siger sig selv, at hvis nogen udviser uacceptabel opførsel, så har krydstogtselskabet eller kaptajnen ret til at anmode gæsten om at forlade skibet.
 • Det anbefales, at du forsikrer dig mod aflysning af bookede tjenester samt en omfattende rejsepakke (inkl. sundhed under rejsen, personlig ulykke, bagage / værdigenstande, privat ansvar), som tilbydes af krydstogtskibet.
 • Fortøjningskrav og betingelser varierer i nogle kroatiske havne, og det kan være nødvendigt for krydstogtskibene at fortøje sammen med hinanden, hvilket kræver, at gæsterne krydser en bro fra den ene til den anden over hullet. Dette sker på egen risiko. Besætningen vil altid være tilgængelig for at give en hjælpende hånd. Krydstogter er ikke egnede til personer, der har begrænset bevægelse eller sidder i kørestol.Forespørgsel til kabine KABINPRISER FOR DENNE CRUISE
Del denne artikel med dine venner


0 Kommentarer
Efterlad en kommentar
Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *
Navn: *

Email: *

Websted:


Kommentar: Note: HTML er ikke oversat!

Indtast koden i boksen nedenfor:17.02.2021
Kabine reservationer til en uges krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Dubrovnik og ankomst til Split. Krydstogten besøger byen Makarska og øerne Mljet eller Korcula, Vis (Bisevo) og Hvar (Brac). Indkvartering på traditionelle træ- eller moderne krydstogtskibe.
24.01.2021
Krydstogtrute på traditionelle træ- eller moderne krydstogtskibe i Kroatien med afgang/ankomst fra Split. Krydstogten besøger Dubrovnik og Makarska og øerne Hvar (Brac), Korcula og Mljet. Reserver din hytte ...
17.01.2021
7-dages krydstogt i Kroatien på traditionelle træ eller moderne krydstogtskibe med afgang / ankomst fra Opatija, Kvarner. Krydstogt når Zadar og øerne Krk, Rab, Cres og Losinj. Reserver din hytte ...
02.01.2021
Uge krydstogt i Kroatien plan. Envejs krydstogt med afgang fra Dubrovnik og ankomst til Split. Krydstogten besøger byen Ston og øerne Mljet, Korcula, Vis (Bisevo) og Hvar (Brac). Hytteudlejning til indkvartering på små luksus krydstogtskibe.
29.12.2020
Rute i syv dages krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Split og ankomst til Dubrovnik. Krydstogten besøger øerne Hvar (Brac), Korcula, Mljet og Vis (Bisevo). Reservation af indkvartering på små luksuskrydstogtskibe.
28.12.2020
Krydstogtsrute i Kroatien, der varer 7 dage. Afgang til krydstogt fra Split og tilbage til Split. Krydstogten besøger Dubrovnik og øerne Hvar, Korcula, Mljet og Brac i Dalmatien. Reservation af indkvartering på luksus små krydstogtskibe.