Klassisk krydstogtplan "Sydlige perler" (Dubrovnik - Split)

Klassisk krydstogtplan "Sydlige perler" (Dubrovnik - Split)
17.02.2021

Der er intet mere afslappende end at sejle på Adriaterhavet om bord på et af vores skibe. Dette krydstogt til de sydlige perler transporterer dig langs en smuk kystlinje til maleriske øer. Pak din badedragt, et par shorts og T-shirts, og spring ombord på en mindeværdig otte dages drømmerejse. Du fortjener total afslapning i hænderne på vores dygtige kaptajn, hans besætning og selvfølgelig kokken. På menuen er der svømning, snorkling og solbadning med eftermiddage og aftener, hvor du kan gøre som du vil, hvad enten du nyder fremragende traditionel mad eller at udforske historiske byer, deres kirker og monumenter.

Krydstogtsplan

DUBROVNIK - SIPAN ELLER SLANO - MLJET- KORCULA - BISEVO (BLUE CAVE) / VIS - HVAR - (BOL) MAKARSKA - (PUCISCA) - SPLIT

 

Forespørgsel til kabine KABINPRISER FOR DENNE CRUISE

 

REJSEPLAN

Dag 1 | DUBROVNIK - SIPAN eller SLANO (frokost)

Dubrovnik, Stradun, Kroatien

Vi tager afsted fra Dubrovniks Gruz-havn klokken 13.00 (hvis du er forsinket og ikke når det, kan du mødes os i Slano) og sejler i nordvestlig retning. Frokost serveres ombord ved en af Elaphiti-øerne, Sipan eller i den lille fastlandsby, Slano. De to sidstnævnte landsbyer er rolige fiskerihavne, hvor du måske er heldig nok til at se en smuk solnedgang, inden du sover i havnen.

Dag 2 | SIPAN eller SLANO - MLJET - KORCULA (morgenmad, frokost)

Slano, Kroatien

Efter en god morgenmad vil vi pege vores kompas mod øen Mljet. Du får en frokost om bord, og ved ankomsten til øen har du tid til at udforske den utrolige Mljet National Park og dens saltsøer. Vandre rundt eller lej en kano eller cykel for at udforske området, og sørg for at besøge St. Mary’s ø, med dets benediktinerkloster og kirke i centrum af den største sø. Næste stop er Korcula, hvor du kan deltage i den sene eftermiddags guidede tur (inkluderet i Premium Superior) af denne by fra det 13. århundrede, som er blevet godt vedligeholdt for at bevare sin middelalderlige stemning. Den gamle bydel er omgivet af forsvarsmure og befæstede tårne og tilbyder et væld af monumenter du kan besøge. Tilbring aftenen i en af de mange gode restauranter eller bistroer i ægte kosmopolitisk stil. Vi bliver i Korcula havn natten over.

Dag 3 | KORCULA - VIS (morgenmad, frokost)

Korcula, Kroatien

Vi sejler tidligt om morgenen til Bisevo, en lille holme, for at besøge dens spektakulære naturfænomen, den blå hule (The Blue Cave). Bare en advarsel om, at upålidelige vejrforhold kan resultere i en planændring, men du får besked i god tid. Entré, der skal betales på stedet, er ca. € 14 pp. Det næste på dagsordenen er øen Vis, som engang var en strategisk flådebase for den jugoslaviske flåde og indtil for nylig var lukket for offentligheden. På grund af dette er Vis forblevet uspoleret og tilbyder besøgende en smag af det gamle Middelhav. I den nordlige del af øen ligger byen Vis, der voksede nær ruinerne af det første bycentrum i Kroatien, Issa. Hvad der er at se her er museet, resterne af de romerske termiske bade eller bare gå en tur langs havnefronten og beundre det yndefulde villae rusticate. Eller du kan leje en scooter eller bil og tage dig tid til at nyde denne dejlige ø. Vi overnatter i havet ud for Vis by.

Dag 4 | VIS - HVAR (morgenmad, frokost)

Vis, Kroatien

Et dovent morgenkrydstogt fører os til mini-øen Šćedro for ren afslapning og svømning i det utroligt krystalklare hav. Efter frokost sejler vi til Hvar, og når vi ankommer, har du valget om enten at følge guiden til en tur (inkluderet i Premium Superior) eller at gøre hvad du vil. Hvar er den længste af Adriaterhavsøerne og er kendt for sine smukke lilla lavendelmarker. Se dig omkring den fantastiske renæssancekatedral med det originale tårn eller det første samfundsteater grundlagt i Europa i 1612. Bland dig med jet-settere, der vælger Hvar som deres foretrukne destination i de mange restauranter, pubber og klubber, der holder åbent ud på de lyse timer. Vi forbliver i Hvar havn om natten.

Dag 5 | HVAR - BOL - MAKARSKA (morgenmad, frokost)

Bol, Brac, Kroatien

Vi tager afsted om morgenen til endnu en sjov dag startende med en svømmetur på den mest berømte strand i Kroatien, Zlatni Rat (Golden Horn) på den sydlige side af øen Brać. Hvad der gør denne strand så speciel, er den utrolige naturlige anomali, hvorved det skiftende tidevand, bølger og vinde får udkanten til at ændre form. Derefter tager vi til Makarska, hvor din første observation vil være Biokovo-bjergkæden, der skaber en smuk baggrund for denne maleriske by og dens lange strækninger. Makarska er kendt for at være en af de ældste byer ved Adriaterhavet, helt tilbage til omkring 6000 f.Kr. En spadseretur rundt i byen vil afsløre en barokkatedral, en Fransiscansk kirke og forskellige monumenter og bygninger med et væld af kultur, en blanding af fransk, østrigsk og ungarsk stil. Vi ligger til i havnen der om natten.

Dag 6 | MAKARSKA - PUCISCA - OMIS (morgenmad, frokost, kaptajnsmiddag)

Makarska, Kroatien

Vi sejler efter morgenmaden til den nordlige side af øen Brać til det typisk Middelhavs, Pucisca, som er gemt i enden af en dyb bugt. Berømt for sin hvide sten kan vi muligvis besøge et af de sidste tilbageværende stenmursværksteder i Europa. Derefter sejler vi til Omiš, en naturskøn by med en pirat arv, omgivet af stejle klippefyldte klipper ved mundingen af Cetina-floden, som er populær til river rafting. Vi forbliver i havnen, og du kan nyde kaptajnens middag om aftenen (inkluderet i Premium pakker).

Dag 7 | OMIS - SPLIT (morgenmad, frokost)

Omis, Kroatien

Vores endelige destination er den vidunderlige by Split, der er kendt for sit gamle centrum og det 1700 år gamle Diocletian-palads (hvor kejseren valgte at bosætte sig, da han gik på pension), som begge er UNESCOs kulturarv. Der er meget at se her, og du har mulighed for at deltage i vores tur (med engelsk guide), når du ankommer (inkluderet i Premium-pakker). Vi tilbringer den sidste nat i Split havn.

Dag 8 | SPLIT (morgenmad)

Split, Kroatien

Tid til at sige farvel og spise morgenmad, før du tager afsted med alle dine fotografier og specielle minder. 

VÆLG DIN PAKKE

Premium skibe

Premium skibe

Stålskrogede moderne, traditionelt udseende 29 til 35 meter lange skibe tilbyder indkvartering i luftige, rummelige 8 til 14 meter 2 dobbelt- eller to-sengs kabiner med en-suite badeværelser, hårtørrer og værdiboks.

Inkluderer:

 • Morgenbuffet, tre-retters frokoster, kaptajnens middag
 • Eftermiddagste / kaffe og kiks plus gratis vand
 • Rundvisning i Split
 • Vin og olivenolie smagning ombord
 • Daglig kabineservice, levering af rene håndklæder og sengelinned i midten af ugen
 • Bagagehåndtering
 • Gratis Wi-Fi

Premium Superior skibe

Premium Superior skibe

Disse er nybyggede mini deluxe-skibe, der giver komfort, der kan sammenlignes med den, der tilbydes af de store skibe, men er mindre i størrelse - 38 til 41m lange. Kabiner med aircondition med dobbeltseng eller to enkeltsenge er 8 til 14 m 2 og udstyret med en hårtørrer og mini pengeskab.

Inkluderer det samme som Premium og har også:

 • Engelsktalende tour manager ombord
 • Tre guidede ture: Korcula, Hvar og Split

Traditionelle skibe med en-suite

Traditionelle skibe med en-suite

Træskibe med rum med aircondition og kabiner, som for det meste har køjesenge og dit eget private bad / toilet.

Inkluderer:

 • Kontinental morgenmad
 • Tre retters frokoster
 • Gratis vand
 • Gratis Wi-Fi

Valgfri ekstraydelse på traditionelle skibe:

 • Bemærk: Disse er allerede inkluderet i andre kategorier (netto)

Tillæg for engelsk morgenmad - € 40 per uge

 • Inkl..: 2 æg, bacon, champignoner og tomat eller yoghurt og frugt (eller lignende).
 • Daglig kontinental morgenmad inkluderet i krydstogtprisen inkluderer: te, kaffe, mælk, et glas juice, gryn, brød, smørepålæg, - smør, marmelade, honning, blød ost;
 • Daglig pålæg, f.eks. skinke og ost eller kogte æg, frankfurter, salami osv.
 • Varm og kold morgenbuffet inkluderet på Premium-kategori skibe.

Kaptajnens middag - € 25

 • Valg af fisk eller kødmenu - plus skibets specialitet (inkluderet i prisen på Premium-skibe)

Ekstra håndklæder

 • Du får to håndklæder om ugen.
 • Ekstra badehåndklæder kan lejes for 3 € og badehåndklæder 5 € per uge / håndklæde.

Daglig kabineservice - 15 € per person pr. uge

 • Inkluderet i prisen for Premium-kategorier - daglig rengøring af kabinen, rent sengelinned og håndklæder midt om ugen; Leveres ikke på traditionelle skibe, men kan bestilles på forhånd.

Vigtige ting at bemærke

 • Hvis vejrforholdene bliver ugunstige, bevarer kaptajnen retten til at ændre ruten.
 • Krydstogtsafgange er garanteret, undtagen i tilfælde af mindre end 10 gæster, der booker, i hvilket tilfælde forbeholder rederiet sig ret til at ændre skibets afgang og navn.
 • Vær opmærksom på skibets regler, og vær også opmærksom på reglerne med hensyn til at bringe dine egne drinks om bord.
 • Kaptajnen er berettiget til at anmode gæster, der ikke overholder reglerne eller viser uacceptabel adfærd om at stige af.
 • Det anbefales, at du tegner en relevant forsikring mod aflysning af reservation sammen med en omfattende rejseforsikringspakke (inkl. helbred for rejsens omfang, personlig ulykke, værdigenstande / bagage, privat ansvar) - krydstogtskibet tilbyder disse.
 • Da kroatiske havne har forskellige fortøjningsforhold og -krav, kan det nogle gange være nødvendigt for krydstogtskibe at fortøje sammen. Dette ville betyde, at gæster krydser en bro over afstanden mellem skibe. Dette er på egen risiko. Besætningen er klar til at hjælpe, hvis det er nødvendigt.
 • Krydstogter anbefales ikke til personer med begrænset mobilitet eller i kørestol.

 

Forespørgsel til kabine KABINPRISER FOR DENNE CRUISE


0 Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *
Navn: *

Email: *

Websted:


Kommentar: Note: HTML er ikke oversat!

Indtast koden i boksen nedenfor:17.02.2021
Kabine reservationer til en uges krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Dubrovnik og ankomst til Split. Krydstogten besøger byen Makarska og øerne Mljet eller Korcula, Vis (Bisevo) og Hvar (Brac). Indkvartering på traditionelle træ- eller moderne krydstogtskibe.
24.01.2021
Krydstogtrute på traditionelle træ- eller moderne krydstogtskibe i Kroatien med afgang/ankomst fra Split. Krydstogten besøger Dubrovnik og Makarska og øerne Hvar (Brac), Korcula og Mljet. Reserver din hytte ...
17.01.2021
7-dages krydstogt i Kroatien på traditionelle træ eller moderne krydstogtskibe med afgang / ankomst fra Opatija, Kvarner. Krydstogt når Zadar og øerne Krk, Rab, Cres og Losinj. Reserver din hytte ...
02.01.2021
Uge krydstogt i Kroatien plan. Envejs krydstogt med afgang fra Dubrovnik og ankomst til Split. Krydstogten besøger byen Ston og øerne Mljet, Korcula, Vis (Bisevo) og Hvar (Brac). Hytteudlejning til indkvartering på små luksus krydstogtskibe.
29.12.2020
Rute i syv dages krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Split og ankomst til Dubrovnik. Krydstogten besøger øerne Hvar (Brac), Korcula, Mljet og Vis (Bisevo). Reservation af indkvartering på små luksuskrydstogtskibe.
28.12.2020
Krydstogtsrute i Kroatien, der varer 7 dage. Afgang til krydstogt fra Split og tilbage til Split. Krydstogten besøger Dubrovnik og øerne Hvar, Korcula, Mljet og Brac i Dalmatien. Reservation af indkvartering på luksus små krydstogtskibe.