Krydstogtsplan Deluxe "Dalmatiner Paradis" (Split - Split)

Krydstogtsplan Deluxe "Dalmatiner Paradis" (Split - Split)
28.12.2020

Der er ikke noget bedre end et besøg på den smukke, maleriske kroatiske kystlinje med sine mange øer på en luksuriøst designet, fuldt klimatiserede småskibskrydstogt. Du vil blive indkvarteret i komfortable, rummelige kabiner, hver med badeværelse en-suite. Din rejseplan for “Dalmatian Paradise”, som vi kort beskriver nedenfor, garanterer ugentlige afgange (maj til oktober) med gastronomiske oplevelser og sightseeing. Dette krydstogt sejler til Split, Peljesac-halvøen, Mljet, Dubrovnik, Korcula, Hvar og Bol. Du vil blive transporteret på en dejlig ø-hoppende krydstogtoplevelse i syv mindeværdige dage. Læn dig tilbage og slap af, mens kaptajnen, besætningen og vores tour manager sørger for al din komfort. Om morgenen kan du bare slappe af og sole dig på det rummelige dæk eller hoppe ud i det forfriskende Adriaterhav. Dine eftermiddage og aftener er omhyggeligt udvalgt og planlagt til de bedste kroatiske destinationer, som du kan opdage under vejledning af lokale eksperter.

Krydstogtsplan

SPLIT - KORCULA - MLJET & DUBROVNIK - DUBROVNIK - PELJESAC PENINSULA - HVAR - BOL, PUCISCA/MILNA - SPLIT


Forespørgsel til kabine KABINPRISER FOR DENNE CRUISE


Dag 1 |  SPLIT (middag)

Split, Kroatien

Efter at du har tjekket ind og har haft en chance for at slappe af, kan du fra omkring kl. 14.00 deltage i den guidede tur i denne gamle og historiske by. (Bemærk: sene ankomster går glip af det). Split-komplekset af romanske, gotiske og barokke kirker, forter og paladser fra det 12. og 13. århundrede er under UNESCOs beskyttelse. Du vil være omgivet af utrolig arkitektur, især det bemærkelsesværdige og imponerende Diocletian-palads, der engang var den romerske kejsers hjem. Tilbage om bord på skibet er der en fest med en modtagelsesreception og cocktail. Overnatning i Split.

Dag 2 | SPLIT - KORCULA (morgenmad, frokost)

Korcula, Kroatien

Afrejse om morgenen og krydstogt til øen Korcula - berømt for at være Marco Polos fødested. Frokost serveres i en af de mange afsondrede bugter undervejs. Efter en tidlig eftermiddags ankomst venter en guidet vandretur i denne fortryllende by med dens befæstede mure dig. Denne ø rummer flere legender, fabler og monumenter end nogen anden. Når du spadserer langs de sildebensmønstrede gader, finder du et væld af udvalgte restauranter, der giver dig mulighed for at udforske det lokale køkken efterfulgt af et udvalg af klubber og barer for dem, der ønsker at nyde nattelivet. Overnatning i Korcula.

Dag 3 | KORCULA - MLJET & DUBROVNIK (morgenmad, frokost, middag)

Mljet, Croatia

Du sejler sydpå næste morgen til øen Mljet. Du bliver ledet på en tur til den berømte Mljet National Park og dens saltsøer. En båd sejler dig til St Mary Isle, hvor du kan udforske en kirke fra det 12. århundrede samt et gammelt benediktinerkloster. Frokosten er tilbage på skibet, hvorefter du sejler mod Dubrovnik og ankommer der sent på eftermiddagen. Inden du lægger til, sejler du langs de gamle bymure, og nyder de storslåede seværdigheder i denne gamle by og en lækker buffetmiddag serveret på dækket. Overnatning i Dubrovnik.

Dag 4 | DUBROVNIK (morgenmad)

Dubrovnik, Kroatien

Når morgenmaden er forbi, vil du blive overført til denne mytiske by til en guidet vandretur. Svævebaneturen fra den gamle bydel til Srđ-bjergene giver dig de bedste fotomomenter, når du ser ned på den betagende udsigt over byen, mure og Elaphiti-øerne. Du kan selv udforske idylliske steder til din frokost og middag eller, hvis du har energi til at udforske videre, hvad med en 1.940 m lang tur oven på væggene og en spadseretur langs “Stradun”; - den centrale hovedgade af byen, der fungerer som en promenade og en firkant poleret til en glans af alle de fødder, der har gået gennem den gennem århundrederne? Overnatning i Dubrovnik.

Dag 5 | DUBROVNIK - PELJESAC PENINSULA (morgenmad, frokost, middag)

Peljesac, Kroatien

Du tager tidligt afsted om morgenen. Efter en hurtig frokostpause på en af Elaphiti-øerne ankommer du til Peljesac om eftermiddagen. Her vil du udforske landdistrikterne inde i landet, og du vil blive besøge en landsby om eftermiddagen. Derefter et besøg på en lokal gård, hvor du vil opleve en traditionel landsbyfest o gen altomfattende middag med lækre kroatiske delikatesser, lavet af afledt af lokale råvarer ledsaget af den berømte Peljesac-vine. Sen ankomst til skibet med overnatning på Peljesac.

Dag 6 | PELJESAC - HVAR (morgenmad, frokost)

Hvar, Kroatien

Morgenkrydstogt til Hvar med frokost fra øen Šćedro (Sh-ch-edro) og derefter en chance for en svømmetur ved Pekleni-øerne. Sen eftermiddag ankomst i Hvar, den længste og en af de mest solrige øer i Adriaterhavet, berømt for sine rigelige, lilla lavendelmarker og spektakulære charme. Oplev de gamle monumenter, og gå ikke glip af det ældste (grundlagt i 1612) offentlige teater i Europa og katedralen med sit originale tårn og renæssancearkitektur. Tag en vandretur op til fortet og kortlæg panoramaudsigten nedenfor - dit skib i havnen og Pakleni-øerne. Hvar er stedet at nyde nattelivet med mange restauranter, caféer og barer åbne indtil langt ude på natten. Overnatning i Hvar.

Dag 7 | HVAR - BOL - MILNA or PUCISCA (morgenmad, frokost, smagning, Kaptajnens middag)

Bol, Brac, Kroatien

Sidste dag i den gyldne kappe, berømt for sine grusagtige klinter, der kontinuerligt omformes fra den ene side til den anden af bølgerne og vinden. Derefter den maleriske fiskerby Bol, som har udviklet sig til et attraktivt turistparadis. Efter frokost på skibet er der ingen planer indtil vinsmagningen. Videre til Milna eller Pucisca, indtil vi afslutter med kaptajnens farvelmiddag med levende musik og underholdning. Overnatning vil være i Milna eller Pucisca.

Dag 8 | MILNA or PUCISCA - SPLIT (morgenmad)

Pucisca, Brac, Kroatian

Så tilbage til Split, hvor du uden tvivl vil være ked af, at du bliver nødt til at byde besætningen og alle dine nye venner farvel! Senest kl. 9.00 tjekker du ud og overføres til Split lufthavn.

Specielle bemærkninger

 • I tilfælde af dårligt vejr eller ugunstige forhold i den besøgte havn forbeholder selskabet og kaptajnen sig ret til at ændre ruten i overensstemmelse hermed.
 • Krydstogtsafgange er garanteret, medmindre færre end 10 deltagere booker, i hvilket tilfælde selskabet forbeholder sig ret til at annullere afgangen og skifte skib.
 • Du finder skibets bestemmelser i skriftlig form om bord og vær især opmærksom på reglerne for at bringe drikkevarer ind på skibet.
 • Hvis en gæst / gæsterne på et hvilket som helst tidspunkt viser upassende opførsel, forbeholder selskabet eller kaptajnen sig ret til at anmode gæsten / gæsterne om at stige af.

Det anbefales stærkt, at du tegner forsikring mod annullering af reserverede tjenester! Selskabet tilbyder en omfattende rejseforsikringspakke (privat erstatningsforsikring, rejsesygeforsikringer og personlig ulykke, bagage og rejseaflysning).

Rejseplanen kan afvige fra den, der blev offentliggjort, hvis havne er for travle eller overfyldte - målet er altid at give kunden den bedste oplevelse på alle måder.

Nogle kroatiske havne har unikke fortøjningsforhold og krav, og det er muligt, at skibe kan fortøjes ved siden af hinanden, hvilket betyder, at gæsterne skal krydse afstanden mellem skibene for at komme til land. I dette tilfælde skal du være særlig opmærksom, da dette sker på egen risiko. Naturligvis vil besætningen altid være der for at hjælpe dig, når det er nødvendigt eller anmodet om det. Det anbefales ikke, at personer med begrænset mobilitet eller i kørestole deltager i krydstogt.

Krydstogtsplan Deluxe - Krydstogter Kroatien

Hvad er inkluderet

 • Overførsler til din ankomst / afgang fra og til Split og Dubrovnik lufthavne.
 • Syv nætter langt luksus krydstogt med et valg af en deluxe eller super deluxe kahyt med en-suite.
 • Du bydes velkommen med en cocktail

Daglige måltider osv. om bord

 • Morgenmad tagselvbord
 • Tre lækre retter til frokost plus salat og ostebar
 • Og du får en drink med frokosten 
 • Gratis drikkevand, og når du vil, er der også te og kaffe
 • Masser af frisk frugt
 • Rengøring af kabinen med håndklædeskift
 • Wi-Fi ombord er gratis

Og mere

 • Kaptajnens middagsbegivenhed ledsaget af levende musik
 • Vin- og olivenolie-smagsbegivenheder
 • Dygtig og professionel tour manager
 • Gå på opdagelse i Split, Hvar, Korcula og Dubrovnik på guidede vandreture
 • Betagende krydstogt uden for Dubrovniks gamle bymure
 • Vinsmagning af Kroatiens bedste
 • Havneafgifter og skatter
 • Håndtering af bagage

Valgfrie ekstraydelser

 • Drikkepenge
 • Landsbymiddagsbegivenhed på Korcula: € 35 ppForespørgsel til kabine KABINPRISER FOR DENNE CRUISE
0 Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *
Navn: *

Email: *

Websted:


Kommentar: Note: HTML er ikke oversat!

Indtast koden i boksen nedenfor:17.02.2021
Kabine reservationer til en uges krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Dubrovnik og ankomst til Split. Krydstogten besøger byen Makarska og øerne Mljet eller Korcula, Vis (Bisevo) og Hvar (Brac). Indkvartering på traditionelle træ- eller moderne krydstogtskibe.
24.01.2021
Krydstogtrute på traditionelle træ- eller moderne krydstogtskibe i Kroatien med afgang/ankomst fra Split. Krydstogten besøger Dubrovnik og Makarska og øerne Hvar (Brac), Korcula og Mljet. Reserver din hytte ...
17.01.2021
7-dages krydstogt i Kroatien på traditionelle træ eller moderne krydstogtskibe med afgang / ankomst fra Opatija, Kvarner. Krydstogt når Zadar og øerne Krk, Rab, Cres og Losinj. Reserver din hytte ...
02.01.2021
Uge krydstogt i Kroatien plan. Envejs krydstogt med afgang fra Dubrovnik og ankomst til Split. Krydstogten besøger byen Ston og øerne Mljet, Korcula, Vis (Bisevo) og Hvar (Brac). Hytteudlejning til indkvartering på små luksus krydstogtskibe.
29.12.2020
Rute i syv dages krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Split og ankomst til Dubrovnik. Krydstogten besøger øerne Hvar (Brac), Korcula, Mljet og Vis (Bisevo). Reservation af indkvartering på små luksuskrydstogtskibe.
28.12.2020
Krydstogtsrute i Kroatien, der varer 7 dage. Afgang til krydstogt fra Split og tilbage til Split. Krydstogten besøger Dubrovnik og øerne Hvar, Korcula, Mljet og Brac i Dalmatien. Reservation af indkvartering på luksus små krydstogtskibe.