Nyheder

Certificering til yacht charter

Yacht Rent er indehaver af Yacht Pool-certifikatet, hvilket er en garanti for gode forretningsresultater. Det er kun verificerede og relevante virksomheder, der er indehavere af dette certifikat som en forudsætning for at levere kvalitetsservice med henblik på beskyttelse og sikkerhed for deres kunder. Dette certifikat udstedes kun til de virksomheder, hvis balancer kontrolleres årligt af forsikringsselskaber.   “Kontrolleret og betroet” af Yacht Pool indeholder en liste over all..

0 kommentarer
Yacht Rent er medlem af Yacht Pool - hvilken betydning har det for dig?

Vores yacht charter bero holder et Yacht Pool insolvensforsikrings certifikat for 2020, hvilket giver vores kunder en ekstra sikkerhed. Konkret betyder certifikatet at, et hvis vi som et charter bero der er medlem af Yacht Pool går konkurs, så refunderer Yacht Pool det fulde beløb til kunden. Det er altid vigtigt at beskytte dine betaleringer, hvilket andre uheldiges tidligere erfaringer skulle bevise. Derfor er det en god idé at vælge et charter bero som er medlem er Yacht Pool.&nbs..

0 kommentarer
Nyhed! Interaktive sejlruter og anbefalede rejseplaner

Vi har netop tilføjet to nye funktioner til vores hjemmeside: Sejlrute planlægger Anbefalede rejseplaner Brug vores online ruteplanlægningsværktøj til at forberede ruten til din yacht charter ferie. De anbefalede seværdigheder har links til vores blogposts og artikler, for at hjælpe dig med at vælge hvad du skal besøge. Afstanden imellem de forskellige punkter er beregnet i sømil, så du kan se hvor langt du skal og udregne din rutes længde. På vores hjemmeside finder d..

0 kommentarer
Er du på udkig efter et charter fra onsdag til onsdag?

Sejlere som er vandt til charter sejlbåde, ved at det fleste charter firmaer kun tilbyder lejeperioder lørdag til lørdag. Efter flere efterspørgsler på udlejning midt på ugen har vi besluttet os for at tilbyde netop dette. Fra Punat Marina på Krk øen kan du nu samle din båd op onsdag. Tilbuddet er også muligt på et udvalg af andre marinaer langs Adriaterkysten. Derudover tilbyder vi nu også 10-dags charter perioder. For mere info og booking, kontakt os på info@yacht-rent.com. ..

0 kommentarer
Gratis T-shirts for holdånden!

Vi giver denne sæson (2018) alle vores kunder gratis Yacht Rent T-shirts til hele mandskabet! Alt hvad vi ønsker af dig er, at du sender mindst to (men jo flere desto bedre) seje billeder eller videoer ind fra din ferie til søs, sammen med et par sætninger om jeres oplevelser. Jeres Yacht Rent T-shirts vil vente på jer i jeres valgte base. De vil være kreative og funky, perfekte til rigtige sømænd :). Billederne behøver ikke (men må gerne) indeholde snaps af jeres T-shirts. Det står dig f..

0 kommentarer
Oplev det smukke og skøre karneval i Venedig fra din yacht!

Lej en båd med opvarmning (til et godt tilbud!) og tag del i en af verdens mest berømte karnevaller på traditionel vis. 7 dages ugentlig charter fra 09.02-16.02 eller 10.02-17.02.2018, med udgangspunkt fra Izola (Slovenien). Det er også muligt at leje en yacht i en kortere periode på 2-3 dage. Se overblikket over vores ugentlige charter priser og tilgængelige både i dette specielle tilbud.   Både med opvarmning ELAN Impression 50 (4+1 kab, 8+2+1 personer)..

0 kommentarer
ICE'Twice 2016 - International charter expo

Den internationale charter messe (ICE) blev afholdt af to omgange i 2016, hvilket siger en del om udviklingen inden for yacht industrien i Kroatien. Den første ICE’2016 fandt sted i marts og den anden, kaldet ICE’Twice 2016 blev afholdt i november. Ideen bag ICE’Twice var at afholde messen hen mod slutningen af yacht charter sæsonen, for at bringe så flest mulige deltager fra charter-verdenen sammen. Deltagerne har dermed mulighed for at organisere samarbejde og arrangementer ..

0 kommentarer
Nye tjenester for ACI marina brugere i Adriaterhavet

Fra i dag og fremover vil flere ACI (Adriatic Croatia Internation) marinaer tilbyde yderligere tjenester til brugere. I samarbejde med supermarkedskæden Lidl vil ACI gøre hverdagsindkøb nemt og simpelt, ved at tilbyde medlemmer i Pula, Opatija og Vodice gratis transport til og fra Lidl forretninger. Den gratis transport fra marinaerne bliver i form af regelmæssige busser, som vil køre fem gange om dagen: to gange om morgenen og tre gange om eftermiddagen. Busplanen giver nok tid til at ha..

0 kommentarer
Specielt tilbud -50%!!

Specielt tilbud -50% !! 23.04.2016 - 30.04.2016
 Kun nu: Mali Lošinj - Marina Baotić (Trogir) Påhængsmotor og internet: Følger GRATIS med. Detaljer Indskibning: Mali Lošinj Påhængsmotor og internet: GRATIS Udskibning: Marina Baotić, Seget Donji-Trogir Transitlog: Obligatorisk, skal betales før afsættelse. Turist-skat: Obligatorisk, 1 EUR/person/dag, skal betales før afsættelse. Depositum: Obligatorisk. Full tank ved udskibning in Seget Don..

0 kommentarer
I spurgte selv… klæd jer på!

En del af jer har spurt om der igen i år ville være gratis crew t-shirts. Det vil der! Ligesom sidste år, giver vi igen Yacht Rent t-shirt til hele besætningen på alle udlejede både. Den eneste betingelse er, at du sender mindst (jo flere jo bedre) to fotos hvor t-shirtsne er på (for eksempel medlemmer af jeres crew iført t-shirtsne ombord på båden eller noget helt andet – slip din kreativitet løs :) ) Vi overvejer også at hole en fotokonkurrence med lidt anderledes betingelser, hvor du..

0 kommentarer