Rejseplaner

Rejseplaner

Vi har besluttet os for at fri jer for gætteriet og har designet en og to-ugers rejseplaner, for både motor og sejlbåde, som sørger for at du får set alle seværdighederne med mulighed for at slappe af i magiske omgivelser som kun kan nås bed båd.

Vores rejseplaner kommer omkring alle områdets højdepunkter. Klik på det interaktive kort for at se detaljer på alle stop og læs vores relaterede blog posts. Vi har også udarbejdet afstanden imellem de forskellige destinationer, så i får den bedste kombination af sejlads og mellemlandinger.

Sejlads ruteplanner

Med vores brugervenlige ruteplanner kan du nemt planlægge din egen sejlferie! På vores interaktive ruteplanner kan du indtaste din planlagte kurs og se afstanden imellem punkterne. Du kan indtaste hele din tur eller nøjes med en enkelt dags sejlads. Værktøjet giver dig også blogposts og artikler som er relevante til ruten samt nyttige informationer om havne og marinaer. Brug kontrolpanelet i det kortets venstre hjørne for at planlægge din rute. Zoom ind eller ud for at dæk..

0 kommentarer
Sejlplan Pula-Pula 7 dage (af Robert Gal)

ACI Pula, Veruda, Pomer og Medulin lystbådehavne med deres rigelige tilbud af både til chartring ligger øverst på Istrien-halvøen og kun få kilometer fra lufthavnen. Da de er meget godt forbundet med indre områder via motorvejen, Istrien Ypsilon, vil jeg bestemt anbefale, at du rejser til det centrale Istrien og besøger Motovun, Grožnjan eller et af de mange maleriske steder og fæstninger og nyder den lokale gastronomi og vine, som alt sammen gør Central Istria til en vigtig destination på "m..

0 kommentarer
Sejlrute Punat-Punat 7 dage (af Robert Gal)

Punat marinaen på øen Krk er meget veludstyret og er centrum for adskillige yachtcharterbaser. Det er perfekt forbundet med broen og motorvejen til indlandet. Ligeledes ligger Krk Lufthavn kun 40 km væk. Normalt, især på grund af sommerskaren og varmen, er den første tanke at sejle væk så hurtigt som muligt! Så snart du tager af sted, og vinden begynder at strømme over dækket, bliver dit ansigt, dit hår naturligvis ... bliver følelsen af varme halveret! Men hold ud lidt længere, ..

0 kommentarer
Sejlrute Punat-Punat 3 dage (af Robert Gal)

Krk Island! Uanset hvor mange gange jeg har sejlet rundt om øen, overrasker den mig stadig! Sejlere kender den mere populære sydlige side af øen, hvor de ofte starter fra marinaen, Punat gennem Kvarneric-kanalen til Rab eller Lošinj. Det er utroligt, hvor mange mennesker, der planlægger at se så meget som muligt på syv dage og skynder sig forbi holmen, Košiljun - en ø, hvor et franciskansk kloster ligger, og som har en usædvanlig rig flora. Forankringen med udsigt over klosteret og b..

0 kommentarer