Rejseplaner

Rejseplaner

Vi har besluttet os for at fri jer for gætteriet og har designet en og to-ugers rejseplaner, for både motor og sejlbåde, som sørger for at du får set alle seværdighederne med mulighed for at slappe af i magiske omgivelser som kun kan nås bed båd.

Vores rejseplaner kommer omkring alle områdets højdepunkter. Klik på det interaktive kort for at se detaljer på alle stop og læs vores relaterede blog posts. Vi har også udarbejdet afstanden imellem de forskellige destinationer, så i får den bedste kombination af sejlads og mellemlandinger.

Med vores brugervenlige ruteplanner kan du nemt planlægge din egen sejlferie! På vores interaktive ruteplanner kan du indtaste din planlagte kurs og se afstanden imellem punkterne. Du kan indtaste hele din tur eller nøjes med en enkelt dags sejlads. Værktøjet giver dig også blogposts og artikler som er relevante til ruten samt nyttige informationer om havne og marinaer. Brug kontrolpanelet i det kortets venstre hjørne for at planlægge din rute. Zoom ind eller ud for at dæk..

0 kommentarer