Bådudlejning Marina

Den lille landsby Marina ligger i en fjord 14km fra Trogir og Rogoznica på Kroatiens Dalmatiske kyst. Med en god beliggenhed i det centrale Dalmatie er byens lystbådehavn et fantastisk udgangspunkt for at udforske de livlige øer Brac, Hvar og Vis. Med adgang til over 1000 øer langs den Dalmatiske kyst, er dette et fantastisk sted at cruise, både for begyndere såvel som øvede sømænd.


Marina har en smuk sandstrand som ligger i skyggen af oliven og fyrtræer, en spændende blanding af moderne og gamle bygninger samt et specielt velbevaret tårn fra det 15. århundrede. Sejlads, dykning og fiskeri er populære aktiviteter i området, og de lokale er stadig en del af fiskeriindustrien.


Marina ligger tæt på Adriater-kystvejen og motorvejen mellem Split og Zagreb. Splits international lufthavn er blot 10 km væk. Der er bus og tog stationer samt færgehavne i Split.


Som med resten af Adriaterhavet er sejlads relativt nemt og navigation simpelt. Vindende er milde og overstiger som regel ikke Force 2-5. Til tid kan Bora eller Sirocco vinden blæse med mere styrke. Detaljerede vejrudsiger er tilgængelige i de fleste lystbådehavne. Hele området byder på første klasses sejlads.


Se tilgængelige lystbåde ( Marina )
Blog   Aktuel information

20.05.2022
Mange af jer kender Kroatien som en meget eftertragtet turist- og sejlads destination. Men har du hørt om et guldkorn på Istrienhalvøen, der hedder Rovinj?
15.03.2022
Wow! Bare WOW! Det var mit første indtryk, da vi sejlede mod Rovinj på den vestlige kyst af Istrien-halvøen i Kroatien. Byen er pr ...
02.03.2022
Vi nød en sejltur rundt i denne naturskønne del af verden - øgruppen af øer ud for det nordlige Kroatien kendt som Brijuni. Vores yacht ...