Bådudlejning Marina

Den lille landsby Marina ligger i en fjord 14km fra Trogir og Rogoznica på Kroatiens Dalmatiske kyst. Med en god beliggenhed i det centrale Dalmatie er byens lystbådehavn et fantastisk udgangspunkt for at udforske de livlige øer Brac, Hvar og Vis. Med adgang til over 1000 øer langs den Dalmatiske kyst, er dette et fantastisk sted at cruise, både for begyndere såvel som øvede sømænd.


Marina har en smuk sandstrand som ligger i skyggen af oliven og fyrtræer, en spændende blanding af moderne og gamle bygninger samt et specielt velbevaret tårn fra det 15. århundrede. Sejlads, dykning og fiskeri er populære aktiviteter i området, og de lokale er stadig en del af fiskeriindustrien.


Marina ligger tæt på Adriater-kystvejen og motorvejen mellem Split og Zagreb. Splits international lufthavn er blot 10 km væk. Der er bus og tog stationer samt færgehavne i Split.


Som med resten af Adriaterhavet er sejlads relativt nemt og navigation simpelt. Vindende er milde og overstiger som regel ikke Force 2-5. Til tid kan Bora eller Sirocco vinden blæse med mere styrke. Detaljerede vejrudsiger er tilgængelige i de fleste lystbådehavne. Hele området byder på første klasses sejlads.


Se tilgængelige lystbåde ( Marina )
Blog   Aktuel information

Bekæmpe søsyge på en sejlferie
14.10.2021
Får du kvalme på en båd? Alle, der lider af køresyge, vil sandsynligvis også føle sig søsyge. Selv de stærkeste maver kan vende i hårdt vejr.
Kend dine knob - essentielle knob til sejlads
25.09.2021
Selv hvis det er din første gang på en båd, så er det ikke kun sjovt at lære et par basis knob, det er også brugbart! Enhver kompetent besætningsmedlem burde være i stand til at kunne binde disse basis knob.
Sejlads til Magiske Mljet
20.07.2021
Imens at vi kæmpede med at rebe storsejlet i den blæsende vind, kunne vi se den lille havneby Pomena i distancen, med opmuntrende røde Karlovacko parasoller langs havnen.