Bådudlejning Makarska

Makarska er en skøn middelhavsturistby og den berømte Makarska rivieras centrum. Byen er kendt som et udgangspunkt for lejebåde i Kroatien da forholdene for sejlads i områdeter perfekte.


Byen ligger i en hesteskoformet bugt hvor Biokovo bjergene står som en imponerende baggrund. Makarska rivieraen er udgjort af de små byer Makarska, Brela, Baska, Voda, Krvavica og Tucepi. Det er en travl turist destination som er berømt for sine palmetræer og lange promenade langs Adriaterhavet.


Udover sejlads kan man her give sig ikast med andre aktiviteter sås om vandring, windsurfing, klatring, paragliding og mountain biking. Den gamle bymidte i Makarska er et charmerende brostensbelagt kvarter med spændende gyder og gader, og en smuk plads omkring kriken.


Det er simpelt at chartre en båd, da der der tre lystbådehavne at vælge imellem i Markarska området: Baska Voda Marina, Ramova Marina i Krvavica og Tucepi Marina. Den korte afstand imellem de sydlige og de centrale øer i Adriaterhavet gør regionen til en fantastisk base at chartre en båd fra.


Makarska Riviera kan nås med bil via kystvejen eller motorvejen. Motorvejsafkørslen ligger 20 km fra Makarska.


Der går regenmæssigebuser imellem Split og Dubrovnik, hvor de centrale bus og togstationer også ligger. Indenrigs og internationale færger sejler til Split og der går en færge imellem Makarska og Sumartin på Brac øen.


Splits lufthavn ligger kun 60 km væk, og 165 km væk finder du Dubrovniks internationale lufthavn.


Som med resten af Adriaterhavet er en mild vind med Force 2-5 normalt. Blæser Bora eller Sirocco vinden kan den blive lidt stærkere. Havene bliver mere vilde sent på eftermiddagen og om aftenen, hvor en kombination af sammenstødende vinde og strømme kulminerer. Området anbefales til begyndere såvel som de mere øvede sejlere.


Se tilgængelige lystbåde
Blog Aktuel information

Krydstogtsplan Deluxe "Vidundere i en retning" (Dubrovnik - Split)
02-01-2021
Hvilken bedre måde at nyde den udsøgte kroatiske kystlinje og de frodige øer på end at tage på et luksuriøst mini-krydstogt. Morgen...
Krydstogtsplan Deluxe "Vidundere i en retning" (Split - Dubrovnik)
29-12-2020
Hvis du leder efter en personlig intim måde at stifte bekendtskab med den smukke kroatiske kystlinje og dens øer, er denne mini-cruise ...
Yacht Rent certificering
29-12-2020
Yacht Rent er indehaver af Yacht Pool-certifikatet, hvilket er en garanti for gode forretningsresultater. Det er kun verificerede og rele...