Bådudlejning Vrsar

Vrsar en lille by nær  Poreč, som er en populær yacht charter base på Istrien. Byen ligger i flodmundingen på Lim bugten, på Istriens vestlige kyst. Lim bugten er over 10 km lang og strækker sig til nær middelalderbyen Pazin. Bugten er omringet af stejle bakker på op til over 100 meters højde. Lim bugten er et spektakulært og unikt område for sejlads.


Den gamle by Vrsar ligger på toppen af en bjergryg, omringet af frodige skovklædte bakker. Vrsar er et skønt mindre og mere afslappet alternativ til de nærliggende og travle byer Rovinj og Poreč.


Foran Vrsar ligger et indbydende øhav, med 18 ubeboede småøer som er perfekte at udforske fra e båd. Sejler du længere syd på forbi Rovinj finder du Rovinj øhavets 14 øer. Brujini nationalparken ligger længere syd på og byder på masser af enestående sejlads i området. Regionen er præget af en velfungerende infrastruktur for turister med vel-udstyrede lystbådehavne.


Kysten ved Vrsar er beklædt med smukke Blå Flag strande, og du kan let nå ind og udforske halvøens fastland.


Vrsar er forbundet med kystvejen og Istriens motorvej. De nærmeste internationale lufthavne ligger i Pula 60 km væk, i Rijeka 135 km væk, i Trieste (IT) 80 km væk, i Zagreb 255 km væk, i Venedig 245 km væk og i Ljubljana 180 km væk. I højsæsonen går der en færge mellem Venedig og Rovinj, som ligger blot 5 km væk.


Sejlforholdende i dette område er formidable. I sommermånederne er vindene langs kysten er for det meste moderate, kommer fra nordvest og overgår som regel ikke force 4/5. Om foråret og efteråret kan forholdende være en smule mere uforudsigelige. De stille vande i det nordlige Adriaterhav og det milde klima tiltrækker en stor gruppe af sejlere, og de mange små øer byder på beskyttelse og sikre ankerpladser.


Se tilgængelige lystbåde ( Vrsar )
Blog   Aktuel information

14.04.2022
Monachus Yachts bådeværft er beliggende i Muć kommunens industriområde i Dalmatien, omkring 30 kilometer inde i landet fra Split på Adriaterhavskysten i Kroatien. Der fremstiller og producerer de både og yachts i det kontrollerede miljø på deres eget produktionsanlæg.
15.03.2022
Krydstogt i ACI Marina, Rovinj:Vi kom ind fra nord og nærmede os ACI Marina fra mellem St. Catherine Island og byens mole, hvor der for enden er et fyrtårn. Vi passede på sandbakkerne, markeret med en gul og sort bøje.
22.02.2022
Yacht Rent er indehaver af Yacht Pool-certifikatet, hvilket er en garanti for gode forretningsresultater. Det er kun verificerede og rele ...