Bådudlejning Ugljan

Den lange og frodige Ugljan ø er den først ø i Zadar øhavet. Den ligger nordvest for øen Pašman og sydøst for øerne Rivanj og Sestrunj. Ugljan er adskilt fra fastlandet af Zadar kanalen, og er et populært sted at chartre en båd fra for at udforske Zadar øhavet. Sidstnævnte er en populær destination iblandt sejlads entusiaster såvel som rejsende der søger afsides og uberørte landskaber at udforske. På øen finder du syv små byer, med omkring 1000 beboere. Landskabet domineres af vingårde og olivenlunde – øen har en lang tradition for at presse oliven olie.


De to lystbådehavne på Ugljan øen er Olive Island Marina og Preko Marina. Derudover finder du flere beskyttede bugte hvor du kan ligger til. Beliggenheden tæt på Zadar gør dette til en skøn base for et yacht charter.


Ugljan har gode forbindelser til fastlandet med færge og er et godt udgangspunkt for cruising. Der går færger fra Zadar til Preko på Ugljan hver time som tager omkring 20 minutter. I Zadar finder du bus- og togstationer samt færgehavne med færger til andre øer og til Italien. Den nærmeste lufthavn er Zadars internationale lufthavn blot et par km væk.


Zadar kanalen byder på fantastisk sejlads, både i selve kanalen og omkring den. Med gode forbindelser til sprudlende Zadar og nem adgang til afsides og uberørte territorier får du det bedste af to verdener; de perfekte forhold til en afslappende sejlferie i Dalmatien. Hele Adriaterhavskysten har en mildt middelhavsklima og er kendt som en afslappet sejlads destination. Vindende er milde og den maritime infrastruktur er formidabel.


Se tilgængelige lystbåde ( Ugljan )
Blog   Aktuel information

21.03.2023
Det første du skal beslutte dig for er, om du virkelig har brug for at hyre et rederi. Måske vil du kun flytte din yacht en kort afstand, måske til et naboland.
24.11.2022
Der er en grund til, at Kornati National Park kaldes et maritimt paradis. Det er et område med uforglemmelig skønhed, og for fuldt ud a ...
20.05.2022
Mange af jer kender Kroatien som en meget eftertragtet turist- og sejlads destination. Men har du hørt om et guldkorn på Istrienhalvøen, der hedder Rovinj?
“Tilbage i Tyskland kan jeg kun give meget positiv feedback. Servicen omkring båden var fremragende...” Vis originalen
person Joachim Berger
Futura 40 Grand Horizon
2022-09-10
Beliggenhed: Sukošan
“Vi havde en dejlig uge!” Vis originalen
person Damir Brkić
Oceanis 34
2022-09-10
Beliggenhed: Pirovac
“Vi har en dejlig tid med vores familie. Så mange tak” Vis originalen
person Maximiliaan Vandomme
Merry Fisher 895
2022-08-20
Beliggenhed: Biograd na moru
“ferien var perfekt, hvis prisen og kvaliteten af ​​båden passer til næste år, vil vi overveje at gentage turen….” Vis originalen
person Lubomir Franta
Bali 4.6
2022-08-13
Beliggenhed: Zadar
“Vi havde sådan en fantastisk tid på båden i juli” Vis originalen
person Rob Holmes
Fountaine Pajot Elba 45
2022-07-16
Beliggenhed: Trogir
“Fantastisk oplevelse med yachtcharter. Yderst tilgængelig og meget enkel styring til booking af sejlbåd. Kan varmt anbefales.” Vis originalen
person Christian Zajc
Oceanis 38
2022-07-09
Beliggenhed: Pula