Bådudlejning Rijeka

Rijeka er Kroatiens vigtigste kommercielle havn og tredje største by. Den ligger i toppen af Kvarner bugten, på Istriens østlige side nord for Krk og Cres øerne. Rijeka er en dybvandshavn og et stort center for skibsbygning og maritim transport. Ydermere er det en skøn by med mange spændende seværdigheder og charmerende arkitektur fra Hapsburg æraen. Har du brug for et kultur fix, så afholdes her om sommeren op til flere kreative festivaller.


Kysten på fastlandet rejser sig fra havet til bjergene på kort afstand og er et imponerende syn. Dette er et godt sted af chartre en motorbåd, en sejlbåd eller end gullet fra; fra Rijeka har du mulighed for at cruise imellem Kvarner øerne Krk, Cres, Losinj samt flere småøer. Det krystalklare vand, de smukke øer med attraktive bugter og vige samt de korte afstande mellem det hele udfør perfekte forhold for sejlads. Kvarner bugten er med sin gode og velorganiserede maritime infrastruktur samt overdådige naturlige skønhed en perfekt sejlads destination. Langs kysten finder du travle Opatija, og længere oppe Ucka naturparken. I Opatija kan du finder vel-udstyrede marinaer, fantastiske restauranter og en smule glamour.


Rijeka er forbundet med bus til resten af Kroatien samt Italien og Slovenien. Rijekas internationale lufthavn på Krk øen ligger blot 30 km væk. Inden- og udenrigs toge afgår fra Zagreb, Trieste, Ljubljana, Wien, München og Salzburg. Rijeka er også forbundet med katamaran til øerne Cres, Lošinj, Pag, Rab, Unije, Susak og Ilovik. Den nærmeste færge ligger på øen KRK som er forbundet til fastlandet tæt ved Rijeka. Disse færger sejler imellem Cres øen og Rab øen.


Kvarner bugten byder på spændende sejlads. Diurnal vindende langs kysten er i løbet af sommermånederne som regel moderate, blæser fra nordvest og overstiger sjældent force 4/5. I løbet af foråret og efteråret kan forholdende være mere urolige. Kystøerne er ofte bjergrige, og navigation her imellem i blæsevejr kan være en spændende oplevelse. Både fastlandet og øerne i Kvarner bugten er godt forsynet med afskærmede havne og marinaer, skulle forholdende blive for uoverskuelige.


Se tilgængelige lystbåde ( Rijeka )
Blog   Aktuel information

24.11.2022
Der er en grund til, at Kornati National Park kaldes et maritimt paradis. Det er et område med uforglemmelig skønhed, og for fuldt ud a ...
20.05.2022
Mange af jer kender Kroatien som en meget eftertragtet turist- og sejlads destination. Men har du hørt om et guldkorn på Istrienhalvøen, der hedder Rovinj?
15.03.2022
Wow! Bare WOW! Det var mit første indtryk, da vi sejlede mod Rovinj på den vestlige kyst af Istrien-halvøen i Kroatien. Byen er pr ...
“en smuk rejse ligger bag os! ...Jeg vil fortsætte med at høre fra dig som nu!” Vis originalen
person Jurgen Sachse
Oceanis 45
2022-09-17
Beliggenhed: Dubrovnik
“Tilbage i Tyskland kan jeg kun give meget positiv feedback. Servicen omkring båden var fremragende...” Vis originalen
person Joachim Berger
Futura 40 Grand Horizon
2022-09-10
Beliggenhed: Sukošan
“Vi havde en dejlig uge!” Vis originalen
person Damir Brkić
Oceanis 34
2022-09-10
Beliggenhed: Pirovac
“Alt i alt var det en dejlig ferie, og vi følte os meget komfortable denne gang og ville elske at komme tilbage” Vis originalen
person Karl Mosch
Sun Odyssey 469
2022-09-10
Beliggenhed: Biograd na moru
“Båden er den awsome, og vi har haft det rigtig sjovt de sidste par dage :-) ” Vis originalen
person Peter Koch
Bali 4.3 MY
2022-08-27
Beliggenhed: Trogir
“Vi har en dejlig tid med vores familie. Så mange tak” Vis originalen
person Maximiliaan Vandomme
Merry Fisher 895
2022-08-20
Beliggenhed: Biograd na moru