SCT Marina

SCT (Service Centre Trogir) Marina er en ny og moderne lystbådehavn i den oldgamle by Trogi, beliggende i Split-Dalmatien regionen af den Adriatiske kystlinje. Denne fuldt servicerede, første klasses lystbådehavn er perfekt placeret til at udforske de smukke omkringliggende sejlområder. Fra Trogir finder du Kornati øerne nordpå, fortryllende Dubrovnik syd på og ligeud det smukke Split øhav; Kroatiens bedste sejlads og en af Kroatiens bedste lystbådehavne.

SCT Marina er en del af det tilstødende Trogir Bådværfts kompagni. Den rummelige havn er opstået af en lang tradition af skibsbygning og tilbyder i dag 1. klasses tjenester for alle typer af fartøjer, hvilket gør havnen ideel for permanente pladser. Havnen er også ISO9001:2008 certificeret, hvilket betyder at management systemet har mødt høje krav i forhold til kundeservice.

Havnen er hjem til flere charter flåder og derfor et ideelt sted at starte din charter sejlferie.

Dybden i havnen rangerer fra 3 meter til 12 meter og der er plads til superyachts.

Faciliteter

SCT Marina har 256 bådpladser for både på 12 – 70 meter i længde, alle udstyret med el og vand på 7 pontoner. Derudover er der 30 pladser til mega yachts på 25 til 120 meter i længde.

Det fuldt udstyrede skibsværft har masser af pladser for alle typer af fartøjer, inkl. kommercielle skibe. Der er en serviceringszone med løbekraner og flydende dokke med kapacitet på 1000 og 8000 tons. Derudover byder havnen på tekniske tjenester af højeste kvalitet samt reparation og vedligeholdelse af enhver art inkl.: rengøring, vask og maling af skroget under og over vandlinjen inkl. superstrukturen; reparation af stål, aluminium og plastic, vedligeholdelse, reparation on installation af alle bådsystemer og udstyr; autoriserede betjening af verdenskendte motorproducenter, samt vedligeholdelse af sejl, mast og dækudstyr. Oven i alt dette byder pakhuset på gode opbevaringsmuligheder og havnen er professionelle dykkertjenester for undervands reparationer.

Andre faciliteter tilbudt af SCT Marina omfatter: venligt og flersproget personale, fortøjningsassistance, vejrudsigt, parkeringsplads, gratis Wi-FI internet, 24 timers sikkerhed, brusebade og offentlige toiletter, en maritim forretning, frisørsalon, snack bar ved kajen, en restaurant, vaskeri, bankautomat og vekselmuligheder samt en tankstation. Andre faciliteter finder du i Trogirs historiske bymidte, blot 10 minutters gang fra marinaen.

snack bar, a restaurant, a laundry room, an ATM and exchange office and a fuel station. The historic centre of Trogir is an easy 10 minute walk from the marina where you can find other amenities.

In terms of waste disposal the marina offers the safe disposal of grey and other waste waters, used oil collection, waste disposal and recycling bins.

Getting there and away

SCT Marina is just 3km from the airport, for which the marina has a shuttle service.

Adresse:

Tel.:

Mob.:

Fax.:

E-mail:

Navn: SCT Marina
Placere: Kroatien , Trogir ,

Extra rabat   Extra rabat

ESPRESSO II
28%
16.10.2021 - 06.11.2021
Senge: 4+2
510€ 368€/ 7 dage
per person 61€/ 7 dage
Kab.: 2 / WC: 1
Beliggenhed: Vodice
HYPO
28%
16.10.2021 - 06.11.2021
Senge: 8+2
850€ 614€/ 7 dage
per person 61€/ 7 dage
Kab.: 4 / WC: 2
Beliggenhed: Vodice
DRACO
28%
Elan 431 1996
16.10.2021 - 06.11.2021
Senge: 8
720€ 520€/ 7 dage
per person 65€/ 7 dage
Kab.: 4 / WC: 3
Beliggenhed: Vodice

Blog   Aktuel information

Kend dine knob - essentielle knob til sejlads
25.09.2021
Selv hvis det er din første gang på en båd, så er det ikke kun sjovt at lære et par basis knob, det er også brugbart! Enhver kompetent besætningsmedlem burde være i stand til at kunne binde disse basis knob.
Sejlads til Magiske Mljet
20.07.2021
Imens at vi kæmpede med at rebe storsejlet i den blæsende vind, kunne vi se den lille havneby Pomena i distancen, med opmuntrende røde Karlovacko parasoller langs havnen.
Klassisk krydstogtplan "Sydlige perler" (Dubrovnik - Split)
17.02.2021
Kabine reservationer til en uges krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Dubrovnik og ankomst til Split. Krydstogten besøger byen Makarska og øerne Mljet eller Korcula, Vis (Bisevo) og Hvar (Brac). Indkvartering på traditionelle træ- eller moderne krydstogtskibe.