Marina Dalmacija

Den stilede og sofistikerede Dalmacija Marina er en ideel base for et yacht charter i Sukosan eller Zadar området. Lystbådehavnens placering giver god adgang til et område af ekstraordinær naturlig skønhed og er en af verdens bedste cruise områder med fem nationalparker: Kornati, Paklenica (bjerge), nordlige Velebit (bjerge), Krka vandfald og Plitvice søer, samt tre naturparker: Telascica bugten, Vrana søen og Velebit bjergene. Dette er Kroatiens største lystbådehavn, beliggende blot 7 km fra den ældgamle havneby Zadar.

Med sin centrale placering er Dalmacija Marina en populær hjemmehavn for superyachts. Havnen kan huse megayachts på op til 80 meter, byder på formidabel service og luksuriøse faciliteter og er et ideelt sted for permanente pladser for ejede eller lejede super- og megayachts.

Ved ankomst er indgangen til havnen mellem 5 og 8 meter sub, hvorimod dybden i den centrale del af bugten rangerer fra 3 til 8 meter.

Dalmacija Marina er blevet tildelt det Blå Flag hvert år siden 2000 og overholder alle de internationale standarder for miljøbevist havnedrift. 

Faciliteter

Dalmacija Marina har 1.200 bådpladser for yachts med en længe på op til 80 meter, forsynet med vand og elektricitet samt systemer for affaldshåndtering og fortøjningsassistance. Havnen er ydermere en tørdokskapacitet på 300, hvoraf de 160 er på 3 løftede moler samt flere løbekraner og trailere. Havnen har brede fikserede moler med parkeringsmuligheder og understøtter superyacht fartøjer med en dybgang på op til 7 meter. 

Andre faciliteter omfatter: toilet og brusebad, vaskeri, parkering, tankstation, trådløst internet adgang, 24 timers sikkerhed samt brandalarmer og brandslukningssystem. Ydermere er Dalmacija Marina udstyret til at servicere og reparere en hver yacht.

Underholdningsfaciliteter finder du i Portus Beach Club, placeret på halvøen nær havnen og stranden. Klubbens moderne design og komfortable interiør samt dens attraktive strandhytter komplementerer perfekt de fredfyldte omgivelser. Dette er det perfekte sted af nyde morgenmad eller et let måltid i løbet af dagen, sammen med en drink fra lounge barens store udvalg.

På restauranterne kan du smage på middelhavet med retter af friske råvare serveret i stil; det perfekte sted at se solnedgangen fra. I feriekomplekset finder du også en børneklub, et supermarked, vekselkonter, rejsebureauer og forskellige butikker.

Der er et stort udvalgt af chartre både i havnen; fra Dalmacija Marina kan du leje alle typer af fartøjer, så som sejlbåde, katamaraner, speedbåde, motoryachts eller gulets.

Til og fra havnen

Zadars internationale lufthavn ligger blot 5 km fra Dalmacija Marina.

 

Adresse:

Tel.:

Mob.:

Fax.:

E-mail:

Navn: Marina Dalmacija
Placere: Kroatien , Sukošan ,

Extra rabat   Extra rabat

ZAGLAV
24%
Elan 38 1993
05.06.2021 - 12.06.2021
Senge: 6+1
1.105€ 840€/ 7 dage
per person 120€/ 7 dage
Kab.: 3 / WC: 2
Beliggenhed: Vodice
Maya I
20%
Bavaria 36 2003
05.06.2021 - 12.06.2021
Senge: 6+2
1.250€ 1.000€/ 7 dage
per person 125€/ 7 dage
Kab.: 3 / WC: 1
Beliggenhed: Sukošan
Lucija
25%
05.06.2021 - 12.06.2021
Senge: 6+2
1.385€ 1.039€/ 7 dage
per person 130€/ 7 dage
Kab.: 3 / WC: 1
Beliggenhed: Zadar

Blog   Aktuel information

Klassisk krydstogtplan "Sydlige perler" (Dubrovnik - Split)
17.02.2021
Kabine reservationer til en uges krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Dubrovnik og ankomst til Split. Krydstogten besøger byen Makarska og øerne Mljet eller Korcula, Vis (Bisevo) og Hvar (Brac). Indkvartering på traditionelle træ- eller moderne krydstogtskibe.
Krydstogtsplan Deluxe "Vidundere i en retning" (Dubrovnik - Split)
02.01.2021
Uge krydstogt i Kroatien plan. Envejs krydstogt med afgang fra Dubrovnik og ankomst til Split. Krydstogten besøger byen Ston og øerne Mljet, Korcula, Vis (Bisevo) og Hvar (Brac). Hytteudlejning til indkvartering på små luksus krydstogtskibe.
Krydstogtsplan Deluxe "Vidundere i en retning" (Split - Dubrovnik)
29.12.2020
Rute i syv dages krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Split og ankomst til Dubrovnik. Krydstogten besøger øerne Hvar (Brac), Korcula, Mljet og Vis (Bisevo). Reservation af indkvartering på små luksuskrydstogtskibe.