Bådudlejning Volos

Extra rabat   Extra rabat

no name
14%
03-04-2021 - 24-04-2021
Senge: 10
1.740€ 1.488€/ 7 dage
per person 149€/ 7 dage
Kab.: 4 / WC: 2
Beliggenhed: Volos
no name
14%
03-04-2021 - 24-04-2021
Senge: 8
1.560€ 1.334€/ 7 dage
per person 167€/ 7 dage
Kab.: 3 / WC: 2
Beliggenhed: Volos
no name
27%
03-04-2021 - 24-04-2021
Senge: 8
2.150€ 1.563€/ 7 dage
per person 195€/ 7 dage
Kab.: 3 / WC: 2
Beliggenhed: Volos

Volos er en stor og travl havneby beliggende i den nordlige ende af Pagasitikos bugten. Havnen er udgangspunktet for Pelion halvøen og Sporades øerne. Præcis som Jason og Argonauterne satte sejl herfra for flere århundreder siden, kan du også leje en båd, og følge i deres ’fodspor’.Volos er både en kommerciel havn og en lystbådehavn. Dens lange havnefront er fyldt med cafeer og restauranter, og er det perfekte sted at gå en aftentur. Med Mount Pelion i baggrunden og masser af bjerglandsbyer at udforske, er det værd at planlægge en dag eller to hér, inden du tager afsted.


Byen er kendt for lækkert seafood, bedst bydt med et glas tsipoura, og der er masser af steder at vælge imellem, hvis du vil tilbringe en eftermiddag på afslappet vis, præcis som de lokale.  Tsipouradkioen er en af Volos vigtigste specialiteter. Volos byder også på et spændende natteliv, en håndfuld gode museer og flere kulturelle events året igennem.


Øst for Volos ligger Pelion halvøen. Øens klippeklædte bjergryg rejser sig dramatisk fra havet på den østlige side, hvorimod den vestlige side er mildere. Sejler du omkring Pagasitkos bugten, kan du stoppe i maleriske landsbyer og bugter hele vejen ned langs halvøen.


Forlader du Pagasitiko bugten, kan du sejle ud til Sporades øerne: Skiathos, Skopelos og Alonissons.


Volos har gode forbindelser. Der er en lufthavn nær ved i Nea Anchialos, omkring 25 km væk. Lufthavnen har charter forbindelser med forskellige byer i Grækenland og resten af Europa. Der går også regelmæssigt busser og tog fra andre græske byer til Volos, som derudover har gode forbindelser til resten af Pelion halvøen.


Der går regelmæssige bil- og passager færger fra Volos til Sporades øerne.


Pagasitikos golfen er den perfekte destination for afslappet sejlads, da havene her er venlige og vinden mild. Dertil er der hundredvis af steder at ligge til og finde ly, skulle vinden blive stærk. ’Meltemi’ vinden som blæser om sommeren berør som regel ikke dette område, da bugten er beskyttet af Pelion halvøen. Sejler du til gengæld længere væk fra kysten og syd på, kan det blæse op. Man kan nemt bruge hele sin charter uge bare på at udforske Pagasitkos bugten!


Se tilgængelige lystbåde ( Volos )
Blog   Aktuel information

Klassisk krydstogtplan "Sydlige perler" (Dubrovnik - Split)
17-02-2021
Kabine reservationer til en uges krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Dubrovnik og ankomst til Split. Krydstogten besøger byen Makarska og øerne Mljet eller Korcula, Vis (Bisevo) og Hvar (Brac). Indkvartering på traditionelle træ- eller moderne krydstogtskibe.
Krydstogtsplan Deluxe "Vidundere i en retning" (Split - Dubrovnik)
29-12-2020
Rute i syv dages krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Split og ankomst til Dubrovnik. Krydstogten besøger øerne Hvar (Brac), Korcula, Mljet og Vis (Bisevo). Reservation af indkvartering på små luksuskrydstogtskibe.
Yacht Rent certificering
29-12-2020
Yacht Rent er indehaver af Yacht Pool-certifikatet, hvilket er en garanti for gode forretningsresultater. Det er kun verificerede og rele ...