Bådudlejning Rhodos

Extra rabat   Extra rabat

no name
22%
03-04-2021 - 17-04-2021
Senge: 7
934€ 729€/ 7 dage
per person 104€/ 7 dage
Kab.: 3 / WC: 2
Beliggenhed: Rhodes
no name
20%
03-04-2021 - 24-04-2021
Senge: 9
1.230€ 984€/ 7 dage
per person 109€/ 7 dage
Kab.: 4 / WC: 2
Beliggenhed: Rhodes
no name
20%
03-04-2021 - 24-04-2021
Senge: 9
1.230€ 984€/ 7 dage
per person 109€/ 7 dage
Kab.: 4 / WC: 2
Beliggenhed: Rhodes

Rhodes by er hovedstaden på øen Rhodes, og ligger på øens nordligste punkt. Det er en af Grækenlands festede byer, med en spændende kombination af gammel og nyt. Indgangen til Rhodes havn ligger ved Kolossen på Rhodes, som har velkommet skibe til havnen siden oldtiden. Den nye og den gamle by står side om side, med et stort udvalg af attraktioner. Den gamle del, som daterer tilbage til oldtiden, er liste som et UNESCO Worl Heritage site, og er den største beboede middelalder by i Europa. Byen er spækket med historiske ruiner og templer til gudinden af kærlighed, Afrodite, stormesterens palads, og mange andre gotiske bygninger.


Byens moderne del har en kosmopolitisk atmosfære, og byder på masser af barer, klubber, restauranter og kasinoer, fyldt med liv i sommer månederne.


Tæt ved Rhodes by ligger den ultramoderne, high-tech Rhodes Marina. Med enestående omgivelser, er dette den perfekte base for at udforske Rhodes med båd, eller som et stop på en charter ferie.


Rhodes internationale lufthavn ligger blot 20km fra Rhodes by. Herfra går der fly til resten af Grækenland samt flere europæiske storbyer.


Rhodes er den største havn i Dodekaneserne, og har både domestiske og internationale færger forbindelser. Piraesus er den bedste forbindelse imellem Rhodes by og det græske fastland, med både almindelige og high-speed færger. Herfra går der også færger til andre øer i Dodekaneserne.


Derudover går der internationale færger imellem Marmaris, Bodrum og Turgutreis i Tyrkiet og Rhodes by.


Sejlads omkring Rhodes by om sommeren er domineret af ’Meltemi’ vinden som blæser fra nordvest med Force 4-6. En god måde at opleve Dodekenserne, er at bestille et envejs charter syd på fra Rhodes, og derved gøre fuldt brug af de herskende vinde. I dette område kan du udfordre dig selv på åbne passager, og samtidig nyde mere afslappet sejlads langs kysten, med masser af sikre ankerpladser.


Se tilgængelige lystbåde ( Rhodos )
Blog   Aktuel information

Klassisk krydstogtplan "Sydlige perler" (Dubrovnik - Split)
17-02-2021
Kabine reservationer til en uges krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Dubrovnik og ankomst til Split. Krydstogten besøger byen Makarska og øerne Mljet eller Korcula, Vis (Bisevo) og Hvar (Brac). Indkvartering på traditionelle træ- eller moderne krydstogtskibe.
Krydstogtsplan Deluxe "Vidundere i en retning" (Split - Dubrovnik)
29-12-2020
Rute i syv dages krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Split og ankomst til Dubrovnik. Krydstogten besøger øerne Hvar (Brac), Korcula, Mljet og Vis (Bisevo). Reservation af indkvartering på små luksuskrydstogtskibe.
Yacht Rent certificering
29-12-2020
Yacht Rent er indehaver af Yacht Pool-certifikatet, hvilket er en garanti for gode forretningsresultater. Det er kun verificerede og rele ...