Bådudlejning Makedonien

Det største præfekturet i Grækenland, MAKEDONIEN (ikke at forveksle med landet, Makedonian) er hjem til den livlige og sofistikerede by THESSALONIKI, og byder på uendelige attraktioner med noget for enhver. Alexander den stores fødested ligger i PELLA, og den teokratisk selvstændige republik Athod dominere Athos halvøen. Olympus bjerget i sig selv er en forrygende udsigt fra en yacht.


Sydøst for Thessaloniki likker HALKIDIKI HALVØEN, med en vidstrakt kystlinje med smukke strande som du kan udforske fra din båd. Halkidi halvøens tre ’grene’ stikker ud i Ægæerhavet som var den Poseidons trefork. Dette område er populært blandt Græske såvel som udenlandske turister, og kan være overfyldt i juli og august.


KASSANDRA er den mest vestlige af Kalkidikis tre grene, og en nem sejltur fra Thessaloniki. Den er kendt for sine vide strande, fyrreskove og små landsbyer men dette er også et kommercielt sted, som byder på vandsportsaktiviteter, fyldte strande, et vildt natteliv og masser af motorcykler.


En mere stille mulighed er SITHONIA. Et par smukke strækninger af sandstrand ligger langs vestkysten mellem NIKITI og PARADISOS. Herefter når du NEOS MARMARAS, et mere resort-lignende område som er hjem til Porto Carras Grand Resort and Golf Course, et af de største og bedste golfresorter i Grækenland. Det mest dramatiske landskab finder du på Sithonias sydlige tip. Landsbyen i KALAMITSI er et skønt sted med gode fiskerestauranter. Landsbyen SARRTI som ligger lidt længere nord på er også et smukt og afslappet sted at besøge.


Når du sejler igennem AGIOS ORIOUS BUGTEN vil udsigten være domineret af MOUNT ATHOS, en religiøs stat i en stat, som dækker den mest østlige del af Halkidiki halvøen, et barsk landskab med få veje, et dusin klostre og mindre spirituelle bosættelser. En af de bedste måder at udforske dette patriarkalske og storslåede sted er klart fra en båd.
AMMOULIANI er en lille ø i Mount Athos golfen, og et smukt sted at lægge til og nyde udsigten.


Bevæger du dig væk fra halvøen kan du sejle lands Makedoniens kyst til KAVALA, en attraktiv by med en skøn havn, som er en god base at udforske regionen fra. Herfra kan du sejle både til Halkidiki og til de nordægæiske øer.


Halkidiki og den Makedoniske kystlinje har gode forhold for sejlads med moderate og stabile vinde. Den lokale vind blæser som regel fra nordøst eller vest og kan nå en styrke på force 6. Bugterne imellem Halkidiki halvøens grene byder på beskyttede forhold og mange sikre forankringsområder. Længere ude på det Ægæiske hav langs fastlandskysten venter mere udfordrende sejlads for den øvede sømand.


Blog   Aktuel information

Klassisk krydstogtplan "Sydlige perler" (Dubrovnik - Split)
17-02-2021
Kabine reservationer til en uges krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Dubrovnik og ankomst til Split. Krydstogten besøger byen Makarska og øerne Mljet eller Korcula, Vis (Bisevo) og Hvar (Brac). Indkvartering på traditionelle træ- eller moderne krydstogtskibe.
Krydstogtsplan Deluxe "Vidundere i en retning" (Split - Dubrovnik)
29-12-2020
Rute i syv dages krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Split og ankomst til Dubrovnik. Krydstogten besøger øerne Hvar (Brac), Korcula, Mljet og Vis (Bisevo). Reservation af indkvartering på små luksuskrydstogtskibe.
Yacht Rent certificering
29-12-2020
Yacht Rent er indehaver af Yacht Pool-certifikatet, hvilket er en garanti for gode forretningsresultater. Det er kun verificerede og rele ...