Envejs charter

Fordele

Der er mange fordele ved One Way Yacht Charter i Kroatien, Grækenland, Tyrkiet, Italien eller i ethvert andet rejsedestination, hvor vi tilbyder vores lystbåde fra. One way charter-tilbud gør det muligt at chartre båden fra et sted på kysten og returnere den til en anden marina, i en anden by. Fordelen ved et enkelt charter er en bedre planlægning af ruten, da du ikke behøver at sejle tilbage til den marina, hvor du hentede din båd. Så du kan se og udforske meget mere af kysten, byerne og øerne i løbet af sejladsen. One way charter er velegnet til gæster, der kommer til sejladsdestinationen (enten til Kroatien, Grækenland, Italien, Frankrig, Spanien, Malta, Tyrkiet, Caribien) via fly eller færge, fordi de kan vælge forskellige ankomsthavne og afgang. Hvis du ankommer i bil, skal du efterlade bilen hvor du sejler fra, men yachten ender i en anden marina.

I så fald har du brug for en landoverførsel til basehavnen. Vi kan også tilbyde landoverførselstjeneste, valgfri leje-bil, buslinjer osv.

One way til yachtcharter i Kroatien
One way ruter anbefales generelt og er tilgængelige til krydstogter på de følgende ruter: Dubrovnik - Split one way, eller Split-Dubrovnik one way. Det er muligt at starte i Marina Kastela eller Trogir for en one way tur til Dubrovnik.

Desuden tilbydes one-way charterruter Dubrovnik - Biograd, Split - Biograd one-way, Biograd - Pula one-way, Pula - Rovinj one-way charter eller omvendt. Mange af disse one-way ruter er mulige for et standardcharter på 7 dage, mens for en langdistancerute er der brug for to eller flere ugers charter.

Priser for one way charter
One way chartre vil blive tilbudt efter gæstens anmodning. Normalt er der for en one way charter et ekstra gebyr på ca. 300 EUR for sejlbåde, lidt mere til motorbåde (afhængigt af brændstofforbrug) og ca. 1.000 EUR for en Gulet. Prisen for one-way tjenesten inkluderer en skipper, der returnerer båden til hvor du startede fra og brændstof til bådoverførsel. Prisen for one way charter inkluderer ofte ikke en kaj ved udtjekningshavnen. Ikke alle både er tilgængelige til one-way charter. Kun visse charterselskaber med flere baser i Adriaterhavet leverer denne service.

På din udtrykkelig anmodning kan vi tilbyde en række både til en one-way charter, men i så fald forkortes lejen på en dag, så båden kan returneres til hvor du startede fra i tide til det næste charter.

Særtilbud for one way charter
Særlige tilbud til one way charter gælder for de krydstogtfartøjer eller yachts, der skal være i en anden charterbase inden for en bestemt periode. Derefter er prisen på chartringsprisen meget mindre, one-way service er gratis, men one-way ruten er obligatorisk for den her har lejet. Du kan spare op til 20% af chartringsprisen på særlige tilbud på en måde.

One way kabinecharter

For kabinecharter tilbyder vi nogle krydstogter med en forudbestemt envejsrute. Normalt er one way tjenesten allerede inkluderet i krydstogtprisen, og der er ikke noget ekstra gebyr for dette. Den mest populære mulighed er en 7-dages krydstogt i Kroatien fra Split til Dubrovnik, der starter enten lørdag eller onsdag. Minikrydstogter, der kun varer 3 dage, kan sjældent være one way.

Extra rabat   Extra rabat

Hydra
31%
Bavaria 44 2002
03.07.2021 - 17.07.2021
Senge: 8+2
2.450€ 1.691€/ 7 dage
per person 169€/ 7 dage
Kab.: 4 / WC: 2
Beliggenhed: Athens
SILBA
25%
03.07.2021 - 17.07.2021
Senge: 6+2
1.810€ 1.358€/ 7 dage
per person 170€/ 7 dage
Kab.: 3 / WC: 1
Beliggenhed: Sukošan
Helena
40%
03.07.2021 - 10.07.2021
Senge: 8
2.300€ 1.380€/ 7 dage
per person 173€/ 7 dage
Kab.: 3 / WC: 2
Beliggenhed: MURTER