Bådudlejning Syros

Ermoupoli er hovedstaden på øen Syros, og Kykladerne, og er en smuk by med masser at byde på. Byen er historisk vigtig, og var engang Grækenlands centrale havn, kendt for skibsbygning og for at være et kommercielt, maritimt og kulturelt centrum. Ermoupoli eller ’Hermes By’, opkaldt efter handelsguden Hermes, spillede også en vigtig rolle i den græske opstand imod Osmannerne. 


Nutildags er det en fredfyldt by, fyldt med neoklassiske villager og pladser og majestætiske kirker. Der er også et væld af gode museer, som er værd at besøge, samt skønne tavernaer hvor du kan smage på lokale retter.


Miaouli pladsen er en af de smukkeste pladser i Grækenland, og er kendt for sit høje palmetræ, i hvis skygge du kan nyde en kop kappe eller et måltid. Alt dette kan du opleve, når du samler dit yacht charter op fra Ermoupoli på Syros.


Syros er centralt beliggende i Kykladerne, og er et af de klart bedste udgangspunkter for en sejlferie i denne øgruppe. Andros, Tinos, Mykonos og Delos ligger til nordøst. Deres bjergtagende og lokkende skønhed er endnu mere imponerende, når du ser dem fra en båd. Sejler du syd på kan du opleve resten af Kykladerne, deriblandt Paros, Naxos, Ios og Santorini.
Selv i den travle sommer sæson er det altid muligt at finde afsides ankerpladser.


Ermoupoli, Syros er områdets transport hub. Syros har en international lufthavn, beliggende blot 3km fra Ermoupoli, som har direkte forbindelser til Athen og andre europæiske byer. Derudover er der fra Syros færgeforbindelser til Dodekaneserne, bl.a. til øerne Patmos, Leros, Kos og Rhodes. Der går også færger til de nordlige Ægæiske øer så som Patmos, Ikaria, Samos, Lesvos og Limnos.


Kykladerne er kendt for at få stærke vinde, og tiltrækker derfor typisk de mere øvede sømand, på udkig efter udfordrende sejlads. Der er masser af øer at udforske, fra de stille og afslappede til de travle og livlige. Det kan anbefales at chartre en yacht med enten fuldt mandskab eller skipper, og gerne en lokal. Om sommeren herske ’Meltemi’ vinden, som blæser fra nordnordvest.
Med så meget at udforske, er en uges yacht charter i Kykladerne knap nok.


Se tilgængelige lystbåde ( Syros )
Blog   Aktuel information

Klassisk krydstogtplan "Sydlige perler" (Dubrovnik - Split)
17-02-2021
Kabine reservationer til en uges krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Dubrovnik og ankomst til Split. Krydstogten besøger byen Makarska og øerne Mljet eller Korcula, Vis (Bisevo) og Hvar (Brac). Indkvartering på traditionelle træ- eller moderne krydstogtskibe.
Krydstogtsplan Deluxe "Vidundere i en retning" (Split - Dubrovnik)
29-12-2020
Rute i syv dages krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Split og ankomst til Dubrovnik. Krydstogten besøger øerne Hvar (Brac), Korcula, Mljet og Vis (Bisevo). Reservation af indkvartering på små luksuskrydstogtskibe.
Yacht Rent certificering
29-12-2020
Yacht Rent er indehaver af Yacht Pool-certifikatet, hvilket er en garanti for gode forretningsresultater. Det er kun verificerede og rele ...