Anmeldelse: Sejlbåd Hanse 505

Anmeldelse: Sejlbåd Hanse 505
24-11-2015

Det er tid til at få set på en af de mest populære modeller, som vores katalog har at byde på; Hanse 505. Denne kraftfulde sejlbåd er fremstillet af det tyske firma Hanse Yachts, en af verdens største producenter af sejl- og motorbåde. Grundlagt i 1990, har Hanse Yachts  en af de størst voksende skibsgårde i Europa, og på markedet for sejl- og motorbåde er de kendt for fortrinlighed og kvalitet. Hanse 505, efterfølgeren til Hanse 455, har overtaget en eksisterende basis for et succesfult sejlskib, og forbedret den inden for design og ydelse. Hanse 505 er udarbejdet af det velkendte Judel/Vrolijk team og konstrueret efter alle de høje standarder hos Hanse Yachts (præcision, kvalitetsmaterialer, og intelligent design). Resultatet er et stærk, pålidelig og stabilt skib.

Hvordan færdes hun i vinden?

Denne robuste sejlbåd læner sig på af cruiser kategorien, som er hyldet for at være nem, stabil, og sikker at sejle. Det at Hanse 505 er et hyppigt valg for en ocean cruiser, er et bevis for den glidende, stabile og spændende oplevelse den er at sejle. En fantastisk båd starter med et fantastisk design, og Judel/vrolijk teamet, som står bag alle Hanse sejlbådende, er kendt for deres kapsejlads og lystbåds designs. Alle anmeldelser af denne båd hylder den for hvor nem den er at sejle, og for hvor høj hastighed den kan nå for en så robust båd. Vi bliver nødt til at være enige. Ifølge flere kilder (Bluewater Sailing og Sailing Today), kan Hanse 505 nå 6+ knob med 10 knob af ægte vind, og det er rapporteret at den giver en blød og spændende sejloplevelse op til 10.2 knob med 27 knob vind i sejlende.

Hvad står bag denne stabilitet og mobilitet, er en fremragende konstruktion og materialer af høj kvalitet. Vinylester - sandwichstrukturen og balsatræskernen gør det 14.85m lange skrog fast, vel-isoleret og modstandsdygtigt til osmose. Spaderoret giver et godt bid i vandet, og holder båden på kurs. Båden har originalt en 2.38m dybgang Hanse Yatchts tilbyder en 1.98m valgfri L-formet lav dybgang til dem som foretrækker kystsejllads. Når det kommer til sejlplanet er båden udrustet med et storsejl og en selvslående fok samt et dobbelt ror som gør det muligt at styre båden med en hånd. Dobbelt rorstationerne giver dig et godt udsyn hvad end du er i luv eller læ. Det glatte skrog sammen med de store sejl gør hurtig og spændende sejllads muligt, imens bovpropellen sikrer dig en god manøvredygtighed. 

Hanse 505 sejlbåd

Hjem på og under dækket

Dækket på denne robuste båd har en flad struktur og det er holdt fladt, afryddet og sikkert at bevæge sig på, ved at alle snore løber igennem panelerne neden under. Ved hækken finder vi en utroligt praktisk, nemt tilgængelig bade platform med stiger. Interiøret er alsidigt og moderne, men holder sig samtidigt også til traditionelt maritimt design.

I modsætning til dens forgænger, har 505 modellen en god mængde af lemme og koøjer som gør rummet lyst og luftigt. Med hensyn til brug af plads, så tilbyder sejlbåden i vores katalog et stort og komfortabelt lounge område og køkken. Der er 5 kahytter 2 med dobbeltsenge under stævnen og agter, og en med 2 køjesenge på siden. Der er også tre rummelige badeværelser med brusekabiner nær Agter. Da båden er udstyret til oceansejllads tilbyder dens interiør et højt niveau af komfort og funktionalitet, som gør selv en længere sejltur komfortabel.

Hanse 505 sejlbåd - interiør

Endnu en båd i succesrækken fra Hanse Yachts, som du fra nu af kan finde i vores katalog i Pula. Båden tilbyder ikke blot en spændende og komfortabel sejl-oplevelse; dens rummelige og luksuriøse interiør gør din tid til søs komfortabel hvad end du selv sejler eller bare er med. Og fordi båden er designet til at kunne styres af en mand, kan du skiftes med din skipper, og fuldt ud nyde selvskabet på dækket eller afslappende aftener nedenunder.

Yacht Rent team :)


0 Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *
Navn: *

Email: *

Websted:


Kommentar: Note: HTML er ikke oversat!

Indtast koden i boksen nedenfor:JULIA
40%
Bavaria 40 2002
07-04-2018 - 28-04-2018
Senge: 6+2
1.000€ 600€/ 7 dage
per person 75€/ 7 dage
Kab.: 3 / WC: 2
Beliggenhed: Trogir
BELLA
19%
07-04-2018 - 05-05-2018
Senge: 6+3
850€ 689€/ 7 dage
per person 77€/ 7 dage
Kab.: 3 / WC: 1
Beliggenhed: Biograd na moru
NINA
40%
07-04-2018 - 28-04-2018
Senge: 6+2
1.100€ 660€/ 7 dage
per person 83€/ 7 dage
Kab.: 3 / WC: 2
Beliggenhed: Trogir