Den romantiske side af sejlads

Den romantiske side af sejlads
13.02.2018

For os med romantiske tendenser, er sejlads uden tvivl en speciel oplevelse. Sejl ferier giver den ultimative stemning for den perfekte romantiske miniferie, bryllupsrejse eller fejring af bryllupsdag. Utopiske solnedgange over øer, uspolerede strande og en mulighed for at fortabe sig i hinanden – en yacht giver jer muligheden for alt dette og meget mere. På det åbne hav bliver du bragt tættere på moder natur i al hendes skønhed- og hun vil ikke blot slå bene væk under din Valentine!

En unik gave på valentinsdag

Valentins dag, den specielle festdag dedikeret til kærlighed, tosomhed og romantik, er lige om hjørnet og dagdrømme er ved at tage til. Hvis du er på udkig efter en unik Valentins gave til din sjæleven, hvorfor så ikke overveje en romantisk miniferie til søs? Mange charter firmaer har specielle tilbud til Valentins perioden, og selvom det er vinter, kan du bestille et uforglemmelig weekend ophold på en opvarmet yacht i Middelhavet. Alternativt kan du bestille en længere sejlferie senere på året som en overraskelse til din Valentine.

Frieri til søs

Hvis tiden er inde til at tage det store skridt, hvorfor ikke gribe muligheden for at fri til søs. Så længe din kæreste er en smule eventyrlysten, er der få ting der kan måle sig med intimiteten om bord på en båd, friheden fra vinden i sejlene og den romantiske stemning i naturen. En gylden måne over det sorte hav - eller dybblå bjerge, flammende solnedgange over glitrende vand, hemmelige strande, afsides havne og aftener på havet under et væld af stjerner – der vil ikke være mangel på muligheder når det kommer til at vælge det perfekte sted med den perfekte stemning til at gå ned på et knæ.

Bryllupsrejse

Bryllupsrejsen er den bedste, og mest accepterede, undskyldning for at bruge en masse penge på din drømme rejse. Hvis denne involverer solskin, hav og romance, så er en charter yacht det perfekte valg. Med et hav af bryllupsrejse destinationer at vælge imellem, og ingen ombord ud over dig og din bedre halvdel, er et romantisk bareboat charter den bedste måde at sejle hvorhen du vil. Hvis du fortrækker lidt mere afslapning og en mulighed for at nyde sejlads uden for meget hårdt arbejde, kan du vælge et romantisk charter med en skipper. Hvad end det er på luksuriøs super yacht, en elegant sejlbåd eller en rummelig katamaran, så er det svært for den romantiskanlagte rejsende at slå en sejltur mod solnedgangen.

Bryllup på en yacht

Hvis du er mest til et stille og intimt bryllup, hvorfor så ikke sejle væk fra det hele og blive gift på din sejlferie. Du kan holde ceremonien under ferien må en smuk ø eller på din yacht. Bryllup og bryllupsrejse i én, uden mængder og planlægning!

I samme båd

Et forhold er på mange måder som sejlads: nogle gange lige til, smukt og fredfyldt; andre gange som en storm, ukomfortabelt og udfordrende. Stærke vinde kan man ikke altid forudse eller kontrollere, men du kan justere dine sejl og prøve en anden kurs. Du bør altid være godt forankret, og det er ikke en god idé at rokke båden for meget. Din sejlbåd, nøjagtigt som dit forhold, kan betyde både sikkerhed og fare. Og der vil være lange dage på det åbne hav, uden vind i sejlende. Men ultimativt, så er det et storslået eventyr som vil lade dig opdage både dig selv og verden, som du sætter ud imod det store, uudforskede blå!


Del denne artikel med dine venner


0 Kommentarer
Efterlad en kommentar
Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *
Navn: *

Email: *

Websted:


Kommentar: Note: HTML er ikke oversat!

Indtast koden i boksen nedenfor:sejlbåd Dufour 430 Šibenik Kroatien
25%
Dufour 430 2023
26.10.2024 - 23.11.2024
Senge: 8
2.300€ 1.725€/ 7 dage
per person 216€/ 7 dage
Kab.: 4 / WC: 2
Beliggenhed: Šibenik
sejlbåd Dufour 430 Šibenik Kroatien
25%
Dufour 430 2023
12.10.2024 - 19.10.2024
Senge: 8
2.300€ 1.725€/ 7 dage
per person 216€/ 7 dage
Kab.: 4 / WC: 2
Beliggenhed: Šibenik
sejlbåd Dufour 430 Šibenik Kroatien
25%
Dufour 430 2023
05.10.2024 - 12.10.2024
Senge: 8
2.550€ 1.913€/ 7 dage
per person 239€/ 7 dage
Kab.: 4 / WC: 2
Beliggenhed: Šibenik