Motorsejlads - Vælg din stil

Motorsejlads - Vælg din stil
05-06-2018

Savner du følelsen af kraft under dine fødder og foretrækker du at komme hurtigt frem til din destination fremfor at nyde en langsom rejse – så er en motorbåd nok noget for dig.

Vælg din stil

Motorbåde, eller powerbåde, byder på en helt anderledes cruising oplevelse, og mere plads og komfort under dækket. De varierer en del i størrelse og funktioner. Forskellige motorbåde rangerere fra fire meter med åbent styrerum, til både udrustet til sports fiskeri eller luksuriøse megayachts som kan krydse det åbne hav.

Motorsejlads i Kroatien eller Grækenland kan gøres enten i en afslappet form eller i høj fart, og er under alle omstændigheder en fantastisk oplevelse – på denne måde kan du opleve en ny havn eller marina hver dag! God manøvrerbarhed med motorkraft, funktionelt navigationsudstyr og høj hastighed er tre gode grunde til at vælge en motorbåd. En af negativerne er det høje forbrug af brandstof, som betyder højere omkostninger.

Med deres højmoderne design er luksusmodellerne som regel elegante mesterværker af maritimt ingeniørarbejde, som byder på plads, komfort og ekstravagance.

På udkig efter nydelse

Powersejlads i Kroatien og Grækenland er en dekadent oplevelse og motorbåde er de ultimative nydelsesfartøjer. Hvis du er til sjov og er på udkig efter en afslappet sommer med masser af underholdning bør du overveje at chartre en motorbåd denne sommer. Ø hop i stil, kast anker i en bugt hvor der er fest på stranden, sip cocktails på dit pladsrige dæk, fisk fra dækket, solbad eller afprøv nye vandsportsgrene. Disse er blot nogle af de muligheder du har på en motor yacht: høj hastighed, komfort til ø hop, cruising langs kysten eller sejlads på det åbne hav. Du kan ligge til i stilede marinaer i Kroatien og Grækenlands storbyer, besøge de mest populære festdestinationer og udforske områdets fine vine og første klasses spise. Samtidig er det nemt at undslippe mængderne og finde afsides og stille kroge, som du kan have helt for dig selv. Større modeller har luksuriøst interiør, med fuldt udstyrede kabysser, underholdningsfaciliteter, store soldæk og masser af plads til sportsudstyr.

Motorbåd med stor solterrasse

Ingen vind? Intet problem!

I stedet for at bruge store dele af din ferie på at vente på god vind, kan du med en motoryacht tage af sted lige når du vil, og flydende cruise på et ellers vindløst hav. Du kan komme længere ud mod afsides områder, og nå meget hurtigere tilbage til havnen med god tid til middag og drinks. En anden stor fordel er, at det er nemmere at komme ud af dårligt vejr – du kan hurtigt undslippe bølgerne og tage tilbage i ly i havnen.

Fest og farver

Noget at det klart bedste ved en motorbåd er, at det simpelthen er en fest at sejle igennem vandende i høj hastighed: det giver et naturligt rus. Og så er der legetøjet! Vandski, windsurfing, tubing, bananbåde, jetski med mere, der er uendelige muligheder. Når du chartrer din motorbåd har du også mulighed for at leje forskelligt udstyr, så du kan prøve en eller flere af disse adrenalin pumpende aktiviteter. Kan du komme i tanke om bedre forudsætninger for en festlig og sjov charter ferie på Middelhavet med venner og familie?

Om end det er med eller uden skipper, så er motoryachts stilede, seje, hurtige og sjove. Hvorfor ikke chartre en denne sommer?

Motorsejlads


0 Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *
Navn: *

Email: *

Websted:


Kommentar: Note: HTML er ikke oversat!

Indtast koden i boksen nedenfor:KAVALINI
10%
Capelli 21 2017
18-06-2019 - 02-07-2019
1.400€ 1.260€/ 7 dage
per person / 7 dage
Beliggenhed: Pula
KAVALINI
10%
Capelli 21 2017
19-06-2019 - 03-07-2019
1.400€ 1.260€/ 7 dage
per person / 7 dage
Beliggenhed: Pula
KAVALINI
10%
Capelli 21 2017
20-06-2019 - 04-07-2019
1.400€ 1.260€/ 7 dage
per person / 7 dage
Beliggenhed: Pula