Klassisk krydstogtplan "Kvarner - Bugt af Øer" (Opatija - Opatija)

Klassisk krydstogtplan "Kvarner - Bugt af Øer" (Opatija - Opatija)
17-01-2021

Tag dit badetøj, en sarong, et par t-shirts og shorts med, og så er du klar til at tage på en fornøjelig og mindeværdig otte dages krydstogt til de spektakulære øer i det nordlige Adriaterhav. Lad vores meget dygtige besætning og kaptajn tage sig specielt af dig, for at give dig en helt afslappende oplevelse. Vi skal heller ikke glemme kokken, der vil tilfredsstille dine smagsløg. Dage tilbringes med at svømme, sole dig og snorkle i de smukke bugter i det krystalklare Adriaterhav. Om aftenen kan du udforske historiske monumenter eller bare nyde de gode køkkener på de lokale restauranter.

Krydstogtsplan

OPATIJA - KRK - RAB - ZADAR - MOLAT ELLER OLIB - (ILOVIK) MALI LOSINJ - CRES - OPATIJA

 

Forespørgsel til kabine KABINPRISER FOR DENNE CRUISE

 

REJSEPLAN

Dag 1 | OPATIJA - KRK ISLAND (frokost)

Opatija, Kroatien

Vær klar til afgang kl. 13.00, og hvis du ikke når det, så mød os i Krk. Frokost serveres om bord, og du får en chance for at springe ned i det forfriskende hav undervejs. Krk er den største af Kroatiens 1000 øer, og vi sejler forbi usædvanlige grå / hvide klipper, der strækker sig ned i havet, små øer og et væld af hemmelige bugter og indbydende strande. Flere store og små landsbyer er spredt på øen, og der er lange promenader langs kysten. Nyd et udvalg af restauranter og barer langs den aktive Krk havnefront. Du overnatter i Krk.

Dag 2 | KRK ISLAND - RAB ISLAND (morgenmad, smagning, frokost)

Krk, Kroatien

Varm dig i morgensolen med en god morgenmad, hvorefter vi sejler til Rab-øen. Det er kendt som “kærlighedens ø”; og en guidet tur (inkluderet i Premium klasse skibe) tager dig ind i et middelalderligt vidunderland med romerske kirker, paladser, gamle bygninger på stengader, omgivet af dele af klippevægge. Kunstnere forvandler gader og pladser til friluftsgallerier, når de skaber deres mesterværker. Sørg for at prøve den berømte "Rapska torta kage", som har en hemmelig opskrift (P & PS inkluderer en smagning). For at afslutte dagen på et højt plan, skal du gå en tur op ad Kamenjak Hill og nyde en fantastisk udsigt og solnedgang. Overnatning i Rab havn.

Dag 3 | RAB ISLAND - ZADAR (morgenmad, frokost)

Rab, Kroatien

Sejler fra Rab til Zadar om morgenen og forbi Pag-øen med dets månelandskab. Efter en svømmetur stopper du på den lille Maun-ø, inden du kommer til Zadar. Denne by var hovedstadsområdet i Dalmatia-regionen i hundreder af år, og i dag er den centrum for området og har et væld af kulturarv. Du kan tage en valgfri guidet tur (inkluderet i Premium-kategoriskibe) for at udforske det romerske forum fra det 1. århundrede, kirken St. Donatus fra det 9. århundrede og den middelalderlige basilika, byens symbol. De storslåede bymure blev bygget i det 16. århundrede, og der er smukke paladser og villaer, der engang var hjem for adelen. Havnefronten og den centrale by har et imponerende og stort udvalg af restauranter. Men uanset hvad du gør, må du ikke gå glip af min favorit, det berømte Zadar Sea Organ, hvor bølgerne skaber deres egen magiske lyd, og du kan beundre lysshowet 'Hilsen til solen'. Vi overnatter i Zadar.

Dag 4 | ZADAR - MOLAT ISLAND eller OLIB ISLAND (morgenmad, frokost, kaptajnens middag)

Zadar, Kroatien

Vi sejler tidligt til enten Olib eller Molat-øen på den nordlige flanke af Zadar-øhavet (afhænger af tilgængeligheden af plads i de små havne). Nyd en fredelig dag, omgivet af skønhed. Dagen slutter med kaptajnens middagsselskab ombord på skibet (inkluderet i premium-kategori cruiseskibe). Du overnatter der.

Dag 5 | MOLAT eller OLIB ISLAND - ILOVIK ISLAND - LOSINJ ISLAND (Morgenmad, frokost)

Molat, Kroatien

Tag en tidlig dukkert i havet før morgenmaden, og inden vi sætter kursen mod øen Ilovik. Med kun et par hundrede indbyggere, har øen nogle fredelige naturskønne bugter og krystallinske farvande, og efter et kort stop der, er vi på vej mod Losinj. Denne ø er én af de mest populære i det nordlige Adriaterhav og med sine skjulte bugter, mangfoldige fyrretræer, urter og vilde blomster er den kendt som 'solskinsøen'. Gå en tur langs den maleriske havnefront eller fordyb dine sanser i duften af indfødte urter og planter i Losinj Aromatic Garden. Den næste by, Veli Losinj, ligger en kort gåtur derfra. Vi overnatter i Mali Losinj.

Dag 6 | MALI LOSINJ / CRES ISLAND (Morgenmad, frokost)

Mali Losinj, Kroatien

Tidlig afgang om morgenen til den uberørte, smalle og lange Cres-ø med dens overflod af vinmarker, ege- og bøgeskove, olivenlunde og pebret med stenmure (karst). Øerne Cres og Mali Losinj var en samlet ø, indtil de blev adskilt af en smal kanal gravet af romerne. Overnatning i Cres havn.

Dag 7 | CRES ISLAND - OPATIJA (morgenmad, frokost)

Cres, Kroatien

Morgenmad først, og så er vi tilbage på havet og sejler til den berømte Opatija Riviera. Hvilket smukt syn, når man ankommer fra havet. Ved ankomsten har du mulighed for at deltage i en guidet tur (inkluderet i Premium Superior) for at beundre denne store by med dens yndefulde bygninger, der minder om den østrig-ungarske æra. Gå langs den længste lungomare (strandpromenade) i landet (hele 12 km i længden) og tilbring lidt tid i Angiolina Museum og beundre de attraktive haver der. Eller smut ned til Volosko, en fiskerby med nogle af de bedste traditionelle fiskerestauranter i Kroatien. Uanset hvad du gør, kommer Opatija til at tage et stykke af dit hjerte og kalde dig tilbage igen og igen, som så mange mennesker har fundet ud af. Vi overnatter i havnen i Opatija.

Dag 8 | OPATIJA (Morgenmad)

Opatija, Kroatien

Du får lidt tid til en god morgenmad, inden det er tid til at tage afsked og sige farvel til dine nye venner og besætningen.

HVAD DER ER INKLUDERET AFHÆNGER AF DEN VALGTE KATEGORI. SE HER…

Premium kategori skibe

Premium kategori skibe

Krydstogtskibe med stålskrog og traditionelt moderne udseende, 29 til 35 meter lange. Du vil blive indkvarteret i rummelige 8 til 14m 2 kabiner med eget bad (dobbelt- eller to enkeltsenge) med aircondition, hårtørrer og pengeskab.

Inkluderer

 • Morgenbuffet, tre-retters frokoster, kaptajnens middag
 • Te og kaffe med kiks om eftermiddagen og gratis vand
 • Guidede ture af Rab og Zadar,
 • Rab kagesmagning, olivenolie og vinsmagning om bord
 • Kabiner rengøres dagligt med nyt sæt håndklæder og sengelinned midt i ugen
 • Bagagehåndtering
 • Gratis Wi-Fi

Premium Superior skibe

Premium Superior skibe

Flere nybyggede mini deluxe-skibe, der tilbyder lignende bekvemmeligheder. som de store skibe, men mindre - 38 til 41 meter lange. Kabiner er 8 til 14 m 2 (dobbelt), har aircondition, hårtørrer og værdiboks.
Inkluderer det samme som Premium klasse og guidet tur i Opatija.

Traditionelle skibe

Traditionelle skibe

Træskibe med klimaanlæg; kabiner har køjesenge og håndvask og har ikke aircondition.

Inkluderer

 • Kontinental morgenmad
 • Tre retters frokost
 • Gratis vand
 • Gratis Wi-Fi

Traditionelle En-Suite krydstogter

Traditionelle En-Suite krydstogter

Træskibe med opholdssalon med aircondition og kabiner med privat bad / toilet, hovedsagelig køjesenge. Inkluderer samme som traditionel kategori og privat brusebad / toilet.

Traditionelt skib – valgfri kosttilskud

 • Bemærk: Disse er allerede inkluderet i andre kategorier (netto)

Tillæg for engelsk morgenmad - € 40 per uge

 • Inkl.: 2 æg, bacon, champignon, tomat eller frugt og yoghurt (eller lignende).
 • Daglig kontinental morgenmad inkluderet i krydstogtprisen inkluderer: te, kaffe, mælk, et glas juice, brød, morgenmadskornprodukt, et udvalg af smørepålæg - smør, marmelade, honning, blød ost.
 • Daglig ekstra mad såsom skinke, ost eller kogte æg, hot dog, salami osv.).
 • (Varm og kold morgenbuffet inkluderet i Premium kategoriskibe).

Kaptajnens middag

 • € 25 - valg af fisk eller kød - skibets specialitet serveret (inkluderet i prisen for Premium skibe)

Ekstra håndklæder

 • Du får to håndklæder om ugen.
 • Ekstra håndklæder kan lejes for € 3, og badehåndklæder € 5 pr.
 • uge / håndklæde.

Daglig rengøring af kabinen

 • € 15 per person per uge - (inkluderet i prisen for Premium skibe - daglig service i kabinen, nyt sengelinned og håndklæder midt om ugen; ikke tilbudt på traditionelt skib, men kan bestilles på forhånd).

Supplerende oplysninger

 • I tilfælde af dårligt vejr har kaptajnen ret til at ændre ruten.
 • Alle krydstogtafgange er garanteret, medmindre færre end 10 gæster har reserveret, i hvilket tilfælde forbeholder vi retten til at annullere krydstogtet eller om nødvendigt ændre skibets navn.
 • Sæt dig ind i skibets regler, og respekter og følg dem, især med hensyn til at bringe dine egne drinks om bord.
 • Uacceptabel forseelse kan kræve, at kaptajnen anmoder en sådan gæst om at forlade skibet.
 • Det anbefales, at gæsterne tegner forsikring mod aflysning af reserverede tjenester, samt en omfattende rejseforsikringspakke (inkl. helbred for rejsens varighed, personlig ulykke, værdigenstande / bagage, privat ansvar), som krydstogtskibet tilbyder.
 • Kroatiske havne adskiller sig med hensyn til fortøjningskrav og forhold, og til tider kan det være nødvendigt, at krydstogtskibe fortøjer sig ved siden af hinanden, hvilket vil betyde, at gæsterne bliver nødt til at krydse via en bro over afstanden mellem skibe. Dette er på egen risiko. Husk, at besætningen er tilgængelig for at hjælpe, hvis det er nødvendigt.
 • For personer med begrænset mobilitet eller personer i kørestol anbefales krydstogter ikke.

 

Forespørgsel til kabine KABINPRISER FOR DENNE CRUISE

 


 


0 Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *
Navn: *

Email: *

Websted:


Kommentar: Note: HTML er ikke oversat!

Indtast koden i boksen nedenfor:Premium Superior krydstogtskib (Dream)
20%
10-04-2021 - 17-04-2021
Senge: 2
1.430€ 1.144€/ 7 dage
per person 572€/ 7 dage
Kab.: 8 / WC: 1
Beliggenhed: Split, Dubrovnik, Opatija
Premium Superior krydstogtskib (Dream)
20%
10-04-2021 - 17-04-2021
Senge: 2
1.500€ 1.200€/ 7 dage
per person 600€/ 7 dage
Kab.: 10 / WC: 1
Beliggenhed: Split, Dubrovnik, Opatija
Premium Superior krydstogtskib (Dream)
20%
10-04-2021 - 17-04-2021
Senge: 3
2.250€ 1.800€/ 7 dage
per person 600€/ 7 dage
Kab.: 1 / WC: 1
Beliggenhed: Opatija, Dubrovnik, Split
Premium Superior krydstogtskib (Dream)
20%
10-04-2021 - 17-04-2021
Senge: 2
1.500€ 1.200€/ 7 dage
per person 600€/ 7 dage
Kab.: 1 / WC: 1
Beliggenhed: Split, Dubrovnik, Opatija
Premium Superior krydstogtskib (Dream)
20%
17-04-2021 - 24-04-2021
Senge: 2
1.430€ 1.144€/ 7 dage
per person 572€/ 7 dage
Kab.: 8 / WC: 1
Beliggenhed: Split, Dubrovnik, Opatija
Premium Superior krydstogtskib (Dream)
20%
17-04-2021 - 24-04-2021
Senge: 2
1.500€ 1.200€/ 7 dage
per person 600€/ 7 dage
Kab.: 1 / WC: 1
Beliggenhed: Split, Dubrovnik, Opatija
Klassisk krydstogtplan "Sydlige perler" (Dubrovnik - Split)
17-02-2021
Kabine reservationer til en uges krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Dubrovnik og ankomst til Split. Krydstogten besøger byen Makarska og øerne Mljet eller Korcula, Vis (Bisevo) og Hvar (Brac). Indkvartering på traditionelle træ- eller moderne krydstogtskibe.
Klassisk krydstogtplan "Sydlige opdagelsesrejsende" (Split - Split)
24-01-2021
Krydstogtrute på traditionelle træ- eller moderne krydstogtskibe i Kroatien med afgang/ankomst fra Split. Krydstogten besøger Dubrovnik og Makarska og øerne Hvar (Brac), Korcula og Mljet. Reserver din hytte ...
Klassisk krydstogtplan "Kvarner - Bugt af Øer" (Opatija - Opatija)
17-01-2021
7-dages krydstogt i Kroatien på traditionelle træ eller moderne krydstogtskibe med afgang / ankomst fra Opatija, Kvarner. Krydstogt når Zadar og øerne Krk, Rab, Cres og Losinj. Reserver din hytte ...
Krydstogtsplan Deluxe "Vidundere i en retning" (Dubrovnik - Split)
02-01-2021
Uge krydstogt i Kroatien plan. Envejs krydstogt med afgang fra Dubrovnik og ankomst til Split. Krydstogten besøger byen Ston og øerne Mljet, Korcula, Vis (Bisevo) og Hvar (Brac). Hytteudlejning til indkvartering på små luksus krydstogtskibe.
Krydstogtsplan Deluxe "Vidundere i en retning" (Split - Dubrovnik)
29-12-2020
Rute i syv dages krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Split og ankomst til Dubrovnik. Krydstogten besøger øerne Hvar (Brac), Korcula, Mljet og Vis (Bisevo). Reservation af indkvartering på små luksuskrydstogtskibe.
Krydstogtsplan Deluxe "Dalmatiner Paradis" (Split - Split)
28-12-2020
Krydstogtsrute i Kroatien, der varer 7 dage. Afgang til krydstogt fra Split og tilbage til Split. Krydstogten besøger Dubrovnik og øerne Hvar, Korcula, Mljet og Brac i Dalmatien. Reservation af indkvartering på luksus små krydstogtskibe.