Bådudlejning Rogoznica

En af de skønneste baser for yacht charter i Kroatien er landsbyen Rogoznica. Her finder du en eksemplarisk fuldt-serviceret marina med plads til alle slags båder. Rogoznica er en typisk middelhavs landsby beliggende i en stor bugt omkring 30 km syd for Sibenik. De mest udbredte industrier her er turisme og fiskeri. Byen er kendt for sine kulturelle aktiviteter og begivenheder samt de smukke strande og halvøen dækket med fyrskov som byder på spændende vandreture.


Rogoznica ligger i hjertet af det centrale Dalmatien og er den perfekte base for Sibenik øhavet, Kornati øerne og flere øer længere syd på: Brac, Hvar og Vis. Der er masser af sejlads i området og du kan nemt fylde en to ugers sejlferie. Hvis du har din egen båd kan du finde afsides ankerpladser, selv i højsæsonen.


Local highlights include Dragon Lake and Milina cave. Because of the proximity to the major cities of Split and Sibenik, Rogoznica base is one of the best choices for hiring a boat in Croatia.


Rogoznica er forbundet med motorvejen og ligger kun 1 km fra kystvejen. Den nærmeste lufthavn er Splits internationale lufthavn kun 20 km væk. I Split, 46 km syd for Rogoznica, finder du også færgeforbindelser til Italien. Der er bus- og togstationer i Sibenik og Split.


Med fantastiske sejlforhold er dette område et populært valg af destination for sejlferier, perfekt til begyndere. Navigation på havene her er nemt og tidevand samt strømme har lille effekt. De herskende vinde er milde, med undtagelse af Bora vinden som pludseligt kan blive stærk – specielt omkring Kornati øerne. Vi anbefaler at du altid læse en opdateret vejrudsigt, som du kan finde i de fleste lystbådehavne. Dette er en formidabel sejlferie destination med noget for enhver.


Se tilgængelige lystbåde ( Rogoznica )
Blog   Aktuel information

24.11.2022
Der er en grund til, at Kornati National Park kaldes et maritimt paradis. Det er et område med uforglemmelig skønhed, og for fuldt ud a ...
20.05.2022
Mange af jer kender Kroatien som en meget eftertragtet turist- og sejlads destination. Men har du hørt om et guldkorn på Istrienhalvøen, der hedder Rovinj?
15.03.2022
Wow! Bare WOW! Det var mit første indtryk, da vi sejlede mod Rovinj på den vestlige kyst af Istrien-halvøen i Kroatien. Byen er pr ...
“en smuk rejse ligger bag os! ...Jeg vil fortsætte med at høre fra dig som nu!” Vis originalen
person Jurgen Sachse
Oceanis 45
2022-09-17
Beliggenhed: Dubrovnik
“Alt i alt var det en dejlig ferie, og vi følte os meget komfortable denne gang og ville elske at komme tilbage” Vis originalen
person Karl Mosch
Sun Odyssey 469
2022-09-10
Beliggenhed: Biograd na moru
“Vi havde en dejlig uge!” Vis originalen
person Damir Brkić
Oceanis 34
2022-09-10
Beliggenhed: Pirovac
“Tilbage i Tyskland kan jeg kun give meget positiv feedback. Servicen omkring båden var fremragende...” Vis originalen
person Joachim Berger
Futura 40 Grand Horizon
2022-09-10
Beliggenhed: Sukošan
“Båden er den awsome, og vi har haft det rigtig sjovt de sidste par dage :-) ” Vis originalen
person Peter Koch
Bali 4.3 MY
2022-08-27
Beliggenhed: Trogir
“Vi har en dejlig tid med vores familie. Så mange tak” Vis originalen
person Maximiliaan Vandomme
Merry Fisher 895
2022-08-20
Beliggenhed: Biograd na moru