Marina Veruda

Veruda Marina er en behagelig og velorganiseret marina beliggende syd for Pula på Istrien-halvøen, i det nordlige Adriaterhav, Kroatien. Dette veludviklede turistområde er en god base for yderligere udforskning. Tre tusind år gamle Pula er Istriens lystsejladsmekka og tiltrækker mange sejlentusiaster. En række af specialbyggede ferieområder ligger spredt langs kysten, men det er de lange strækninger af uspoleret klippekyst, der giver området dets karakter. Halvøens maleriske vestlige kystlinje inkluderer øen Brijuni Islands Nationalpark, en af Kroatiens smukkeste nationalparker, og er en sømands drøm. Hvis du sejler fra Pula kan du også kommer over til Kvarnerøerne (Krk, Cres, Pag, Rab, Losinj) eller sejle langs de mindre og mindre overfyldte øer (Unije, Ilovik, Susak, Silba, Premuda). Disse smukke øer har klart vand, store bugter med ly, korte afstande imellem dem og har for det meste ideelle sejladsforhold. Du vil se, hvorfor Kroatien er berømt for sin naturlige skønhed.

Marina Veruda, der tilbyder et sikkert tilflugtssted for elementerne og er åbent hele året, er et vidunderligt sted at komme ind for at hvile sig. De har det prestigefyldte Blå Flag, den internationale anerkendelse for miljøbeskyttelse. Marina Veruda er 1500m lang, og der er et godt udvalg af charterbåde til rådighed.

Faciliteter

Veruda Marina har 630 kajpladser til skibe, og har plads til megayachter op til 40m og har en maks. dybdegang på 4m med 18 pontoner som forsynes med elektricitet (220 og 380 V) og vand. Der er videoovervågning, og i vintermånederne er portene på molerne låst.

Kontoret tilbyder fuld service, som inkluderer: modtagelse og registrering af gæster, reservationer, betaling af kajgebyrer, pengeudveksling, brug af telefon, fax og fotokopiering og enhver anden nødvendig information.

Der er to små supermarkeder i marinaen, der er åbne fra april til oktober, og en restaurant og bar med gratis Wi-Fi. Marinaen har en skibsprovianteringshandler og en tøjbutik, og den travle havneby Pula er i nærheden til andre behov.

Veruda Marine har også 250 helt nye tørdokke. Marinaen har to kraner med en kapacitet på 10T og en 30T. Nautiske tjenester omfatter: bådløftning og -udsætning, vask af bådskrog, antifouling-belægninger til skrogbeskyttelse, skrogpolering og skrog, dæk, mast og sejlreparationer. Derudover er elektriske reparationer og elektroniske installationer mulige såvel som stål-, træ- og glasharpiksreparationer. Der er også batteriopladning og installation af ny batteritjeneste. Alt er klar til eventuelle problemer på en sejladsferie.

At komme derhen og derfra

Pula International ligger kun 10 kilometer fra marinaen.

Adresse:

Tel.:

Mob.:

Fax.:

E-mail:

Navn: Marina Veruda
Placere: Kroatien , Pula ,

Extra rabat   Extra rabat

ESPRESSO II
28%
16.10.2021 - 06.11.2021
Senge: 4+2
510€ 368€/ 7 dage
per person 61€/ 7 dage
Kab.: 2 / WC: 1
Beliggenhed: Vodice
HYPO
28%
16.10.2021 - 06.11.2021
Senge: 8+2
850€ 614€/ 7 dage
per person 61€/ 7 dage
Kab.: 4 / WC: 2
Beliggenhed: Vodice
DRACO
28%
Elan 431 1996
16.10.2021 - 06.11.2021
Senge: 8
720€ 520€/ 7 dage
per person 65€/ 7 dage
Kab.: 4 / WC: 3
Beliggenhed: Vodice

Blog   Aktuel information

Kend dine knob - essentielle knob til sejlads
25.09.2021
Selv hvis det er din første gang på en båd, så er det ikke kun sjovt at lære et par basis knob, det er også brugbart! Enhver kompetent besætningsmedlem burde være i stand til at kunne binde disse basis knob.
Sejlads til Magiske Mljet
20.07.2021
Imens at vi kæmpede med at rebe storsejlet i den blæsende vind, kunne vi se den lille havneby Pomena i distancen, med opmuntrende røde Karlovacko parasoller langs havnen.
Klassisk krydstogtplan "Sydlige perler" (Dubrovnik - Split)
17.02.2021
Kabine reservationer til en uges krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Dubrovnik og ankomst til Split. Krydstogten besøger byen Makarska og øerne Mljet eller Korcula, Vis (Bisevo) og Hvar (Brac). Indkvartering på traditionelle træ- eller moderne krydstogtskibe.