Q Yachts - Den intelligente mulighed i konstruktion og ydeevne - Green charter

Q Yachts - Den intelligente mulighed i konstruktion og ydeevne - Green charter
24.10.2022

Vi er gået ind i en ny æra for yacht design og produktion på grund af de høje standarder, der er fastsat af moderne sejlere  og det presserende behov for at være miljøvenlig, selv i yacht charter. Helt tilbage i 2004 grundlagde Janne Kjellman Oceanvolt i Finland. De er kendt som forløberen for elektrisk fremdrifts bådsejlads og har vundet flere priser globalt.

Q Yachts - synonym med stille sejlads

Nu bringer Janne Kjellman os en ny innovation i form af Q Yachts. Grundlagt af ham i 2016, kombinerer de førende, up-to-date teknologi med et stilfuldt, elegant design. Q Yachts er fortaler for "Electric Silence" - et progressivt koncept i yachting. Deres 100% elektriske Q30 model taler for sig selv, eller skal vi sige med deres ord, "Lad vandet tale", fordi det er så stille, at du vil nyde cruising som aldrig før. Læn dig tilbage, slap af og glid afsted og lad dig fordybe dig i den naturlige lyd af vand der blidt skvulper.

Q Yachts blev grundlagt i 2016 med visionen om at være førende på den globale elektriske båd arena i 2026. De sætter en høj standard, og deres højeste prioritet er at opfylde deres kunders behov fra brugervenlighed, kompromisløs sikkerhed, design og teknologi af høj kvalitet, energieffektivitet og lav vedligeholdelse, alt sammen for at skabe en eksklusiv, ubekymret og mindeværdig oplevelse. Deres mål er at producere så tæt på et 100% bæredygtigt produkt som muligt og den mest lydløse båd. Åh, og forresten, "Q" står for "quintessential" - den mest perfekte udformning af en båd - som det fremgår af alle de positive anmeldelser, der er modtaget.

Q30 green charter

Og nu bringer vi dig Q Yachts nyeste model - Q30

Den eksklusive, minimalistiske Q30 har en imponerende form med et hydro-dynamisk udformet skrog, der sikrer en høj energieffektivitet og bedre glidning gennem vandet. Støjen og kølvandet er minimalt, og der er nul emissioner - en meget afslappende, fredfyldt og fornøjelig sejladsoplevelse.

Den 9,3 m lange Q30 skaber en fantastisk dag cruise til charter. Du kan dog, med dens  lyse og rummelige kabine, køleskab, elektriske toilet og vandreservoir, nemt begive dig ud på overnatningsture. Det kunne også supplere og passe perfekt ind som en stilfuld tenderbåd for en større, sofistikeret yacht. Den smarte joystick funktion sikrer en nem og sjov måde at opleve den nye æra af sejlads på. De forskellige køreformer tilbyder både oplevelser til sejlere samt skippere, der sjældent chartrer både der nemt kan lægges til  sidelæns og holde båden på plads ved en automatisk skyhook.

Q30 green udlejning

Q30 kan komfortabelt fuldføre en 10-timers eller 60 sømil cruise med en hastighed på 6 knob. Den an højst sejle 14 knob. Lad dig ikke narre af det raffinerede, pæne og fine  udseende! Det leverer, hvad du ville forvente, og kan nemt konkurrere med en sports, en præstations-sejlbåd. Q30 producerer en overlegen trækkraft og kan gå fra nul til fuldt drejningsmoment på et øjeblik. Batterierne opnår nemt en fuld opladning natten over, og den gode nyhed er, at et normalt stik kan bruges til at oplade dem overalt.

Længde overalt

9,3 m

Bredde

2,20 m

Dybgang

0,6 m

Fremdrifts

2x Torqeedo Cruise 10,0 FP Pod 10,0 kW

Batteri

30kWh litium batteripakke

Opladere

Shore oplader 220VAC til opladning natten over

Styreenheder

Fuldt elektrisk drive-by-wire-styring med joystick

Silent Cruising Hastighed

6 knob

Marchhastighed

9 knob

Maks. hastighed

14 knob

 

Tilføj dit signaturstempel til din Q30 yacht

Du kan skræddersy dit eget personaliserede fartøj. Du kan vælge standard hvid gelcoat, eller måske du hellere vil vælge en farve efter eget valg. Andre ting, der kan tilpasses, er materialer til dæk og indvendige stoffer, tilføj en hård T-top af kulfiber eller aftageligt solsejl, og slut det hele af med ekstra gadgets eller avancerede styremekanismer.

Mere innovation fra Q Yachts - The Q30 Limousine

Den Q30 Limousine er specielt konstrueret som løsningen på transport af grupper af mennesker, på en rolig og yndefuld måde, langs travle vandveje i byer og på søer f.eks.  Venedig og Amsterdam. I den nærmeste fremtid forventes det, at kun miljøvenlige både vil blive tilladt i nogle af disse regioner. Der er et enormt behov for at blive mere miljøbevidst og for, at vi træffer drastiske foranstaltninger til at reducere vandforureningen, som i øjeblikket hovedsagelig skyldes typiske motordrevne fartøjer.

Q30 limousine green udlejning

Og endelig, Q24 Club

Q24 Club båden er designet specielt til udlejning. Det er bygget til at bæredygtigt kontinuerlig brug, er enkel at betjene og har lavere drifts- og vedligeholdelsesomkostninger end almindelige både med forbrændingsmotorer. Derudover er den blevet udstyret med en brugergrænseflade, der deler mængden af den samlede batterikapacitet mellem de enkelte daglige lejere. Dette gør det let at overvåge og drive din udlejningsvirksomhed eksternt.

Q24 green charter

På nuværende tidspunkt har vi stadig ikke elektriske både i vores charter tilbud, men da grønne teknologier accepteres af mange lystsejlere som rene hav elskere, skal du ikke være overrasket over, at når du læser disse linjer, har nogle charterselskaber allerede inkluderet sådanne både i deres udlejningsflåder. Faktisk, tjek vores udlejningsbåde lige nu, fordi, du ved aldrig, måske har vi allerede nogle tilgængelige J

 

Q Yachts

Q Yachts Oy, Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki, Finland

info@q-yachts.com , sales@q-yachts.com +358 40 509 3813

 

---

Forfatter: Diana Karmela


Del denne artikel med dine venner


0 Kommentarer
Efterlad en kommentar
Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *
Navn: *

Email: *

Websted:


Kommentar: Note: HTML er ikke oversat!

Indtast koden i boksen nedenfor:sejlbåd Elan 354 Impression KRK Kroatien
30%
Elan 354 Impression 2012
06.07.2024 - 13.07.2024
Senge: 6+2
2.588€ 1.812€/ 7 dage
per person 226€/ 7 dage
Kab.: 3 / WC: 1
Beliggenhed: KRK
sejlbåd Bénéteau Platu 25 Sardinia Italien
27%
Bénéteau Platu 25 2000
06.07.2024 - 13.07.2024
Senge: 4
1.300€ 949€/ 7 dage
per person 237€/ 7 dage
Kab.: 2 / WC: 1
Beliggenhed: Sardinia
sejlbåd Bénéteau Platu 25 Sardinia Italien
27%
Bénéteau Platu 25 2000
06.07.2024 - 13.07.2024
Senge: 4
1.340€ 978€/ 7 dage
per person 245€/ 7 dage
Kab.: 2 / WC: 1
Beliggenhed: Sardinia