Heroes Nearby – det perfekte sikkerhedsnet til yacht fællesskabet

Heroes Nearby – det perfekte sikkerhedsnet til yacht fællesskabet
12-03-2019

Kan du forestille dig at være i en situation på havet, hvor du har pressende har behov for assistance fra en anden båd nær ved? Vi kan komme i tanke om flere, så som motorstop, ødelagte sejl, et tabt anker, svære skader, mand overbord, skibsbrud, søgen efter en beskyttet ankerplads eller mangel på mand eller vand. Der er mange situationer på havet, fra hverdagsproblemer til de livstruende af slagsen, hvor du kan have brug for hjælp.

Til undsætning kommer et nyt innovativt projekt: Heroes Nearby. En one-stop løsning på alle ovennævnte problemer. Heroes Nearby’s app forbinder folk som har brug for hjælp med lokale ‘Heroes’ (soenaend, skippere, medlemmer af flåden ellen andre marine organisationer). Er man bruger af appen kan man også selv blive en ‘Hero’, eller helt, for sejladsfællesskabet, familie eller venner. Projektet grunder på en ide om at sprede universelle humanitære værdier og bygge  et stærkt og omsorgsfulgt fællesskab.

Organisationer som deltager i Heroes Nearby bliver promoveret som ’helte’. Udover synlighed på appen og på de sociale medier, så bliver deltagende organisationer også fremmet på projektets hjemmeside som ’vogtere’ i det område de opererer i.

Heroes Nearby - SOS sailingboat

For eksempel, kan charter firmaer tage del i projektet, og samarbejde om at skabe et sikkerheds netværk for deres gæster, samt for hele so- og kyst fællesskabet. Ved blot at skrive dig op som en Hero forening og verificere flere af dine medlemmer og gæster som helte, kan du være med til at skabe et netværk af hjælpsomme folk, samt et forum for at spørge om hjælp. I mange tilfælde, vil både tid og midler kunne spares. Mange charter firmaer arbejder allerede sammen, og med heroes værktøjet er der nu mulighed for endnu bedre samarbejde og kommunikation, til fordel for gæster såvel som hele sejlads fællesskabet.

Heroes er en af de bedste personlig sikkerheds apps på markedet. Den er ikke blot nyttig til søs, medlemmer kan også komme dig til undsætning mange forskellige situationer på land. I nødssituationer er de første sekunder og minutter utroligt vigtige, og denne mobile app øger chancerne for at få hjælp hurtigst muligt, fra folk som er i nærheden. I selve appen kan brugere se lokale helte på et kort, og påkalde dem som er tættest på til undsætning. Appen har også en real-time sporings funktion, som følger ruterne på et kort. Under hele nødopkaldet kan opringer sende lyd, video og billedfiler til heltene. Dette er en vigtig funktion både under og efter opringningen, da det hjælper med at danne et overblik over hvad der er sket.

Nødopkaldet kan sendes via SMS eller e-mail til udvalgte kontakter, som kan se alle detaljer samt kortet. Nødopkaldet kan også deles på Facebook. Udover Heores Nearby kan opringer også kontakte familie og venner igennem appen, hvor end de er.  Brugere af appen kan forberede skabeloner til forskellige situationer og scenarier, vælge et fare niveau (fra potentiel fare til livsfarlig situation), sætte lydstyrken på alarmen samt mange andre funktioner.

En anden nyttig funktion, er muligheden for at sende et nødopkald som vidne, som en srapport, hvor Heroes når de modtager nødopkaldet ved, at opringer ikke selv er i fare, men er vidne til en ulykke eller anden nødssituation.

Endnu en anden hurtig måde at søge hjælp på, er ved at bruge Heroes Nearby bluetooth funktionen. Appen kan således kobles trådløst til en smart SOS knap, som tillader dig at sende et nødpåkald ved berøring. Du behøver altså ikke at finde din telefon frem eller åbne for appen. SOS knappen til sættes på tøj, tasker eller i din båd, bil eller hjem.

Bliv medlem som helt, bruger, eller begge dele!

For helte vil Heores appen altid være helt gratis. Brugere som ikke også er registreret som helte kan vælge imellem en gratis eller en Premium udgave, men får 6 måneders gratis Premium medlemsskab når de tilmelder sig.

For mere information om projektet og appen, besøg den officielle hjemmeside: https://heroes-nearby.net. Mobil appen kan downloades fra Google Play og Apple Store. 


0 Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *
Navn: *

Email: *

Websted:


Kommentar: Note: HTML er ikke oversat!

Indtast koden i boksen nedenfor:DOS BANDIDOS
23%
20-07-2019 - 27-07-2019
Senge: 6
3.300€ 2.541€/ 7 dage
per person / 7 dage
Kab.: 3 / WC: 1
Beliggenhed: Zadar
OCEAN RUNNER
10%
20-07-2019 - 27-07-2019
Senge: 8
8.800€ 7.920€/ 7 dage
per person / 7 dage
Kab.: 4 / WC: 4
Beliggenhed: Trogir
UNIJE
25%
20-07-2019 - 03-08-2019
Senge: 8+2
2.190€ 1.643€/ 7 dage
per person 164€/ 7 dage
Kab.: 4 / WC: 2
Beliggenhed: Sukošan