Bådudlejning Samos

Samos by ligger på den nordlige kyst af  en stor beskyttet bugt på den maleriske ø af samme navn. Samos by er øens centrale havn, og er et godt sted at samle dit charter op i det østlige Ægæerhav. Byen er også Samos administrative centrum, og har en formidabel turist infrastruktur. Med grønne bakker i baggrunden er Samos by et smukt sted, med en skøn havnefront perfekt til aftenture samt en håndfuld gode museer. Derudover er den kendt for sine søde vine.


Det er bestemt værd at besøge det Arkæologiske Muesum, hvor du kan beundre majestætiske statuer, objekter mm., primært fra Heraions tid. Samos Heraion, 6km syd for Samos by, var et stort tempel dedikeret til Hera, gudinden af kvinder, familie, ægteskab og fødsler. Tæt på byen finder du også Vathy, som er en af områdets ældste landsbyer af typisk græsk karakter.


Fra Samos by kan du cruise omkring den skønne Samos ø, Pythagoras hjemsted, og gøre holdt i små bugter, på travle men smukke sandstrande eller ved traditionelle tavernaer langs kysten. På en uges charter kan du også sejler videre til Ikaria og Fourni, eller nord på til Chios og Lesvos.


Samos by er den største færgehavn for Piraeus, Kykladerne og Ikaria. Der er også daglige forbindelser til Kusadasi havn i Tyrkiet.


Samos Artistarchos International Airport ligger blot 15km fra Samos by, med gode forbindelser til Athen, Thessaloniki samt flere andre Europæiske byer om sommeren.


Det norglige og østlige Ægæerhav er fuldt blottet for sommerens ’meltemi’ vind, som blæser fra nordnordvest. Meltemi vinden giver sikrer god og solid, om end udfordrende sejlads. Samos selv byder på fantastisk sejlads langs øens sydlige kyst og det nærliggende tyrkiske fastland. For dem som er til åbne passager er området ideelt, da øerne her ligger længere fra hinanden. Vi anbefaler, at du sejler syd på med et envejs charter.


Se tilgængelige lystbåde ( Samos )
Blog   Aktuel information

Klassisk krydstogtplan "Sydlige perler" (Dubrovnik - Split)
17-02-2021
Kabine reservationer til en uges krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Dubrovnik og ankomst til Split. Krydstogten besøger byen Makarska og øerne Mljet eller Korcula, Vis (Bisevo) og Hvar (Brac). Indkvartering på traditionelle træ- eller moderne krydstogtskibe.
Krydstogtsplan Deluxe "Vidundere i en retning" (Split - Dubrovnik)
29-12-2020
Rute i syv dages krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Split og ankomst til Dubrovnik. Krydstogten besøger øerne Hvar (Brac), Korcula, Mljet og Vis (Bisevo). Reservation af indkvartering på små luksuskrydstogtskibe.
Yacht Rent certificering
29-12-2020
Yacht Rent er indehaver af Yacht Pool-certifikatet, hvilket er en garanti for gode forretningsresultater. Det er kun verificerede og rele ...