Bådudlejning Lefkas

Extra rabat   Extra rabat

no name
10%
03-04-2021 - 24-04-2021
Senge: 8
820€ 738€/ 7 dage
per person 92€/ 7 dage
Kab.: 3 / WC: 1
Beliggenhed: Lefkas
no name
23%
03-04-2021 - 24-04-2021
Senge: 7
885€ 681€/ 7 dage
per person 97€/ 7 dage
Kab.: 3 / WC: 2
Beliggenhed: Lefkas
no name
22%
03-04-2021 - 24-04-2021
Senge: 7
880€ 686€/ 7 dage
per person 98€/ 7 dage
Kab.: 3 / WC: 2
Beliggenhed: Lefkas

Lefkas by er hovedstaden på øen af same navn, også kendt som Lefkada, og er primært et yacht havn. Byen er ankomststedet for fartøjer som kører over vindebroen, som forbinder øen Lefkas med det græske fastland. Lefkas byder på masser af underholdning til besøgende, hvadend det er før, under, eller efter en sejlferie. Du kan udforske de mange arkæologiske og historiske seværdigheder, tage del i det spændende natteliv og nyde de smukke hvide sandstrande. Lefkas by har også gode og spændende shopping muligheder og en gå tur langs den gamle havnefront er et must: alt i alt en typisk Græsk by, som også er en travl turist destination.


Lefkas by er et praktisk sted at leje en båd fra og sejle omkring øen. Lefkas har mange bugter og småøer som du kan udforske. Du kan også vælge at sejle syd på til Ithaca, Kefalonia og Zakynthos, eller nord på til Korfu. Disse er de majestætiske Ioniske øer, som er en hver sømands drøm.


Øen Lefkas er hjemt il både vildt og tæmmet landskab. Den vestlige kyst er domineret af hvide klipper som rejser sig fra havet, hvorimod den østlige kyst er grøn, afslappet og frodig.


Den nærmeste lufthavn er Aktion lufthavnen i Preveza, omkring 20km væk på fastlandet. Preveza lufthavn har forbindelser til flere Græske byer og Europæiske hovedstader. Der går busser hertil fra Athen, Patra, Thessaloniki og Igoumenitsa. Der går bil- og passagerfærger til de andre Ioniske øer.


Det Ioniske hav er rolige at sejle på, og kan derfor blive travlt i sommermånederne. Vindende er milde, og der er masser af beskyttede bugte at søge ly og slappe af i. Området kan varmt anbefales til begyndere såvel som øvede sømænd samt familier som er ude efter en afslappet og stress fri sejlferie.


Se tilgængelige lystbåde ( Lefkas )
Blog   Aktuel information

Klassisk krydstogtplan "Sydlige perler" (Dubrovnik - Split)
17-02-2021
Kabine reservationer til en uges krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Dubrovnik og ankomst til Split. Krydstogten besøger byen Makarska og øerne Mljet eller Korcula, Vis (Bisevo) og Hvar (Brac). Indkvartering på traditionelle træ- eller moderne krydstogtskibe.
Krydstogtsplan Deluxe "Vidundere i en retning" (Split - Dubrovnik)
29-12-2020
Rute i syv dages krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Split og ankomst til Dubrovnik. Krydstogten besøger øerne Hvar (Brac), Korcula, Mljet og Vis (Bisevo). Reservation af indkvartering på små luksuskrydstogtskibe.
Yacht Rent certificering
29-12-2020
Yacht Rent er indehaver af Yacht Pool-certifikatet, hvilket er en garanti for gode forretningsresultater. Det er kun verificerede og rele ...