Bådudlejning Kos

Extra rabat   Extra rabat

no name
20%
03-04-2021 - 24-04-2021
Senge: 7
786€ 629€/ 7 dage
per person 90€/ 7 dage
Kab.: 3 / WC: 2
Beliggenhed: Kos
no name
20%
03-04-2021 - 24-04-2021
Senge: 7
836€ 669€/ 7 dage
per person 96€/ 7 dage
Kab.: 3 / WC: 1
Beliggenhed: Kos
no name
20%
03-04-2021 - 24-04-2021
Senge: 7
934€ 747€/ 7 dage
per person 107€/ 7 dage
Kab.: 3 / WC: 2
Beliggenhed: Kos

Kos er hovedstaden på øen af samme navn, og hjem til dennes største havn. Byen ligger på øens nordøstlige kyst, tæt på den tyrkiske kyst. Kos by er en smuk, frodig og grøn by med strande beklædt med palmer, et bjergrigt landskab og spændende arkæologiske seværdigheder fra den hellenske tid og romertiden. Du kan beundre utroligt smukke mosaikker samt tidlige kristne kirker med imponerende freskoer.


Denne travle turist destination byder på et rigt natteliv og en god kulinarisk scene, og er en af Ægæerhavets centrale charter baser; perfekt som udgangspunkt for en sejlferie omkring øgruppen Dodekaneserne. Kos er Hippokrates fødested, og er hjem til et af de første hospitaler som ligger i Asklepion. Det er den tredjestørste ø i Dodekaneserne, og byder på formidabel sejlads både omkring øen selv og længere væk. Leros, Kalymnos og Patmos ligger nord på, og Tilos, Rhodes, Symi og Katpathos ligger syd for Kos. Derudover er der i området tusindvis af småøer og klippeøer at udforske.


Den fuldt servicerede Kos Marina ligger i gå afstand fra den gamle bydel i byen Kos. Herfra kan du sejle til de mindre kendte øer i Dodokaneserne, som er svære at komme til uden en yacht.


Kos har en international lufthavn som ligger omkring 23km fra byen, og har forbindelser til flere forskellige græske byer og europæiske hovedstader. Der går færger imellem Kost og havnen i Piraeus året rundt, med både hurtige og almindelige færger på ruten, som begge tager biler. Derudover går der passagerfærger imellem Kos og naboøerne samt Tyrkiet.


Kos er en fantastisk destination for et bareboat yacht charter. Sejlere som ønsker garanti for vind og længere passager, kan nyde at sejle imellem de uspolerede og mangfoldige øer i Dodekaneserne. Den herskende ’Meltemi’ vind blæser sommeren rundt fra nordvest, med force 4 til 6 som er lig med spændende sejlads. Vinden når somme tider på force 7, og kan blæse i flere dage af gangen.


Se tilgængelige lystbåde ( Kos )
Blog   Aktuel information

Klassisk krydstogtplan "Sydlige perler" (Dubrovnik - Split)
17-02-2021
Kabine reservationer til en uges krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Dubrovnik og ankomst til Split. Krydstogten besøger byen Makarska og øerne Mljet eller Korcula, Vis (Bisevo) og Hvar (Brac). Indkvartering på traditionelle træ- eller moderne krydstogtskibe.
Krydstogtsplan Deluxe "Vidundere i en retning" (Split - Dubrovnik)
29-12-2020
Rute i syv dages krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Split og ankomst til Dubrovnik. Krydstogten besøger øerne Hvar (Brac), Korcula, Mljet og Vis (Bisevo). Reservation af indkvartering på små luksuskrydstogtskibe.
Yacht Rent certificering
29-12-2020
Yacht Rent er indehaver af Yacht Pool-certifikatet, hvilket er en garanti for gode forretningsresultater. Det er kun verificerede og rele ...