Bådudlejning Athen

Extra rabat   Extra rabat

Bingo
53%
Bavaria 50 2002
03-04-2021 - 17-04-2021
Senge: 10+2
1.900€ 893€/ 7 dage
per person 74€/ 7 dage
Kab.: 5 / WC: 3
Beliggenhed: Athens
Poker star
47%
03-04-2021 - 10-04-2021
Senge: 8+2
1.500€ 795€/ 7 dage
per person 80€/ 7 dage
Kab.: 4 / WC: 2
Beliggenhed: Athens
Hydra
43%
Bavaria 44 2002
03-04-2021 - 17-04-2021
Senge: 8+2
1.400€ 798€/ 7 dage
per person 80€/ 7 dage
Kab.: 4 / WC: 2
Beliggenhed: Athens

Den berømte oldtidsby med moderne kant, Athen, er klart et besøg værd. Byen er en populær base for charter både i Grækenland, og byder på en spændende kombination af gammelt og nyt. Det ikoniske Akropolis dominerer byen, og minder besøgende om dens rødder i oldtidens Grækenland. Det enestående Akropolis museum er et must at besøge, og dublerer som byens bedste sted at se solnedgangen fra. Oplev sommer nætter på udendørs barer og restauranter, det skønne græske køkken, den stærke sol og det glitrende hav og få en uforglemmelig start på jeres sejlferie i det Ægæiske hav.


Athen er fyldt med museer og oldtidsseværdigheder og byder på masser for dig der interesserer dig for historie. Dig der er til sjov og natteliv finder glamourøse by-strande med spændende klubber og barer.


I Athen finder du også fuldt servicerede marinaer i verdens klasse, hvor du kan chartre alt fra en simpel sejlbåd til en luksuriøs megayacht. Marinaerne byder på sikre og komfortable baser at starte dit sø eventyr fra. Athen er en central beliggenhed hvorfra du let kan nå øerne i den Argo Saroniske golf, Kykladerne og endda Dodekaneserne, alt efter hvor meget tid du har.


Athens international lufthavn har gode forbindelser til resten af verden, specielt iløbet af sommer månederne. Større bus og togstationer med forbindelser til resten af Grækenland finder du i midtbyen. De nærliggende havne i Pireaus og Lavros er forbundet til flere græske øer samt Italien.


Der er mange fordele ved at bruge Athen som en base for dit sejl charter. Området er beskyttet mod stærke vinde fra Attika halvøen og Peloponnese, og vindende på den Saroniske rute er derfor venlige og ideelle til let sejlads. Den korte afstand til disse øer fra Athen, gør det også til en ideel destination for kortere ture. Selvom højsæsonen er travl, er forbindelserne så gode at det altid er let at hente din charter båd.


Længere syd på er vindende stærkere, og området omkring Kyklader byder på mere udfordrende sejlads. Der er rigeligt med øer at udforske – fra de afslappede og øde til de sprudlende og livlige.


Som alternativ kan du chartre en båd med skipper og eller mandskab, vi anbefaler en lokal skipper.


 


Se tilgængelige lystbåde ( Athen )
Blog   Aktuel information

Klassisk krydstogtplan "Sydlige perler" (Dubrovnik - Split)
17-02-2021
Kabine reservationer til en uges krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Dubrovnik og ankomst til Split. Krydstogten besøger byen Makarska og øerne Mljet eller Korcula, Vis (Bisevo) og Hvar (Brac). Indkvartering på traditionelle træ- eller moderne krydstogtskibe.
Krydstogtsplan Deluxe "Vidundere i en retning" (Split - Dubrovnik)
29-12-2020
Rute i syv dages krydstogt i Kroatien. Envejs krydstogt med afgang fra Split og ankomst til Dubrovnik. Krydstogten besøger øerne Hvar (Brac), Korcula, Mljet og Vis (Bisevo). Reservation af indkvartering på små luksuskrydstogtskibe.
Yacht Rent certificering
29-12-2020
Yacht Rent er indehaver af Yacht Pool-certifikatet, hvilket er en garanti for gode forretningsresultater. Det er kun verificerede og rele ...