Bådudlejning Athen

Extra rabat   Extra rabat

no name
24%
02.04.2022 - 23.04.2022
Senge: 10
1.370€ 1.041€/ 7 dage
per person 104€/ 7 dage
Kab.: 4 / WC: 2
Beliggenhed: Athens
no name
25%
02.04.2022 - 09.04.2022
Senge: 10
1.458€ 1.094€/ 7 dage
per person 109€/ 7 dage
Kab.: 4 / WC: 2
Beliggenhed: Athens
no name
15%
02.04.2022 - 23.04.2022
Senge: 8
1.065€ 905€/ 7 dage
per person 113€/ 7 dage
Kab.: 3 / WC: 1
Beliggenhed: Athens

Den berømte oldtidsby med moderne kant, Athen, er klart et besøg værd. Byen er en populær base for charter både i Grækenland, og byder på en spændende kombination af gammelt og nyt. Det ikoniske Akropolis dominerer byen, og minder besøgende om dens rødder i oldtidens Grækenland. Det enestående Akropolis museum er et must at besøge, og dublerer som byens bedste sted at se solnedgangen fra. Oplev sommer nætter på udendørs barer og restauranter, det skønne græske køkken, den stærke sol og det glitrende hav og få en uforglemmelig start på jeres sejlferie i det Ægæiske hav.


Athen er fyldt med museer og oldtidsseværdigheder og byder på masser for dig der interesserer dig for historie. Dig der er til sjov og natteliv finder glamourøse by-strande med spændende klubber og barer.


I Athen finder du også fuldt servicerede marinaer i verdens klasse, hvor du kan chartre alt fra en simpel sejlbåd til en luksuriøs megayacht. Marinaerne byder på sikre og komfortable baser at starte dit sø eventyr fra. Athen er en central beliggenhed hvorfra du let kan nå øerne i den Argo Saroniske golf, Kykladerne og endda Dodekaneserne, alt efter hvor meget tid du har.


Athens international lufthavn har gode forbindelser til resten af verden, specielt iløbet af sommer månederne. Større bus og togstationer med forbindelser til resten af Grækenland finder du i midtbyen. De nærliggende havne i Pireaus og Lavros er forbundet til flere græske øer samt Italien.


Der er mange fordele ved at bruge Athen som en base for dit sejl charter. Området er beskyttet mod stærke vinde fra Attika halvøen og Peloponnese, og vindende på den Saroniske rute er derfor venlige og ideelle til let sejlads. Den korte afstand til disse øer fra Athen, gør det også til en ideel destination for kortere ture. Selvom højsæsonen er travl, er forbindelserne så gode at det altid er let at hente din charter båd.


Længere syd på er vindende stærkere, og området omkring Kyklader byder på mere udfordrende sejlads. Der er rigeligt med øer at udforske – fra de afslappede og øde til de sprudlende og livlige.


Som alternativ kan du chartre en båd med skipper og eller mandskab, vi anbefaler en lokal skipper.


 


Se tilgængelige lystbåde ( Athen )
Blog   Aktuel information

Overtro blandt sømænd - Held og det overnaturlige
29.11.2021
Den udbredte, men irrationelle, tro på overnaturlige indflydelser - specielt når det kommer til godt eller dårligt held. Sømænd har troet på disse helt tilbage til dengang hvor de helt var overladt til havets rå barmhjertighed.
Bekæmpe søsyge på en sejlferie
14.10.2021
Får du kvalme på en båd? Alle, der lider af køresyge, vil sandsynligvis også føle sig søsyge. Selv de stærkeste maver kan vende i hårdt vejr.
Kend dine knob - essentielle knob til sejlads
25.09.2021
Selv hvis det er din første gang på en båd, så er det ikke kun sjovt at lære et par basis knob, det er også brugbart! Enhver kompetent besætningsmedlem burde være i stand til at kunne binde disse basis knob.