Pegasus 50 - Ocean Sejlads på sit fineste og nemmeste

Pegasus 50 - Ocean Sejlads på sit fineste og nemmeste
04.07.2022

Har du drømt om at købe en yacht, men vil ikke risikere det forkerte valg? Der er en spændende ny mulighed – du kan leje en Pegasus 50 til en kort testsejlads og se, hvordan det er at sejle den, før du beslutter dig for at investere i en.

Uanset om du er en erfaren sømand eller nybegynder, ved du, at de tre vigtigste krav til enhver sejltur er sikkerhed, hastighed og komfort for skipperen og hans gæster. En båd, der er nem at håndtere og er velegnet til underbemandet sejlads på det blå vand – er opskriften på succes. Hvis dette er nogle af dine personlige behov, ville Pegasus 50 passe til dine behov. Læg dertil dens kompromisløse præstation, og så har du bestemt en vinder!

Pegasus 50 er designet, konstrueret og serviceret af et eventyrlystent søfarende team, der bringer mange års førstehåndserfaring i blå vandsejlads til deres virksomhed. Kvalitetsudstyr er en stor prioritet, og Pegasus 50 er udstyret med pålidelige, holdbare og nemme at vedligeholde, reparere og udskiftelige dele, indkøbt fra betroede leverandører. Pegasus 50 er et havgående fartøj i kategori A, der er designet til at være stabilt selv i vind på op til 40 knob og bølgehøjder på 4 m.

Gør dig selv en tjeneste, og lad dig opleve frihed og stilhed, når sejlene fanger brisen, hvor du ikke hører andet en bølgerne mod skroget og vinden, der driller sejlene. Det er vanedannende og beroligende.

Sikker sejlads kommer først

Designet med dette i tankerne, har båden en meget komfortabel og godt beskyttet cockpit, med et beskyttende glas forrude og et tilbagetrækkeligt bimini kanvas yder godt læ, når der er stormvejr eller på dage, hvor solen bager.

Salonen og cockpittet er forbundet med en skydedør, så uanset hvor du sidder, er sigtbarheden fremragende. Båden er let og luftig, hvilket gør det komfortabelt og behageligt at tilbringe tid under vandlinjen. De mange luger og store vinduer øger ikke kun udsynet, men giver også god ventilation og luftgennemstrømning i hele båden.

Yacht-Rent: Pegasus 50

Pålidelighed og praktisk anvendelighed for at gøre sejlads lettere

Ingen sømand ønsker at blive efterladt på åbent hav, så pålidelighed er af afgørende betydning! Med det i tankerne, bruger Pegasus teamet kvalitetsleverandører og stræber efter at producere meget pålidelige yachter. Sammenlignet med andre yachter af denne størrelse, fokuserer Pegasus-holdet på enkelhed og husker på, at "mindre er mere" med færre dele, hvilket fører til færre potentielle fejl. De store agterstavnskabiner blev ikke omdannet til kahytter, men brugt til tekniske betjeningssystemer. Endvidere er de tekniske områder opdelt i separate funktionsområder med alt vandrelateret udstyr på bagbordssiden og elektrisk og elektronisk udstyr på styrbordssiden. Det betyder, at rutinekontrol og vedligeholdelsesarbejde er så meget nemmere at udføre uden at være trængt ind i stramme rum. Maskinrummet er tilgængeligt gennem en cockpitluge, samt fra det tekniske rum.

Erfarne sejlere har givet deres input i skabelsen af Pegasus yachter, som muliggjorde omhyggelig planlægning og skabelsen af tilstrækkelig lagerplads i kabyssen og i alle områder af båden.

Yacht-Rent: Pegasus 50

Ergonomi til state-of-the-art yachting

Du skal bare tage tre skridt fra cockpittet for at nå den luftige, lyse og rummelige salon, og her er der siddepladser til mindst 8 personer, med et stilfuldt foldbart bord, der danner grundlaget for en dobbelt salon køjeseng. Det bedste ved denne dobbelte køje er, at den er kardanophængt, og båden holdes stabil og jævn uanset den vinkel, båden hæler på. Du kan være sikker på, at få en god nats søvn, under sejladsen.

For at bevare roen til søs er kahytterne på Pegasus placeret væk fra støjen og vibrationerne fra de dobbeltisolerede motor- og vedligeholdelsesrum. Kahytterne er placeret tæt på midten af båden, hvor der er mindre bevægelse.

Indvendige rum er godt designet og konstrueret til at fungere problemfrit og komfortabelt fra den ene ende af båden til den anden. Det er her, saloonsiddepladserne er placeret, for din ultimative komfort.

Der er to kahytter; hovedkabinen har eget toilet og brusebad, med et udvalg af separate eller dobbelte køjer. Gæstekabinen kan have enten to køjepladser eller en dobbelt køjeplads. Har du brug for mere sengeplads? Tilføj to sovepladser i det forreste kabineområde - hvis du altså ikke foretrækker at beholde det område som et sejl eller opbevaringsskab.

De veldesignede kahytter har masser af opbevaring og bordplader, og du vil være i stand til at lave lækre måltider uden at blive flyttet rundt i salonen.

Pegasus har en dokumenteret sikkerhedshistorie under forskellige vejrforhold, og masser af håndgreb, både inde i båden og på dækket, for de dage, hvor havet er temperamentsfuldt. De store salonvinduer byder på panoramaudsigt, som ikke kun er behagelig, men også en bonus for alle passagerer, der bliver søsyge og har brug for at holde øjnene på horisonten.

Hvis du er bange for søsyge, har videnskabelig forskning vist, at når du sejler på havet, sidder hvor der er lidt bådbevægelse, dvs. så tæt på det lodrette tyngdepunkt af båden, reducerer det søsyge og træthed betydeligt.

Takket være input og rådgivning fra erfarne sejlere, er Pegasus omhyggeligt planlagt og designet til at gøre det til et komfortabelt og sikkert fartøj, der leverer al den hastighed, sikkerhed, stabilitet og komfort, som enhver båd køber ville sætte pris på.

Yacht-Rent: Pegasus 50

Sejlhastighed

For at sikre maksimal hastighed gik omhyggelig planlægning ind i koncept- og designplanen, for at skabe en strømlinet moderne skrogstruktur. Der blev taget hensyn til den samlede fortrængning, så for at undgå at reducere diesel (480 liter), vand (740 liter) og udstyrskapacitet, er vægtreduktionen blevet optimeret ved hjælp af kvalitetsteknik og letvægtskonstruktion.

Al denne omhyggelige planlægning skabte et strømlinet moderne skrog, der fungerer ekstremt godt under forskellige sejladsforhold. Kvalitetsteknik, innovative letvægts konstruktion og kulfiber mast og bom gør denne båd meget let, og en lettere båd er altid hurtigere. Under storsejl og fok,  med TWS 22 knob/100 TWA og på autopilot, kan du opnå hastigheder til 12,5 knob. Snup en cocktail fra køleskabet, læn dig tilbage, læg fødderne op, tag det roligt og lad yachten tage dig til eksotiske destinationer, komfortabelt og sikkert.

Nogle vigtigste specifikationer og kendetegn

Båden er udstyret med en Standard 75HP dieselmotor og har en 480 liter diesel og 740 liter vand beholder. Der er en stor batteribank til at sørge for, at alle dine enheder er opladet og vigtige navigationsudstyr fungerer,

Pegasus håndterer let tunge modvindsforhold, og den agter indstillede mast giver mere sejlareal, hvilket gør sejlhåndtering nemt. Dette er en stor båd til sejlads i lette vinde, mens den stadig er stabil og behagelig i kraftigere vind.

Tandemkøl forbedrer sikkerhed, komfort og hastighed under langdistance sejlads, med forbedret retningsstabilitet og reduceret gyngning. Tandemkølerne giver også mere kontrol over baglæns styring, når du lægger til i overfyldte havne. De kortere ror reducerer luftmodstanden og giver næsten total kontrol under alle forhold med meget lille risiko for brud. En velafbalanceret sejlplan og ekstra styresystem maksimerer energiforbruget til autopiloten og trækker strøm hovedsageligt fra solpanelerne. Pegasus 50 er let at sejle i medvind, med sin lettere, stærkere og sikrere skrogkonstruktion, klarer denne båd sig godt i enhver vind.

Med jollen opbevaret i et rum under cockpitgulvet, kan du nemt lancere jollen og gå på opdagelse omkring enhver forankring. En praktisk sammenklappelig svømmeplatform gør det nemt at klatre tilbage om bord efter en forfriskende svømmetur i havet.

Maksimal længde

14,98 m

Stråle max.

4,83 m

Standard dybgang

2,30 m

Displacement
Tørvægt eksklusiv optioner, væsker, besætning

12300 kg

Ballastforhold
(til tørvægt)

39,69 %

Motor

Diesel 75HK-sejldrev

Diesel kapacitet

450 liter

Vandkapacitet

740 (370) liter

Storsejl standard
(rullebom)

69,10 m2

Genua rullende 104%

66,00 m2

Kategori CE

A

Yacht-Rent: Pegasus 50

Om Pegasus Yachts, dens grundlæggere og team

Marko Paš og Miha Breskvar, grundlæggerne af Pegasus Yachts baseret i Ljubljana, Slovenien har mange års sejlads erfaring, og deres båd design og byggefærdigheder har produceret mere end 10.000 yachts. 10 af deres projekter vandt European Yacht of the Year Awards, og de vandt 50 nationale Boat of the Year Awards. De fortsætter med at arbejde med topklasse marine specialister og leverandører for at bringe deres kunder det ultimative bedste i dybhavskrydstogter.

Marko, Miha og deres team er ekstremt stolte af, at Pegasus 50 blev nomineret som "European Yacht of the Year" i 2021.

Vær sikker; du er i sikre hænder, når du sejler på en Pegasus yacht. Så sejl afsted og ud i det blå. Læn dig tilbage og lad vinden tage dig, hvor dit hjerte ønsker.

Hvis du vil købe en stor søgående yacht og gerne vil teste Pegasus 50 i et par dage, skal du kontakte Yacht-Rent for at tjekke, om den er til rådighed for udlejning.

 

Pegasus Yachts

Pegasus Yachts d.o.o. Celovška 280, 1000 Ljubljana, Slovenia

marko@pegasus-yachts.com +386 41 370 107
miha@pegasus-yachts.com +386 41 686 096

 

---

Forfatter: Diana Karmela


ADDAYA
26%
Dufour 40 2004
03.09.2022 - 09.09.2022
Senge: 6+2
1.705€ 1.253€/ 7 dage
per person 157€/ 7 dage
Kab.: 3 / WC: 1
Beliggenhed: Empuriabrava
Mousonas
25%
03.09.2022 - 17.09.2022
Senge: 10+3
4.200€ 3.150€/ 7 dage
per person 242€/ 7 dage
Kab.: 6 / WC: 4
Beliggenhed: LEFKAS
YOTAPOT
25%
03.09.2022 - 10.09.2022
Senge: 6+2
2.890€ 2.168€/ 7 dage
per person 271€/ 7 dage
Kab.: 3 / WC: 2
Beliggenhed: Messina