Monachus Yachts - Ære den tidløse filosofi om bådebygning

Monachus Yachts - Ære den tidløse filosofi om bådebygning
14.04.2022

Hovedpersonen i den ultramoderne sejlsportsstil i Middelhavet

I Dalmatien, Kroatien i 2004 blev en eksklusiv motorbåd og yacht produktionsskibsværft født fra én mands vision. Lad mig præsentere dig for Monachus Yachts og manden, der skabte dem.

Grundlæggeren af Monachus Yachts brand, Mr. Hari Tabak, har været betaget af navigations egenskaber og hydrodynamik af forskellige typer af både og yachts lige siden han gik på deres sejlerskole i 1972.

Monachus Yachts' grundlæggervision

Hari Tabak foretog sine første ændringer af sejlbåde allerede i 1979, efterfulgt af en dybtgående undersøgelse af motorbåde. Hans lidenskab, der stadig hersker med så meget entusiasme til denne dag, udviklede sig til hans håndværk i 1985, og i omkring midten af 1990'erne, tanken om at designe en soft-line, lav profil båd med den bedst mulige stabilitet og let bevægelse under deplacement, semi-deplacement eller glidnings-metoden til sejlads, fascinerede ham. Efter flere forsøg på at rekonstruere forskellige både besluttede han i 2004 at starte et nyt projekt fra bunden af. Han opkaldte det Monachus efter det latinske navn for Middelhavets munkesæl, lokalt kendt som "havets mand", som betagede ham med sine glatte og yndefulde bevægelser gennem vandet.

Den fremherskende designkoncept af Monachus lystbåde og både er fundamentalt tidløs elegance. De sætter en præcedens for stabilitet, nem sejlbarhed og funktionelt design (ergonomi). Tage hensyn til strukturel styrke, geometri af skroget, samt fordelingen af større bådvægte, er prioriteter, der aldrig kompromitteres. Selv om visse funktioner i nogle områder i sidste ende er på bekostning af rumvolumen, er den sikre og komfortable navigation af Monachus yachts altid en absolut prioritet.

En stor mængde tid og kræfter er bogstaveligt talt blevet hældt i og investeret i Monachus Yachts projektet, som har kulmineret i Monachus yachts der sejler i Middelhavet, Florida og Fjernøsten i dag, mens Hari og hans yngre kolleger løbende overvejer de skiftende populariteter mellem den seneste opdaterede teknologi og gamle, velbevarede traditionelle værdier ...

Et ord fra grundlæggeren af Monachus Yachts

"Lige fra begyndelsen har vores drivkraft været den enorme entusiasme, der er indbygget i alle dele af vores arbejde. Visionen om den bedste hydrodynamik, lave silhuetter, korrekt ergonomi og at give materialeform og brugsværdi til alle ovenstående krævede et stærkt brændstof, og vi trækker det fra følelsesmolekyler. Ved evolution stræber vi efter revolution, og vi tænker på det rigtige øjeblik som "lige nu". Vi fokuserer på navigationens kvalitet og sikkerhed og bestræber os på altid at forbedre den. Vi er taknemmelige for, at vores kunder har valgt Monachus-brand, og vi anser deres tillid for at være den mest værdifulde valuta."

~ Hari Tabak

Yacht-Rent: Monachus Yachts ejer, Kroatien

Monachus Yachts Bådeværft og Produktion

Monachus Yachts bådeværft er beliggende i Muć kommunens industriområde i Dalmatien, omkring 30 kilometer inde i landet fra Split på Adriaterhavskysten i Kroatien. Der fremstiller og producerer de både og yachts i det kontrollerede miljø på deres eget produktionsanlæg. Processen med at bygge Monachus yachts og både ved at anvende avanceret teknologi er afhængig af den viden, der er akkumuleret af deres design-team, der kollektivt har flere årtiers autentiske, hands-on erfaring indenfor sejlads. Monachus Yachts tilbyder også mulighed for at skræddersy en del af designet til at imødekomme deres kunders personlige ønsker og individuelle behov. Grundingsmaterialer er omhyggeligt udvalgt til at forbedre teamets mesterlige arbejde. Samtidig er sofistikeret udstyr forsigtigt udvalgt fra deres arbejdsmarkedspartnere og andre leverandører til installation i Monachus yachts, så de opnår det bedst mulige endelige produkt. Og så vidt jeg kan se, synes de bestemt at have opnået dette.

"På din rejse ønsker vi, at du oplever det uforglemmelige øjeblik, som er svært at beskrive, og som du vil værne om for evigt."

~Monachus team

Yacht-Rent: Monachus Yachts skibsværft, Kroatien

Monachus Yachts Efter Salg Service og Support

Husk, og her er jeg sikker på, at du vil være enig med mig, at det er bydende nødvendigt for en sømand at modtage støtte efter købet af hans nye båd eller yacht, uanset om det blev købt direkte fra selskabet eller gennem en salgsrepræsentant, Monachus yder en service linje på deres 'kundeservice' portal til at hjælpe dig, uanset hvor du måtte sejle. I højsæsonen fra den 1. juni til den 1. oktober er der en 24-timers hotline, og i de resterende otte måneder er linjen i drift mellem kl. 8.00 og 18.00 (centraleuropæisk tid), og der kan ydes assistance på engelsk, tysk og kroatisk.

Monachus Yachts er i stand til at tilbyde en hurtig reaktion for deres yacht-ejere i Adriaterhavet. Og det bedste af det hele er, at den service, de leverer, er på en løbende basis, selv når garantiperioden er udløbet, eller i tilfælde af, at yachten bliver købt af en anden ejer.

Nyt på Mariners' Market - Monachus Yachts 70 Fly

Vises for første gang: Venice Boat Show 2022

Monachus vil lancere deres fornemme, nyeste tilføjelse snart - The Monachus 70 Fly - en imponerende og elegant yacht med en sporty ånd og attraktivt udseende.

Yacht-Rent: Monachus Yachts 70 Flybridge

Dette projekt har været under forberedelse og planlagt i mange år. Forberedelserne til produktionen af denne model har været i gang siden begyndelsen af 2019. Monachus 70 Fly er en motor yacht, der opretholder den traditionelle Middelhavsstil, perfekt integreret i et moderne design, meget lig Monachus' mindre Pharos 43 og Issa 45 modeller. Hari Tabak og hans stolte team er i stand til at erklære med tillid, at Monachus 70 Fly er en absolut "tidløs" motor yacht. Og et blik var nok til at overbevise mig om, at dette koncept var velgennemtænkt og er i en hel anden en klasse.

Specifikationerne for denne elegante båd for interiøret i Monachus 70 Fly fås i to muligheder - fire kahytter og fire toiletter, eller tre kahytter og tre toiletter. Begge versioner giver en dobbelt kabine og et skippertoilet, der har sin egen indgang ved stævnen. Der er en salon og et styrehus på hoveddæksplan, og køkkenet er placeret ved selve indgangen til det eksterne cockpit, hvilket garanterer maksimal praktisk anvendelighed for at udnytte det eksterne cockpitområde.

Yacht-Rent: Monachus Yachts 70 Flybridge - kabys

Monachus 70 Fly er 21,5 meter lang og har på sin bredeste del af stævnen en bredde på 5,7 meter, mens skroget er 4,7 meter bredt på vandlinjen. Du vil bemærke dens slanke og tenformede linje, som viser en højt udviklet bov med det samme. Desuden udviser dette sporty design også sin smidige dynamik. Selv hvis du ved meget lidt om lystbåde, vil det være indlysende for dig ved første øjekast, at dette er en "elegant yacht med en sporty ånd". Dette kommer selvfølgelig også an på de maritime og manøvrerende evner. Lad os kaste et blik på dens slående visuelle indtryk og udforske de indre mekanismer af dette fartøj. Monachus Yachts har installeret to VOLVO motorer kombineret med IPS-1200 systemet. Dette fremmer 1000 hk motorerne og producerer et resultat lig med et klassisk akseldrev på 1200 hk. For at øge den fantastiske fremdrivningseffekt reducerer IPS brændstofforbruget betydeligt med op til 35% og ligeledes udstødningsemissionerne. Udstødningsgasser opstår dybt under vandlinjen på selve IPS, således at ejeren og dens gæster om bord ikke påvirkes negativt under rejsen. Og motorerne er ekstremt støjsvage.

Yacht-Rent: Monachus Yachts 70 Flybridge - kabine

Monachus har installeret et DPS-system (dynamisk positionssystem) for at fuldende det unikke ved sin førsteklasses model. Med andre ord, bare ved at trykke på en knap, giver DPS dig mulighed for at dirigere båden til at forblive stabil i standardpositionen, vedligeholde ikke kun venstre-højre og fremad-baglæns bevægelse, men også stævn mod bov akse handling. Monachus 70 Fly har kontrolenheder på tre kommandostationer - ved hoveddækkets styrehus, flybridge styrehus og ved agterdækkets cockpit. Ud over DPS og bov spil til stramning, er alle tre kommandoposter udstyret med en IPS joystick, så det er muligt for en besætning på kun to personer at nyde et fartøj af denne størrelse. I stedet for de klassiske flapper valgte de den lodrette selvnivellerende interceptorversion, som altid holder skibet i vandret position under sejladsen, hvilket giver en så behagelig sejladsoplevelse som muligt.

Monachus bruger ikke adjektivet "luksus" til at beskrive deres yachter, fordi de siger, at dette skal være forståeligt og være en selvfølge for alle yachter. De understreger snarere deres enestående egenart. Monachus 70 Fly vil blive lanceret i maj i år, og premieren på denne mest karismatiske model vil blive vist på Venedigs Boat Show fra 28 maj til 5 juni 2022. Kom og besøg os der og se for dig selv ....

Vil du chartre denne Monachus model?

Denne version af Monachus 70 Fly vil være tilgængelig for charter, så du vil være i stand til at leje den og opleve den glæde, som dette fartøj bringer, når du sejler.


Del denne artikel med dine venner


0 Kommentarer
Efterlad en kommentar
Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *
Navn: *

Email: *

Websted:


Kommentar: Note: HTML er ikke oversat!

Indtast koden i boksen nedenfor:sejlbåd Sun Loft 47 Provence-Alpes-Côte d'Azur Frankrig
30%
Sun Loft 47 2020
24.06.2023 - 01.07.2023
Senge: 12+1
3.430€ 2.401€/ 7 dage
per person 185€/ 7 dage
Kab.: 7 / WC: 5
Beliggenhed: Provence-Alpes-Côte d'Azur
sejlbåd Elan 354 Impression Biograd na moru Kroatien
25%
Elan 354 Impression 2012
24.06.2023 - 01.07.2023
Senge: 6+2
1.980€ 1.485€/ 7 dage
per person 186€/ 7 dage
Kab.: 3 / WC: 1
Beliggenhed: Biograd na moru
sejlbåd Elan 354 Impression Biograd na moru Kroatien
25%
Elan 354 Impression 2012
24.06.2023 - 01.07.2023
Senge: 6+2
1.980€ 1.485€/ 7 dage
per person 186€/ 7 dage
Kab.: 3 / WC: 1
Beliggenhed: Biograd na moru