Overskrifter Overskrifter

For mig er det ikke ALT sammen Græsk – lær at begå dig med de lokale i Grækenland

At sejle på ukendte farvande er bade spændende og sjovt. Det at kunne kommunikere, om end bare en smule, med de lokale kan gøre oplevelsen endnu mere begivenhedsrig og speciel; Grækerne sætter pris på enhver som tager sig tid til at lære en smule Græsk. Jo længere væk du rejser des vigtigere bliver et bar sætninger for at kunne kommunikere med specielt de ældre lokale i afsides områder. Her er en liste over de mest brugbare ord og fraser når du sejler i Grækenland – stavningen er fonetisk..

0 kommentarer
Sejlads i solnedgangen – tips for nat-sejlads

Det er en magisk oplevelse at sejle om natten Mørket og stilheden samt et tæppe af stjerner som reflekteres i det mørke hav og, hvis det ikke var nok, en mulighed for at se solen stige op over havet. Men nat-sejlads er ikke uden risiko. Vinde og storme som kommer imod dig kan ikke ses på afstand, det kan være en udfordring at bevæge sig rundt på dækket i mørke og dine navigationsevner vil blive testet. Her er et par gode råd til succesfuldt og sikkert sejlads i nattemørket. Klart til ..

0 kommentarer
Hvad skal du chartre denne sommer - Monohull eller Katamaran?

Den klassiske debat om hvilket er bedst - et eller to skrog– er en som debat som mange en sømand holder af at føre på dækket over en kold forfriskning. Selvom der er er fordele og ulemper ved begge, baseres det endelige valg oftest på personlig smag samt den forestående rute og destination. Overvejer du at chartre en båd denne sommer, så finder du her en oversigt over de forskellige typers plads, udøvelse, manøvrerbarhed og pris. Først of fremmest - æstetikken. Det er ingen hemmelighed, a..

0 kommentarer
Sådan bliver du en god yacht gæst

Dine venner har inviteret dig på en yacht tur, men du har aldrig før været ude og sejle. Da du kommer til at dele et småt område med de andre på turen og vil være tæt på dem undervejs, er en forståelse og øvelse af god sejl-etikette vigtigt. I denne artikel er et par gode råd for dig, som er afsted som sejl-gæst for første gang. Bed om tilladelse før du går ombord Præcis som du også ville banke på døren hos din vært og vente på at blive inviteret ind, er det høfligst at spørge efter –..

0 kommentarer
Påske i Grækenland

I Grækenland er kalenderåret fyldt med begivenheder og mærkedage, hvoraf nogle er kulturelle og andre er religiøse. Påsken er en af de vigtigste højtider i den ortodokse kalender, og er du på dette rette sted på den rette tid, vil du bestemt få en invitation til at deltage i festlighederne. Foråret er også et de smukkeste tidspunkter at besøge Grækenland på. På landet står naturen i blomst i et virvar af farver som står i kontrast med det lyse grønne græs, så som de smukke blodrøde valmue..

0 kommentarer
Tryllebindende Samothraki

”Hej folkens, se på mig!” Vi kunne dårligt nok høre over det buldrende vandfald, og så ham knap igennem det sprøjtende vand, med der var han, springklar på en kæmpe klippe mindst 10 meter over klippe-pølen, kun synlig som en skygge imod det klare sollys. Trætte efter vandreturen satte vi os ved foden af et stort egetræ, lyttede til gedernes fjerne bræen, og så på.  Sejltur omkring Nord-Aegean For et par dage siden havde vi sat af fra Limnos på vores sejlferie. Vi havde lejet en s..

0 kommentarer
Yacht Charter Management

HGår du rundt med drømme om at eje din egen båd, og muligheden for at sætte sejl mod det solrige Middelhav eller videre endnu? Men har omkostningerne af sådan en plan holdt dig fra at handle? Yacht charter management er et elegant forslag til hvordan, du kan betale for og nyde din båd på same tid. Hvad er Yacht Charter Management? Charter management er et forretningsforhold imellem charter firma og skibsejer, hvormed charter firmaet lejer skibet ud samt organiserer marketing og sø..

0 kommentarer
Yacht Rent er medlem af Yacht Pool - hvilken betydning har det for dig?

Vores yacht charter bero holder et Yacht Pool insolvensforsikrings certifikat for 2017, hvilket giver vores kunder en ekstra sikkerhed. Konkret betyder certifikatet at, et hvis vi som et charter bero der er medlem af Yacht Pool går konkurs, så refunderer Yacht Pool det fulde beløb til kunden. Det er altid vigtigt at beskytte dine betaleringer, hvilket andre uheldiges tidligere erfaringer skulle bevise. Derfor er det en god idé at vælge et charter bero som er medlem er Yacht Pool.&nbs..

0 kommentarer
Nyt år, ny hobby?

Nytår er tiden hvor vi laver forsæt om at give ting op. Men hvad med at tage noget nyt op i stedet? Måske en fritidsaktivitet som får dig udenfor, holder krop og sind i gang og som ovenikøbet er sjov? Sejlads er en hobby som hurtigt bliver til en livsstil – og det er nemmere end du tror. Her er et par råd til hvordan du begynder. Dig som starter fra bunden Har du aldrig været på en båd? Er du overvældet af sejldas jargon og teknikker du endnu ikke kender? Sejlads er lettere tilgængeli..

0 kommentarer
De bedste gaver til sømænd

Med højtider eller fødselsdage lurende rundt om hjørnet, giver vi dig her nogle gaveideer til alle sømændene i dit liv, der med sikkerhed vil gøre hende eller ham spændt på sin næste sejltur. En god kniv En lommekniv af god kvalitet er en fantastisk gave til en sømand. Sørg for at kniven kan skære igennem sejl og reb. Mærker så som Buck Solo knife og Wichard er kendt for deres gode sejlads-knive. Tøj mod dårligt vejr Et godt sæt tøj mod vind og regn er en god gave til både nye..

0 kommentarer
ICE'Twice 2016 - International charter expo

Den internationale charter messe (ICE) blev afholdt af to omgange i 2016, hvilket siger en del om udviklingen inden for yacht industrien i Kroatien. Den første ICE’2016 fandt sted i marts og den anden, kaldet ICE’Twice 2016 blev afholdt i november. Ideen bag ICE’Twice var at afholde messen hen mod slutningen af yacht charter sæsonen, for at bringe så flest mulige deltager fra charter-verdenen sammen. Deltagerne har dermed mulighed for at organisere samarbejde og arrangementer ..

0 kommentarer
Sådan pakker du til sejl-ferie

Destination besluttet. Check. Venner og familie informeret. Check. Sejl charter fundet og booket. Check. Så, hvad skal pakkes med? Heldigvis er livet om bord på af den simple slags, så det er nemt at pakke til en sejl-ferie. Du behøver ikke meget andet end hvad du normalt ville tage med på ferie. Vi anbefaler dig at pakke i en sportstaske eller duffel som er blød, og nemt kan opbevares på båden. Det skal du IKKE have med Selvom du nu kan finde moderne både med omformere til elek..

0 kommentarer