Overskrifter Overskrifter

Tinos "Tamata" – Miraklernes ø i Grækenland

Den gamle dame stønnede, hendes hoved lagt i de rynkede hænder, en guldkæde med et kors hængende imellem dem. ’Vær god’ bad hun, hviskende, men tåre strømmende ned af hendes ansigt. Hendes skrøbelige skikkelse lå knælet på den støvede vej. Vi var allerede gået forbi hende en gang tidligere på dagen på vores vej up til Hvor Frues Kirke, (the Church of Our Lady) en storslået, hvid marmor struktur omringet af tilstødende bygninger. Nu, imens vi var på vej ned, var den gamle dame stadig på vej op..

Sådan forankrer du – en guide for begyndere

Alle der har prøvet at chartre en båd ved, at at så snart du bevæger dig væk fra marinaen for at finde en mere afsides plads, er der én tanke so fylder: din næste ankerplads. Ankre som bliver slæbt med og andre fejl i forankringen som kan forekomme er ikke for de sarte, men på den anden side er noget det bedste ved sejlads at komme væk fra tumulten i travle havne, til dit helt eget tilflugtssted. Vi har her samlet nogle tips som kan hjælpe dig opbygge dine færdigheder når det kommer til f..

0 kommentarer
Sejle med kæledyr

Er tanken om at efterlade Fido og Felix derhjemme når i drager på sejlferie for svær at bære? At sejle med dyr er ikke meget anderledes end at sejle med børn; med lidt forberedelse og et par tips er det ikke bare nemt men også sjovt! Iguanaer, hamstere, guldfisk osv. bør du nok lade blive hjemme og få nogle venner til at fodre imens i er væk, men hunde og (nogle) katte kan sagtens komme med på jeres ferie. Katte er sværest, da de fra naturens side er mindre fleksible og mere knyttet til d..

0 kommentarer
For mig er det ikke ALT sammen Græsk – lær at begå dig med de lokale i Grækenland

At sejle på ukendte farvande er bade spændende og sjovt. Det at kunne kommunikere, om end bare en smule, med de lokale kan gøre oplevelsen endnu mere begivenhedsrig og speciel; Grækerne sætter pris på enhver som tager sig tid til at lære en smule Græsk. Jo længere væk du rejser des vigtigere bliver et bar sætninger for at kunne kommunikere med specielt de ældre lokale i afsides områder. Her er en liste over de mest brugbare ord og fraser når du sejler i Grækenland – stavningen er fonetisk..

0 kommentarer
Sejlads i solnedgangen – tips for nat-sejlads

Det er en magisk oplevelse at sejle om natten Mørket og stilheden samt et tæppe af stjerner som reflekteres i det mørke hav og, hvis det ikke var nok, en mulighed for at se solen stige op over havet. Men nat-sejlads er ikke uden risiko. Vinde og storme som kommer imod dig kan ikke ses på afstand, det kan være en udfordring at bevæge sig rundt på dækket i mørke og dine navigationsevner vil blive testet. Her er et par gode råd til succesfuldt og sikkert sejlads i nattemørket. Klart til ..

0 kommentarer
Hvad skal du chartre denne sommer - Monohull eller Katamaran?

Den klassiske debat om hvilket er bedst - et eller to skrog– er en som debat som mange en sømand holder af at føre på dækket over en kold forfriskning. Selvom der er er fordele og ulemper ved begge, baseres det endelige valg oftest på personlig smag samt den forestående rute og destination. Overvejer du at chartre en båd denne sommer, så finder du her en oversigt over de forskellige typers plads, udøvelse, manøvrerbarhed og pris. Først of fremmest - æstetikken. Det er ingen hemmelighed, a..

0 kommentarer
Sådan bliver du en god yacht gæst

Dine venner har inviteret dig på en yacht tur, men du har aldrig før været ude og sejle. Da du kommer til at dele et småt område med de andre på turen og vil være tæt på dem undervejs, er en forståelse og øvelse af god sejl-etikette vigtigt. I denne artikel er et par gode råd for dig, som er afsted som sejl-gæst for første gang. Bed om tilladelse før du går ombord Præcis som du også ville banke på døren hos din vært og vente på at blive inviteret ind, er det høfligst at spørge efter –..

0 kommentarer
Påske i Grækenland

I Grækenland er kalenderåret fyldt med begivenheder og mærkedage, hvoraf nogle er kulturelle og andre er religiøse. Påsken er en af de vigtigste højtider i den ortodokse kalender, og er du på dette rette sted på den rette tid, vil du bestemt få en invitation til at deltage i festlighederne. Foråret er også et de smukkeste tidspunkter at besøge Grækenland på. På landet står naturen i blomst i et virvar af farver som står i kontrast med det lyse grønne græs, så som de smukke blodrøde valmue..

0 kommentarer
Tryllebindende Samothraki

”Hej folkens, se på mig!” Vi kunne dårligt nok høre over det buldrende vandfald, og så ham knap igennem det sprøjtende vand, med der var han, springklar på en kæmpe klippe mindst 10 meter over klippe-pølen, kun synlig som en skygge imod det klare sollys. Trætte efter vandreturen satte vi os ved foden af et stort egetræ, lyttede til gedernes fjerne bræen, og så på.  Sejltur omkring Nord-Aegean For et par dage siden havde vi sat af fra Limnos på vores sejlferie. Vi havde lejet en s..

0 kommentarer
Yacht Charter Management

HGår du rundt med drømme om at eje din egen båd, og muligheden for at sætte sejl mod det solrige Middelhav eller videre endnu? Men har omkostningerne af sådan en plan holdt dig fra at handle? Yacht charter management er et elegant forslag til hvordan, du kan betale for og nyde din båd på same tid. Hvad er Yacht Charter Management? Charter management er et forretningsforhold imellem charter firma og skibsejer, hvormed charter firmaet lejer skibet ud samt organiserer marketing og sø..

0 kommentarer
Yacht Rent er medlem af Yacht Pool - hvilken betydning har det for dig?

Vores yacht charter bero holder et Yacht Pool insolvensforsikrings certifikat for 2017, hvilket giver vores kunder en ekstra sikkerhed. Konkret betyder certifikatet at, et hvis vi som et charter bero der er medlem af Yacht Pool går konkurs, så refunderer Yacht Pool det fulde beløb til kunden. Det er altid vigtigt at beskytte dine betaleringer, hvilket andre uheldiges tidligere erfaringer skulle bevise. Derfor er det en god idé at vælge et charter bero som er medlem er Yacht Pool.&nbs..

0 kommentarer
Nyt år, ny hobby?

Nytår er tiden hvor vi laver forsæt om at give ting op. Men hvad med at tage noget nyt op i stedet? Måske en fritidsaktivitet som får dig udenfor, holder krop og sind i gang og som ovenikøbet er sjov? Sejlads er en hobby som hurtigt bliver til en livsstil – og det er nemmere end du tror. Her er et par råd til hvordan du begynder. Dig som starter fra bunden Har du aldrig været på en båd? Er du overvældet af sejldas jargon og teknikker du endnu ikke kender? Sejlads er lettere tilgængeli..

0 kommentarer