Overskrifter Overskrifter

Påske i Grækenland

I Grækenland er kalenderåret fyldt med begivenheder og mærkedage, hvoraf nogle er kulturelle og andre er religiøse. Påsken er en af de vigtigste højtider i den ortodokse kalender, og er du på dette rette sted på den rette tid, vil du bestemt få en invitation til at deltage i festlighederne. Foråret er også et de smukkeste tidspunkter at besøge Grækenland på. På landet står naturen i blomst i et virvar af farver som står i kontrast med det lyse grønne græs, så som de smukke blodrøde valmue..

0 kommentarer
Tryllebindende Samothraki

”Hej folkens, se på mig!” Vi kunne dårligt nok høre over det buldrende vandfald, og så ham knap igennem det sprøjtende vand, med der var han, springklar på en kæmpe klippe mindst 10 meter over klippe-pølen, kun synlig som en skygge imod det klare sollys. Trætte efter vandreturen satte vi os ved foden af et stort egetræ, lyttede til gedernes fjerne bræen, og så på.  Sejltur omkring Nord-Aegean For et par dage siden havde vi sat af fra Limnos på vores sejlferie. Vi havde lejet en s..

0 kommentarer
Yacht Charter Management

HGår du rundt med drømme om at eje din egen båd, og muligheden for at sætte sejl mod det solrige Middelhav eller videre endnu? Men har omkostningerne af sådan en plan holdt dig fra at handle? Yacht charter management er et elegant forslag til hvordan, du kan betale for og nyde din båd på same tid. Hvad er Yacht Charter Management? Charter management er et forretningsforhold imellem charter firma og skibsejer, hvormed charter firmaet lejer skibet ud samt organiserer marketing og sø..

0 kommentarer
Yacht Rent er medlem af Yacht Pool - hvilken betydning har det for dig?

Vores yacht charter bero holder et Yacht Pool insolvensforsikrings certifikat for 2017, hvilket giver vores kunder en ekstra sikkerhed. Konkret betyder certifikatet at, et hvis vi som et charter bero der er medlem af Yacht Pool går konkurs, så refunderer Yacht Pool det fulde beløb til kunden. Det er altid vigtigt at beskytte dine betaleringer, hvilket andre uheldiges tidligere erfaringer skulle bevise. Derfor er det en god idé at vælge et charter bero som er medlem er Yacht Pool.&nbs..

0 kommentarer
Nyt år, ny hobby?

Nytår er tiden hvor vi laver forsæt om at give ting op. Men hvad med at tage noget nyt op i stedet? Måske en fritidsaktivitet som får dig udenfor, holder krop og sind i gang og som ovenikøbet er sjov? Sejlads er en hobby som hurtigt bliver til en livsstil – og det er nemmere end du tror. Her er et par råd til hvordan du begynder. Dig som starter fra bunden Har du aldrig været på en båd? Er du overvældet af sejldas jargon og teknikker du endnu ikke kender? Sejlads er lettere tilgængeli..

0 kommentarer
De bedste gaver til sømænd

Med højtider eller fødselsdage lurende rundt om hjørnet, giver vi dig her nogle gaveideer til alle sømændene i dit liv, der med sikkerhed vil gøre hende eller ham spændt på sin næste sejltur. En god kniv En lommekniv af god kvalitet er en fantastisk gave til en sømand. Sørg for at kniven kan skære igennem sejl og reb. Mærker så som Buck Solo knife og Wichard er kendt for deres gode sejlads-knive. Tøj mod dårligt vejr Et godt sæt tøj mod vind og regn er en god gave til både nye..

0 kommentarer
ICE'Twice 2016 - International charter expo

Den internationale charter messe (ICE) blev afholdt af to omgange i 2016, hvilket siger en del om udviklingen inden for yacht industrien i Kroatien. Den første ICE’2016 fandt sted i marts og den anden, kaldet ICE’Twice 2016 blev afholdt i november. Ideen bag ICE’Twice var at afholde messen hen mod slutningen af yacht charter sæsonen, for at bringe så flest mulige deltager fra charter-verdenen sammen. Deltagerne har dermed mulighed for at organisere samarbejde og arrangementer ..

0 kommentarer
Sådan pakker du til sejl-ferie

Destination besluttet. Check. Venner og familie informeret. Check. Sejl charter fundet og booket. Check. Så, hvad skal pakkes med? Heldigvis er livet om bord på af den simple slags, så det er nemt at pakke til en sejl-ferie. Du behøver ikke meget andet end hvad du normalt ville tage med på ferie. Vi anbefaler dig at pakke i en sportstaske eller duffel som er blød, og nemt kan opbevares på båden. Det skal du IKKE have med Selvom du nu kan finde moderne både med omformere til elek..

0 kommentarer
Sejlads og Madlavning

Blåt så langt øjet rækker, kun brudt af hvidt skum fra bølger der knækker over, fuld vind i sejlende, stigende fart. Skipperen smiler til sit crew, solbrændte og vindblæste, og lykkelige i øjeblikket… …så - hvad med frokost?  Alt hvad du behøver for at få det bedte ud af en sejlferie i Grækenland er at lade dig inspirere af området du sejler i, alle de lækre råvarer som er tilgængelige dér, og et par tips du kan bruge i dit køkken til søs. De fortrinlige muligheder for sejlads og..

0 kommentarer
Sejlads med børn

Få ting er mere eventyrlige for børn end en sejlferie. En rækker af oplevelser og muligheder venter dem, såsom dage tilbragt på det åbne hav, reb-færdigheder, nye venner i havnene, udforskning af øde bugter samt svømmeture og reb-gynger. Som forældre ser vi frem til at dele spændingen og suset med at sejle hen over havet med god vind i sejlene! Lære rebene at kende Udover at være sjovt, kan sejlads også være med til at uddanne dine børn og lære dem en masse færdigheder for livet. Deri..

0 kommentarer
10 grunde til at leje en båd i Grækenland - i september og oktober

Brug for ferie oven på ferien? Der er mange gode grunde til at leje en yacht i Grækenland i efteråret, hvor du har mulighed for at prøve noget lidt anderledes og se Grækenland på en helt ny måde. Her er et par af dem: 1. Undgå mængderne – efter anden uge i september starter skolerne op igen, og turister såvel som lokale vil have vendt snuden hjemad, hvilket gør det let at finde en plads i havnen, på en øde strand, eller på en populær taverna i fred og ro i disse måneder. Nattelivet dæmper..

0 kommentarer
Afstemning: God pris med mindre plads eller dyrere og eksklusivt?

Der er få ting der kan måle sig med det øjeblik, hvor motoren er slukket, sejlet hejst og de eneste lyde omkring dig er lyden af vinden i sejlende og rebene som slår mod masten. Alles øjne hvilker på horisonten, og det store blå er plettet med de hvide sejl fra andre sejlere. For nogle er synet af andre sømænd beroligende, måske endda rart; andre foretrækker at være det eneste skib i området, undgår målrettet mængderne og sejler mod øde øer og havne. Simpelt, sikkert og praktisk Som d..

0 kommentarer