Overskrifter Overskrifter

Nyt år, ny hobby?

Nytår er tiden hvor vi laver forsæt om at give ting op. Men hvad med at tage noget nyt op i stedet? Måske en fritidsaktivitet som får dig udenfor, holder krop og sind i gang og som ovenikøbet er sjov? Sejlads er en hobby som hurtigt bliver til en livsstil – og det er nemmere end du tror. Her er et par råd til hvordan du begynder. Dig som starter fra bunden Har du aldrig været på en båd? Er du overvældet af sejldas jargon og teknikker du endnu ikke kender? Sejlads er lettere tilgængeli..

0 kommentarer
De bedste gaver til sømænd

Med højtider eller fødselsdage lurende rundt om hjørnet, giver vi dig her nogle gaveideer til alle sømændene i dit liv, der med sikkerhed vil gøre hende eller ham spændt på sin næste sejltur. En god kniv En lommekniv af god kvalitet er en fantastisk gave til en sømand. Sørg for at kniven kan skære igennem sejl og reb. Mærker så som Buck Solo knife og Wichard er kendt for deres gode sejlads-knive. Tøj mod dårligt vejr Et godt sæt tøj mod vind og regn er en god gave til både nye..

0 kommentarer
Sådan pakker du til sejl-ferie

Destination besluttet. Check. Venner og familie informeret. Check. Sejl charter fundet og booket. Check. Så, hvad skal pakkes med? Heldigvis er livet om bord på af den simple slags, så det er nemt at pakke til en sejl-ferie. Du behøver ikke meget andet end hvad du normalt ville tage med på ferie. Vi anbefaler dig at pakke i en sportstaske eller duffel som er blød, og nemt kan opbevares på båden. Det skal du IKKE have med Selvom du nu kan finde moderne både med omformere til elek..

0 kommentarer
Sejlads og Madlavning

Blåt så langt øjet rækker, kun brudt af hvidt skum fra bølger der knækker over, fuld vind i sejlende, stigende fart. Skipperen smiler til sit crew, solbrændte og vindblæste, og lykkelige i øjeblikket… …så - hvad med frokost?  Alt hvad du behøver for at få det bedte ud af en sejlferie i Grækenland er at lade dig inspirere af området du sejler i, alle de lækre råvarer som er tilgængelige dér, og et par tips du kan bruge i dit køkken til søs. De fortrinlige muligheder for sejlads og..

0 kommentarer
Sejlads med børn

Få ting er mere eventyrlige for børn end en sejlferie. En rækker af oplevelser og muligheder venter dem, såsom dage tilbragt på det åbne hav, reb-færdigheder, nye venner i havnene, udforskning af øde bugter samt svømmeture og reb-gynger. Som forældre ser vi frem til at dele spændingen og suset med at sejle hen over havet med god vind i sejlene! Lære rebene at kende Udover at være sjovt, kan sejlads også være med til at uddanne dine børn og lære dem en masse færdigheder for livet. Deri..

0 kommentarer
10 grunde til at leje en båd i Grækenland - i september og oktober

Brug for ferie oven på ferien? Der er mange gode grunde til at leje en yacht i Grækenland i efteråret, hvor du har mulighed for at prøve noget lidt anderledes og se Grækenland på en helt ny måde. Her er et par af dem: 1. Undgå mængderne – efter anden uge i september starter skolerne op igen, og turister såvel som lokale vil have vendt snuden hjemad, hvilket gør det let at finde en plads i havnen, på en øde strand, eller på en populær taverna i fred og ro i disse måneder. Nattelivet dæmper..

0 kommentarer
Afstemning: God pris med mindre plads eller dyrere og eksklusivt?

Der er få ting der kan måle sig med det øjeblik, hvor motoren er slukket, sejlet hejst og de eneste lyde omkring dig er lyden af vinden i sejlende og rebene som slår mod masten. Alles øjne hvilker på horisonten, og det store blå er plettet med de hvide sejl fra andre sejlere. For nogle er synet af andre sømænd beroligende, måske endda rart; andre foretrækker at være det eneste skib i området, undgår målrettet mængderne og sejler mod øde øer og havne. Simpelt, sikkert og praktisk Som d..

0 kommentarer
Anmeldelse: Elan 45 Impression

For de af jer som kender Elan sejlskibene vil det ikke komme som nogen overraskelse, at det seneste skud på stammen i Elan Impression cruising linien, Elan 45 sejlbåden, leverer en imponerende kombination af moderne teknologi og respekt for tradition og elegance. Designet af den anerkendte Ralph Humphrey, og bygget af Elan, en verdenskendt fremstiller, lever skibet op til sit navn. Elan blev grundlagt i 1945 og producerede kajakker, kanoer og små både af vandtæt træ. Nu til dags er Elan S..

0 kommentarer
Komfortens Dronning - Bavaria 46 Cruiser

Robust, lukseriøs og rig på plads, det var ikke uden grund at Bavaria 46 Cruiser blev kronet som ’Årets Europæiske Yacht’ (2015). Dette møde af Bavaria og Farr har opgraderet Bavaria 45 cruiseren til den moderne, rummelige og komfortable 46 Cruiser. Det er en ny tilføjelse til vores udbud af yachts og vi har nydt fuldt ud at sejle denne klassiske skønhed langs Pulas kyster og forstår bestemt at den er det foretrukne valg ikke bare for ejere men også for lejere af yachts. Stærk o..

0 kommentarer
Mljet - Adriaterhavets skovdækkede tilflugtssted

Med sin placering i det sydlige Adriaterhav, Mljet er en af de øer der kunne have været en beliggenhed fra et af Homers traditionelle værker. Som et skovdækket tilflugtssted i midten af det saltede Adriaterhav, er øen en fantastisk nautisk destination, takket være dens bugtede kyst og fascinerende tillægssteder. Rig på historiske, kulturelle og naturlige undere, er det ikke svært at forestille sig at Mljet var et hvilested for Kalypso, den berygtede sø-nymfe fra Homers episke digt Odysseu..

0 kommentarer
Sid stormen igennem i Steni Vala, Alonissos

Som båden glider ind i havnen, imens ankeret sænkes og rebene er klare til at blive kastet ud, er der underligt stille i Steni Vala, Alonissos. To andre sejlbåde vugger over deres ankre og en blå og skrigende orange flodkrebsfisker sejlede ind bag os. Vi hoppede ud på kajen, på jagt efter græsk kaffe og selskab. Efter at have kortlagt de fredfyldte omgivelser, slog vi os ned på en blå og hvid café, og satte os med let sind i skyggen under gummitræerne. Vores eneste selskab var et par and..

0 kommentarer
Sejlads og dykning i Grækenland - Det bedste fra to verdener

Friheden der kommer med sejlet, underhavsverdenens stilhed. Kombinationen af at være både på havet, og somme tider også under dets overflade er en unik måde at udforske Grækenlands øer og kyster i dit eget tempo. Kombinerede aktiviteter Organiser ubemandet båd i Grækenland og pak den med dit eget dykkerudstyr og mandskab, lej en bemandet yacht og gør hold ved de velkendte dykker områder, eller blot et par dyk på din sejlferie, er nogle af de muligheder hav-elskere har. Derudover så ha..

0 kommentarer